Horoscop Urania zilnic: joi, 13 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 martie 2014


Berbec:

Joi, 13 martie 2014, analizează-ţi sentimentele şi pune-le într-un loc sigur în care nu vor răni pe nimeni. Afacerile aduc rezultate mai puţin satisfăcătoare. Este timpul pentru amabilităţi iar în felul în care dai tot aşa vei primi.


Taur:

Nimic nu este pierdut, totul este sub control. Mişcă-te repede şi cu forţă! Gândeşte-te că ceea ce faci este pentru totdeauna. Partenerii îţi sunt deopotrivă cei mai aspri critici dar şi cei mai mari sprijinitori.


Gemeni:

Astăzi, 13 martie 2014, stai deoparte din calea problemelor care implică un risc. Partea bună va triumfa dacă vei reuşi să ignori ceea ce este rău. Nu-ţi imita vecinii, fă exact opusul a ceea ce fac ei.


Rac:

De ce norocul vine la cei care au nevoie cel mai puţin de el? Faci treabă bună, în mod constant înveţi ceva nou şi trăieşti aşa cum ai visat întotdeauna. A împărţi bunăstarea cu ceilalţi este cel mai mare dar pe care îl poţi faci altora.


Leu:

Joi, 13 martie 2014, recunoaşte-ţi greşelile! Colegii vor respecta onestitatea ta mai mult decât pretenţiile tale de a fi perfect. Priveşte în ochii celui cu care vorbeşti. Privirea abătută este pentru câini nu pentru lei.


Fecioară:

Fecioara se va îndrăgosti aşa cum îi este firea, printr-o progresie logică a evenimentelor. Vrei să aplici teoria acolo unde de obicei se întâmplă lucruri neprevăzute. Fii atent ce faci, este vorba doar de opţiunile tale.


Balanţă:

Astăzi, 13 martie 2014, ai întrebări asupra unui comportament ciudat desfăşurat în apropierea ta. Nu este cazul să te îngrijorezi, dar este bine să fii vigilent. O înţelegere anterioară îţi va atrage atenţia asupra cuiva care nu-şi face treaba cum se cuvine.


Scorpion:

Perioada ta de glorie continuă! Urmăreşte-ţi talentul şi pasiunea cu orice cost şi până la capăt. Stelele îţi aduc un aer misterios, seducător, iar Marte îţi aduce puteri nelimitate. Poţi să-ţi manifeşti nebunia, îţi va face chiar bine.


Săgetător:

Păstrează-te dacă nu ai niciun motiv să te risipeşti! De ce să-ţi iroseşti farmecul pe cei care sunt prea ocupaţi să-l aprecieze? Câteodată chiar şi Săgetătorii au momente proaste. Cel puţin acum când nu se aşteaptă nimic de la tine.


Capricorn:

Trebuie să-ţi fie clar odată pentru totdeauna că ceea ce dai este diferit de ceea ce primeşti. Capricornilor le place să-şi controleze singuri destinul. Prieteniile sunt mai presus de rata de schimb.


Vărsător:

Semnul de aer al Vărsătorului va simţi că explodează. Încearcă să îţi ţi sub control presiunea care te împinge spre extreme. Tu nu poţi merge decât... în sus.


Peşti:

Cu cât vrei să te apropii mai mult de ceea ce se anunţă în viitor cu atât ţi pare mai bun. Vei fi surprins de intensitatea cu care se vor petrece evenimentele. Caută în interiorul tău răspunsul la întrebările pe care ţi le-a pus cineva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS