Horoscopul zilei de luni, 24 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 24 aprilie 2023


Horoscop 24 aprilie 2023, Berbec:

Azi este o zi mare. Te simți prea bine, dar fie că îți place sau nu, eclipsa solară de Lună Nouă a decis că este timpul să îți iei rămas bun de la zona de confort. Te vei uita la viața pe care ți-ai construit-o astăzi doar pentru a-ți da seama că ceva lipsește pentru că te-ai mulțumit cu siguranță în loc de progres. Asta a funcționat pentru tine pentru o perioadă de timp. Această eclipsă de Soare de Lună Nouă este ultima. Ești gata să primești ceea ce este al tău, anunță horoscopul zilei de azi.


Horoscop 24 aprilie 2023, Taur:

Deși pare că timpul tău a sosit, mai sunt câteva lucruri din trecut pe care trebuie să le rezolvi. Oricât de încăpățânat(ă) poți fi, ești destul de naiv(ă) să renunți la oameni, locuri și lucruri în care ai investit timp, energie și resurse. Dar, pentru a profita cu adevărat de ceea ce te înconjoară, trebuie să-ți eliberezi strânsoarea uriașă asupra a ceea ce nu-ți mai aparține. Stima ta de sine este construită pe o bază greșită.


Horoscop 24 aprilie 2023, Gemeni:

Uneori, ai impresia că ești un/o lup(oaică) singuratic(ă) care urlă noaptea, tânjind să-ți găsești haita. Ai prietenii și parteneriate fragmentate și recunoști asta, chiar și relațiile tale. Necesitatea te-a forțat să ții lucrurile împreună. Te-ai descurcat atât de bine încât aproape nimeni nu a observat că nu ai fost fericit(ă), dar acum totul este pe cale să se schimbe. Este timpul să muncești foarte mult, chiar dacă înseamnă să te lupți pentru o vreme cu singurătatea. Munca prieteniei adevărate merită și ești gata să-ți găsești oamenii care să te prețuiască cu adevărat.






Horoscop 24 aprilie 2023, Rac:

Îți place slujba și nu-ți place șeful(a) sau îți displace slujba și-ți iubești șeful(a) și simți că sistemul este imposibil de schimbat? Acestea sunt întrebări foarte grele pe care să ți le pui, pentru că te pun în dificultate. Îți vezi situația de la locul de muncă ca un lucru care nu poate fi reparat, ceea ce înseamnă că trebuie să faci unul din două lucruri: să găsești o nouă companie pentru care să lucrezi sau să rămâi acolo unde ești și să câștigi timp până când lucrurile se vor schimba. Conștientizarea va aduce noi oportunități în acest proces. Vei vedea că viața te mișcă într-o nouă direcție și vei descoperi ce să faci în continuare.


Horoscop 24 aprilie 2023, Leu:

Te simți mințit(ă). Toate promisiunile făcute ție de oameni de bună credință nu s-au împlinit, iar când vine Luna Nouă decizi că este timpul să fii sincer(ă) cu tine însuți(ăți), anunță horoscopul zilei. Promisiunile goale pot însemna multe lucruri, dar un domeniu al vieții pentru care astăzi refuzi să faci compromisuri este să sacrifici timpul pentru a aștepta ca altcineva să aducă beneficii în viața ta. Astăzi, ești gata să iei lucrurile în propriile mâini și să-ți schimbi perspectiva. Se simte un pic ca o trădare, dar vrei ca adevărul să fie ghidul tău.


Horoscop 24 aprilie 2023, Fecioară:

Ai parte de o zi plină de provocări de tot felul, de la replici cam acide până la gesturi nepotrivite, pe care nu vei vrea să le tolerezi. Ca să nu-ți ieși din fire, va trebui să faci un efort și să-ți amintești că nu trebuie să corectezi întreaga lume.






Horoscop 24 aprilie 2023, Balanţă:

Este timpul să strălucești, dar mai întâi ai nevoie și vrei ca partenerul(a) tău/ta să fie de acord cu visurile tale. Ești gata să duci o relație cheie la următorul nivel. Ai terminat de verificat acest parteneriat pentru a vedea dacă este potrivit pentru tine, iar acum va avea loc o conversație importantă. Relațiile sunt, de asemenea, incitante și provocatoare, dar ești gata să incluzi această persoană pentru a evolua ca o echipă.


Horoscop 24 aprilie 2023, Scorpion:

Te-ai săturat să stai pe margine, iar astăzi vine un semnal de trezire, care e atât de limpede încât realizezi că viața ta trebuie să se schimbe. Acest lucru înseamnă să îți pui sănătatea și bunăstarea în fruntea listei de „lucruri de făcut”. Știi că corpul și mintea ta trebuie să fie în formă pentru a realiza tot ceea ce vrei să faci. Ai terminat cu scuzele și ești gata să-ți iei sănătatea în serios.


Horoscop 24 aprilie 2023, Săgetător:

Dragostea este atât de interesantă și a avea pe cineva pe care să-l iubești este ceva ce îți dorești, dar nu vrei să renunți la tine în acest proces. Ești gata să renunți la principiile de până acum și să nu mai spui că nu ai nevoie de nimeni. Acum te gândești să-ți reformulezi poziția independentă prin a fi deschis(ă) la alte idei, cu condiții, desigur.






Horoscop 24 aprilie 2023, Capricorn:

S-au întâmplat multe în viața ta și te-a făcut să-ți vezi șeful(a) fie ca susținător(are), fie ca pe o persoană care nu se clintește. Ai terminat cu mediile de lucru toxice. Drept urmare, această Lună Nouă în Berbec te face să tragi o linie. Gata cu apelurile sau mesajele text după orele de lucru. Te apleci asupra granițelor și săptămâna aceasta o să te simți confortabil să spui „Nu”, pentru că timpul tău liber este al tău și nu mai vrei să renunți la el gratuit, anunță horoscopul de azi.


Horoscop 24 aprilie 2023, Vărsător:

O conversație importantă apare astăzi și pare oportună, dar inconfortabilă. Unele lucruri trebuie spuse și ești gata să vorbești în ciuda timidității tale. Nu poți nega ceea ce simți și lucrurile prin care treci. Așadar, chiar dacă partenerul(a) tău/ta pare să nu fie conștient(ă) de durerea și suferința ta, vei lăsa deoparte orice frustrare pentru a-ți împărtăși cu inima deschisă gândurile și sentimentele, în speranța că poți face lucrurile mai bune.


Horoscop 24 aprilie 2023, Peşti:

Ai fost atent(ă) la ceea ce ai adăugat în viața ta. Această Lună Nouă în Berbec îți face poftă de o schimbare. Ești gata să-ți trăiești altfel viața, dar înseamnă să cheltuiești bani. Mai degrabă decât să cumperi cu un card de credit, abordează o atitudine mai înțeleaptă, iar asta poate însemna să alegi locurile unde poți obține o reducere la achiziții sau poți începe propria afacere pentru a obține un venit în plus pentru a îmbunătăți stilul de viață, anunță horoscopul acestei zile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS