Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 24-30 aprilie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Soarele. Cartea reprezintă realizare, bogăție, o atmosferă strălucitoare. Soarele îţi dă putere și îţi spune că oriunde ai călători și orice ai face, energia ta iradiantă te va însoţi și îţi va aduce mulțumire.


Taur:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Gemeni:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Rac:

Cartea etalată – Spânzuratul. Cartea poate să indice că te simți blocat(ă) sau limitat(ă). Trebuie să pricepi de ce simți acest lucru și să te eliberezi din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.






Leu:

Cartea etalată – Steaua. Cartea aduce o încredere renăscută și impresia că eşti binecuvântat(ă) de Univers. În viață ai acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intri într-o nouă fază a vieții, plin(ă) de energie pozitivă, echilibru mental și înțelegere profundă, interioară și cu persoanele din jur.


Fecioară:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.






Balanţă:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Scorpion:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Săgetător:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.






Capricorn:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.


Vărsător:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Peşti:

Cartea etalată – Regina de Monede. Cartea indică că îţi vei manifesta calitățile părintești și energia practică. Regina de Monede este Mama Pământ, își expune dragostea față de persoanele din jurul ei făcând curăţenie şi menţinând o atmosferă agreabilă acasă, aducând în același timp un venit acceptabil pentru membrii(ele) familiei sale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS