Predicții 2023. Evenimente astrologice majore!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Predicții 2023. Evenimente astrologice majore!


Început de 2023 cu două retrograde

O dată ce începe 2023, se poate simţi că ne îndreptăm într-o direcţie greşită. Atât Marte, cât şi Mercur vor fi în continuare retrograde până în 12 şi, respectiv, 18 ianuarie. Putem respira uşuraţi(te) după ce încep să se mişte din nou „direct”.


Trei planete exterioare schimbă zodia

Trei planete exterioare – Saturn, Pluto şi Jupiter – îşi schimbă semnele zodiacale în acest an, pregătindu-ne pentru unele schimbări personale, culturale şi politice. În timp ce aceste tranziţii pot duce la incertitudine în viaţa noastră, ele ne pot ajuta, de asemenea, să găsim un teren mai solid. Uranus în Taur a fost într-o dispută îndelungată cu Saturn în Vărsător în ultimii ani, dar o dată ce această situaţie se încheie, există speranţă de a găsi stabilitate în economiile şi conturile noastre bancare.






Saturn intră în Peşti din 7 martie, după 29 de ani

Saturn cel conservator se scufundă în apele adânci ale Peştilor din 7 martie şi va rămâne acolo în următorii trei ani. O dată ce graniţele noastre se topesc încet şi găsim mai multă compasiune şi empatie pentru ceilalţi(lelalte), frica de incertitudine ne poate face să opunem mai multă rezistenţă.


Pluto intră în Vărsător din 23 martie

Ultimul dans al provocatorului Pluto în Capricorn a zguduit întreaga lume până în străfundurile ei şi fiecare fiinţă vie a simţit fiorul. Acest tranzit lung a distrus încet toate structurile din jurul nostru care nu mai funcţionează. Vom vedea luminiţa de la capătul tunelului când Pluto se va muta în Vărsător din 23 martie. Este timpul să construim baze mai puternice, bazate pe adevăr şi integritate.

În următorii câţiva ani, Pluto va merge înainte şi înapoi între Vărsător şi Capricorn de mai multe ori înainte de a rămâne în Vărsător de la sfârşitul anului 2024 până în 2043. În acest an, totuşi, vom putea vedea o previzualizare anticipată dacă umanitatea este la înălţimea sarcinii de a-şi uni mâinile în pace şi de a construi o lume mai binevoitoare pentru toţi(ate).

Următorii câţiva ani s-ar putea simţi din nou sfârşitul unui capitol de istorie, deoarece asistăm la schimbări masive în jurul justiţiei sociale, comunităţii şi tehnologiei. Intrăm într-o eră a tehnocraţiei, aşa că trebuie să avem grijă să nu schimbăm conducătorii(arele) autocratici(e) şi corporatişti(ste) din ultimul deceniu cu ceva mai periculos şi anume inteligenţa artificială. Ar putea fi înţelept să ne „verificăm” că nu devenim noi înşine nişte roboţi.






Jupiter intră în Taur din 16 mai

Când Jupiter părăseşte Berbecul de Foc pentru Taurul de Pământ putem schimba nevoia noastră de viteză cu ceva mai practic. Acesta este anul în care va trebui să ne concentrăm asupra extinderii abundenţei din viaţa noastră. Indiferent dacă punem nişte bani în plus în conturile de economii sau cumpărăm casa la care visăm, recompensele ar putea fi generoase.


Ne poate fugi pământul de sub picioare în jurul datei de 17 mai, când Jupiter în Taur face cuadratura cu întunecatul Pluto în Vărsător. Am putea vedea schimbări climatice care au un impact semnificativ asupra comunităţilor noastre sau inflaţia şi instabilitatea financiară ar putea zgudui lucrurile. Dar când Jupiter se alătură Nodului Nord din 1 iunie, putem găsi o speranţă atât de necesară pentru un viitor financiar stabil (după ce praful are şansa să se aşeze, desigur).






Nodurile lunare ale destinului schimbă axa din 17 iulie

Nodul lunar Sud karmic se va deplasa prin două semne orientate spre relaţii, din Scorpionul intim în Balanţă cea cu gândul la căsătorie, ajutându-ne să regândim ce înseamnă să fii un cuplu. Până în 17 iulie, Nodul Sud finalizează un tur de 18 luni prin Scorpion şi se mută în Balanţă. Putem face o punte între nevoile noastre individuale şi cerinţele unei relaţii? Aceasta este călătoria pe care o vom aborda la nivel colectiv, în timp ce Nodurile lunare se îndreaptă spre Berbec (Nodul Nord) şi Balanţă (Nodul Sud) din 17 iulie 2023 până în 11 ianuarie 2025. Rezolvarea va fi testată în timpul eclipsei de Lună în Scorpion din 5 mai şi al eclipsei de Soare din 14 octombrie în Balanţă.


Venus intră în retrograd din 22 iulie

Iubirile de vară pot să nu fie atât de fierbinţi. Zeiţa iubirii Venus face un pas înapoi în 22 iulie şi merge retrograd în Leu, inspirând la reflecţie asupra modului în care dăm şi primim afecţiune. Cu toţii(ate) vrem să fim iubiţi(te) şi acceptaţi(te) în unicitatea noastră. Am putea revedea provocările din relaţii care au apărut pentru noi ultima dată când Venus s-a retras în acest semn în urmă cu opt ani.






Sezonul eclipselor ne arată adevăratele culori

2023 ar putea fi anul în care ieşim din bârlogurile noastre de izolare. Prima eclipsă a sezonului pune reflectorul pe ceea ce suntem cu adevărat. Această puternică eclipsă totală de Soare din Berbec din 20 aprilie vrea să renunţăm să ne mai pese atât de mult de ceea ce cred alţii(tele) despre noi. Dar, pentru a face acest lucru, s-ar putea să mai avem ceva „straturi” de aruncat. Acolo ne va fi de folos eclipsa de Lună în penumbra din Scorpion (5 mai).

Cu cât renunţăm mai mult, cu atât mai mult ajungem să ştim ce este cu adevărat important pentru noi. Eclipsele ne vor scoate la lumină adevăratele valori. Ziua de 14 octombrie va aduce o eclipsă inelară de Soare în Balanţă, urmată de o eclipsă parţială de Lună din 28 octombrie în Taur. Ambele eclipse sunt guvernate de Venus, evidenţiind ceea ce aduce frumuseţe şi sens în viaţa noastră.






Anul nou cu Mercur retrograd în Capricorn. A doua oară!

Anul 2023 începe şi se termină cu Mercur retrograd în Capricorn. Din 29 decembrie 2022 până în 18 ianuarie 2023, Mercur este retrograd în Capricorn. Va fi din nou din 13 decembrie 2023 până în 1 ianuarie 2024. Ce înseamnă asta pentru stabilirea obiectivelor noastre anuale? Dă-ţi voie să te odihneşti înainte de a stabili acele rezoluţii. Începe anul 2023 cu o reflecţie asupra celor mai mari lecţii pe care ţi le-a dat 2022. Lăsăm un an dificil de tulburări economice şi probleme prelungite de sănătate în spate. Este în regulă să fii nesigur(ă) cu privire la intenţiile pe care vrei să le stabileşti pentru 2023. Şi iată o soluţie inteligentă: pune-ţi în mişcare misiunile din 2023 la prima Lună Nouă a anului, care are loc în 21 ianuarie. Este o Lună Nouă în Vărsător, semnul speranţei, idealismului şi inovaţiei, care te va ajuta să visezi în afara oricărei cutii.

Ultimul Mercur retrograd al anului 2023, care începe în 13 decembrie, tot în Capricorn, se va încheia în Săgetător. Ni se reaminteşte, cu acest prilej, că după un an de transformare şi rotaţie planetară, cu toţii(ate) merităm o pauză. Cu atât de multe schimbări care se întâmplă, avem nevoie de timp astfel încât creierul nostru să le integreze pe toate. Dacă rămâi blocat(ă) la aeroport sau planurile tale de vacanţă sunt rearanjate, foloseşte ocazia pentru a recalibra şi a reflecta la ceea ce vrei să iei cu tine în noua eră a anului 2024.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS