Horoscop Urania lunar: martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania martie 2014


Berbec:

Dragostea poate fi un capitol destul de răscolit în luna martie 2014. Poţi fi ezitant asupra unei hotărâri importante care afectează viaţa de cuplu, poţi pendula între două variante de a acţiona care ţi se par la fel de avantajoase sau dezavantajoase. Probabil că eşti tentat mai mult decât ar fi cazul pentru tine spre unele compromisuri sentimentale, deşi ai fi la fel de apt să porţi acea discuţie esenţială, decisivă, foarte necesară vouă.


Taur:

Poţi avea impresia că persoana iubită te propulsează către o lume ideală, că ai o puternică legătură cu ea de suflet şi minte. Sau este posibil să sesizezi la timp şansa de a te apropia de cineva, de a stabili o relaţie afectivă cu cineva cu care simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă. O atmosferă de bine predomină probabil şi la domiciliu pentru nativii din zodia Taur.


Gemeni:

Fizic în mare revenire, proaspăt şi puternic, e posibil să dai curs unor sugestii profesionale foarte ambiţioase, care ţi-ar putea consuma, în ritm alert, din energie şi nervi. Deşi te-ai putea manifesta entuziast până la ridicol, îţi asumi probabil ceea ce faci până la capăt, perseverenţa de care dai dovadă aducându-ţi o răsplată financiară convenabilă. În familie e posibil un comportament primitiv şi nerafinat.


Rac:

Este posibil să ai deschise toate căile sufleteşti de acces necesare către partenerul de cuplu, însă lucrurile par să fie mai complicate de atât. Poţi comite greşeli, neglijenţe ori gesturi ofensatoare care să îţi afecteze relaţia cu partenerul de cuplu. La nevoie, caută să-ţi declari sentimentele prin mărturisiri simple, prin metode dintotdeauna verificate.


Leu:

Se anunţă mari vulnerabilităţi în plan financiar. Gesturi greşite ori făcute la nervi te-ar putea aduce la sapă de lemn ori, dacă nu, ţi-ar putea provoca pagube serioase la portofel. Pur şi simplu banii pot fi puţini ori, deşi în număr mare, nu-ţi pot acoperi necesităţile imaginate. E de preferat să-ţi petreci timpul cu munca care te solicită fizic, la domiciliu sau la locul de muncă.


Fecioară:

În luna martie 2014 s-ar zice că ieşi din traseul obişnuit al vieţii cotidiene şi te eliberezi într-o lume imaginară, de vis. Experienţa la care te expui poate fi una de iubire cu scântei sau cea a unei iubiri domoale şi aşezate. Oricum ar fi, poţi ajunge la pace şi pactiza mai cu uşurinţă cu cei apropiaţi, eşti mai înclinat să ierţi, să treci cu vederea lucruri care înainte ţi se păreau de-o gravitate majoră.


Balanţă:

În relaţia cu partenerul de cuplu simţi probabil o nevoie uriaşă de acceptare şi aprobare, iar orice obiecţie sau observaţie inocentă poate lua proporţii uriaşe. Manifeşti probabil o sensibilitate crescută, eşti uşor acid şi nesigur pe tine. Când vine vorba de bani sau bunuri materiale e posibil să nu te dai la o parte de la nimic, să fii hotărât să intri în posesia a ceea ce crezi că ţi se cuvine.


Scorpion:

E foarte probabil ca în luna martie 2014 să nu fii în măsură să-ţi ratezi visele. Aşteaptă-te să visezi, să fantasmezi şi să-l idealizezi pe cel de care te leagă sentimente profunde. E de aşteptat să ai o concepţie sublimă despre dragoste, bazată pe ceea ce dai şi nu pe ceea ce primeşti. Altfel, poate fi o lună plictisitoare, în care să nu te încumeţi la mari eforturi pentru a face bani sau a te asigura de un câştig.


Săgetător:

În luna martie 2014 ai putea resimţi efectele a ceea ce se numeşte conflict de generaţie. Nu reuşeşti probabil să te faci bine înţeles în faţa părinţilor şi, oricum, pare că va anima sisteme de valori şi crezuri de viaţă complet diferite. Ceva mai multă toleranţă şi răbdare face posibilă o împăcare de familie. Altfel, te simţi în putere şi gata de a munci, de a-ţi aduce bugetul personal pe linia de plutire.


Capricorn:

Ai putea adopta un comportament destul de derutant în luna martie 2014: înverşunarea şi îndârjirea afişată nu fac decât să-ţi ascundă vulnerabilitatea şi fragilitatea. E posibil să te temi că ai putea fi surprins foarte uşor descoperit şi să ieşi cu vehemenţă în atac, pe principiul de strategie cea mai bună apărare este atacul. Zgomotul şi forfota cotidiană te pot enerva suplimentar.


Vărsător:

Deteşti probabil în martie 2014 tot ceea ce este inutil, reuşind să te concentrezi doar pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Probabil că nu te mulţumeşti cu puţin, că ai o decizie de fier şi că supravieţuieşti cu fruntea sus tuturor pierderilor tale. Îţi revine forţa fizică şi reuşeşti să rămâi tu însuţi, să ai îndrăzneala să-ţi duci cauza pentru care lupţi până la capăt.


Peşti:

S-ar zice că poţi trece în luna martie 2014 printr-o pasă de emoţie excesivă. Se prea poate să te consumi exagerat la orice mărunţiş şi să pui totul la inimă, s-ar părea că unele formulări şi cuvinte cu totul nevinovate să atingă la tine inexplicabil o serie de puncte sensibile, delicate. În ceea ce priveşte dragostea, poate fi vremea unor şlefuiri sentimentale, a unor cizelări subtile a relaţiei în doi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS