Etalarea şi interpretarea runelor, 24-30 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 24-30 aprilie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie ar trebui să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Berbecii care știu să aștepte. O zodie din asta care e agitată și rapidă trebuie să aibă răbdare. E o mare probă pentru nativii(ele) din Berbec.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii vor susține o mică bătălie, dar nu fiți îngrijoraţi(te) pentru că veți câștiga în mod sigur.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și acasă, în familie, și în societate, dar și la serviciu. Nefăcând acest lucru, nu veți câștiga. Dar dacă vă mobilizați complet, veţi triumfa.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de o dragoste nouă, fierbinte, o dragoste pasională. Dacă daţi de sufletul geamăn v-a pus Dumnezeu mâna pe cap.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt pregătiţi(te) pentru o bătălie furtunoasă, vor să se certe cu toată lumea. Ar fi bine să rămâneţi calmi(e) că totul se aranjează.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pe punctul de a se muta din casă ori de la locul actual de muncă. Vor acționa foarte favorabil pentru una dintre cele două probleme care îi/le preocupă, în săptămâna care urmează.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sfătuite să se relaxeze. Cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă, deci nu este cazul să îşi facă griji vizavi de asta.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie să fie pregătiţi(te) pentru mai multe schimbări importante într-un viitor foarte apropiat. Adică luni sau marţi!


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal ar fi bine să lase deoparte toate grijile şi să se pregătească de o săptămână în care toate le vor merge din plin.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au parte de o săptămână de comunicare intensă, primesc foarte multe mesaje de la diverse persoane. Atenţie, însă unul din mesaje e foarte important!


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor primi un cadou minunat de la o persoană care se gândeşte intens la ele. Oricum acest(astă) nativ(ă) are parte de daruri mereu.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie dau lovitura şi au parte de un salt rapid şi calitativ în existenţa lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS