Horoscopul banilor, februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, februarie 2023


Berbec:

Studenții(tele) pot primi finanțări pentru diverse cursuri în afara ţării. Totodată, trebuie să te interesezi de asigurările de sănătate în cazul în care vei călători. Majoritatea nativilor(elor) acestei zodii obțin câștig financiar din munca lor și din afacerile în care sunt incluși(se).


Taur:

În a doua și a treia săptămână a lunii lui Făurar ar fi indicat să nu iei nicio decizie fără să te gândești de două ori înainte. Există o oportunitate de a pleca în afara ţării, lucru care îți poate aduce ceva cheltuieli în plus.


Gemeni:

De la investițiile pentru perioade scurte până la economii și credite financiare, totul va fi în avantajul tău și ți se va deschide calea spre vremuri mai prielnice pe care nu le mai vedeai.






Rac:

Cu un efort suplimentar, vei găsi o nouă metodă de a aduce bani în bugetul familiei. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut(ă) la bugetul tău și să stai departe de tentații, deoarece te pot întoarce de unde ai plecat.


Leu:

Ai toate șansele să câștigi o sumă considerabilă de bani. Dar, pe de altă parte, trebuie să mai și pui câte ceva deoparte, deoarece pot exista unele suișuri și coborâșuri la sfârșitul lui februarie.


Fecioară:

Împrumuturile vechi și creditele se vor încheia la sfârșitul lui februarie. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii cumpătat(ă).






Balanţă:

Singurele cheltuieli neprevăzute ar putea avea legătură cu sănătatea. Dar nimic serios nu va fi acolo. În concluzie, nu trebuie să îți faci griji, dar trebuie să ai în vedere să pui deoparte bani încă de la începutul lunii lui Făurar.


Scorpion:

Dacă ai probleme în plan financiar, rudele îți vor fi de mare ajutor. În concluzie, împărtășește-ți problemele cu ele, deoarece vor fi singurii oameni în care poți avea încredere.


Săgetător:

Dacă ești indiferent(ă) în privinţa banilor tăi, ar fi bine să renunți la acea atitudine de urgență. Să primești sfaturi și propuneri de la o persoană care are deja o idee mai bună despre asta te va ajuta enorm.






Capricorn:

Dacă ai un împrumut făcut, spre sfârşitul lunii vei izbuti să îl achiți sau să scapi de el fără să mai dai niciun ban. Prin urmare, urmează o perioadă calmă și agreabilă pentru tine.


Vărsător:

Fii precaut(ă) în prezența persoanelor de lângă tine care sunt invidioase pe prosperitatea ta. Se prea poate să pară că îți vor binele, dar te vor răni sau înșela atunci când vor găsi o ocazie.


Peşti:

Dacă ai împrumuturi și datorii, luna lui Făurar te va scăpa de necazuri. De asemenea, vechile probleme legate de proprietăți vor fi soluţionate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS