Horoscopul zilei de duminică, 19 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 19 martie 2023


Horoscop 19 martie 2023, Berbec:

Ar trebui să te simți iubit(ă) și acceptat(ă) în comunitatea ta, în această dimineață, anunță horoscopul zilei de azi. Aceste vibrații prietenoase sunt perfecte și pentru a forma noi alianțe. Așa că, asigură-te că contactezi persoanele cu care vrei să construiești o relație. Fă-ți timp să te relaxezi în natură și lasă un pic deoparte rețelele sociale.


Horoscop 19 martie 2023, Taur:

Caută modalități de a te conecta cu prietenii(ele), odată ce Mercur se aliniază cu Pluto, activând sectorul filozofic al hărții tale. Vei simți o schimbare odată ce planeta comunicării intră în Berbec, punându-te într-o dispoziție mai introspectivă.


Horoscop 19 martie 2023, Gemeni:

Ia în considerare să îți începi ziua cu un curs de yoga, cerc de meditație sau discuții filozofice. Nu te teme să iei o pauză de la cei(le) care nu îți respectă spațiul. Vei simți o schimbare odată ce planeta comunicării migrează în Berbec, ajutându-te să îți faci noi prieteni(e) în următoarele săptămâni.






Horoscop 19 martie 2023, Rac:

Granițele vor fi o temă majoră pentru tine în această dimineață deoarece Vărsător se conectează cu Chiron și Jupiter. Acest climat cosmic îți va aminti că este în regulă să desenezi și să ștergi linii după cum crezi de cuviință. Mai ales când vine vorba de intimitate și te simți vulnerabil(ă).


Horoscop 19 martie 2023, Leu:

Dragostea și spiritualitatea vor merge mână în mână pentru tine astăzi. Fii în gardă pentru obstacole neașteptate, odată ce Uranus devine activ și încearcă să nu emani autoritate. Te vei simți inspirat(ă) să-ți eliberezi mintea. Intuiția ta va beneficia de un impuls odată ce planeta comunicării intră în Berbec, cerându-ți să-ți urmezi instinctul în săptămânile următoare.


Horoscop 19 martie 2023, Fecioară:

Nu vei avea chef să faci sacrificii. Climatul cosmic te va încuraja să iei frâiele vieții, permițându-ți să te simți organizat(ă) și stăpân(ă) pentru situația ta. Între timp, Uranus va fi activ în sectorul spiritual al hărții tale, aducând un element terapeutic atunci când face ordine și îmbrățișează bunăstarea fizică. Vei simți o schimbare când Mercur va intra în Berbec și vei vrea să te faci auzit(ă) cât mai des.






Horoscop 19 martie 2023, Balanţă:

Permite-ți să te iubești și să te simți iubit(ă) chiar acum și ia în calcul să te vezi cât mai repede cu prietenii(ele), anunță horoscopul zilei. Cu toate acestea, fii atent(ă) cui îi trimiți o invitație. Planifică să investești în ordinea spațiului tău când Mercur se aliniază cu Pluto, încurajându-te să cauți transformarea prin organizare. Gândurile tale se vor îndrepta către teme legate de dragoste odată ce Mercur va migra în Berbec.


Horoscop 19 martie 2023, Scorpion:

Ai grijă de nevoile tale emoționale și fizice. Acest climat cosmic este, de asemenea, ideal pentru a-ți evalua lista de lucruri de făcut din weekend, înțelegând că evitarea acestor sarcini nu-ți va face nicio favoare. Dă-ți voie să fii creativ(ă) spre seară, când Mercur se întâlnește cu Pluto. Asigură-te că te implici în activitatea preferată de artă și meșteșuguri.


Horoscop 19 martie 2023, Săgetător:

Indiferent dacă decizi să îți folosești vocea sau să te exprimi prin artă, ideile și perspectiva ta vor fi bine primite de oamenii care te iubesc. În același timp, sănătatea și bunăstarea ar trebui, de asemenea, să migreze în topul priorităților tale. Confortul casei îți va permite să găsești claritate în toate acțiunile tale, odată ce Mercur se aliniază cu Pluto.






Horoscop 19 martie 2023, Capricorn:

Tensiunea de la Uranus ar putea aduce conflicte în sfera ta, mai ales dacă o altă persoană îți zdrobește egoul, anunță horoscopul de azi. Ia în considerare să petreci o perioadă în natură dacă ai nevoie de timp pentru gândurile tale. Cuvintele tale se vor auzi cu putere. Vei simți o schimbare odată ce planeta comunicării intră în Berbec, punându-te în contact cu emoțiile tale.


Horoscop 19 martie 2023, Vărsător:

Vocea ta va avea un efect înălțător și vindecător asupra celorlalți(te). Folosește această energie ca o scuză pentru a te întâlni cu toți(ate) prietenii(ele) care au nevoie de tine. Oferă dragoste și sprijin celor care au cea mai mare nevoie. Încearcă doar să nu îți abandonezi propriile nevoi emoționale în acest proces, altfel partea ta temperamentală ar putea ieși la suprafață. Ia un moment pentru singurătate și introspecție în această seară, când Mercur se conectează la Pluto, ajutându-te să vindeci rănile trecutului.


Horoscop 19 martie 2023, Peşti:

Vărsătorul se conectează cu Chiron și Jupiter. Acest climat cosmic poate aduce vindecare minții, corpului și sufletului, mai ales când îți dai seama de ceea ce „trăiește” în interiorul tău. Cu toate acestea, poate fi cel mai bine să păstrezi aceste idei pentru tine pentru moment, deoarece s-ar putea să fie greu să îți exprimi clar viziunile. Când Mercur se aliniază cu Pluto înainte de a intra în Berbec, vei avea ocazia ideală de a socializa cu oamenii care te fac să te simți în siguranță, anunță horoscopul acestei zile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS