Zodiac chinezesc săptămânal, 20-26 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 20-26 martie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Luna Nouă din 21 martie 2023 le va oferi Șobolanilor ocazia de a-și clarifica emoțiile și de a-și organiza mai bine viața, după propriile reguli. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc vor reuși să lase la o parte influențele nefaste ale celor din jurul lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Previziunile dezvăluite de horoscopul chinezesc săptămânal au legătură cu Casa a VIII-a astrală, Casa renașterii și a capacității de refacere și de regenerare. A venit vremea ca Bivolii să renască din propria cenușă, mai puternici ca oricând! Renunță la așteptări, griji și temeri și fii gata pentru schimbare!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Bunăstare materială și succes în planul profesional, asta promite horoscopul chinezesc pentru nativii(ele) din zodia Tigru care se numără printre favoriții(tele) zodiacului. Săptămâna 20-26 martie 2023 anticipează un câștig financiar.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Frica unui posibil eșec îi/le va măcina pe nativii(ele) Iepure ai(le) zodiacului chinezesc. Aveți impresia că nu vă descurcați la fel de bine ca și ceilalți(lelalte) colegi(e), iar asta vă aduce frustrare și un sentiment de mâhnire. Ar fi bine să luați o pauză, poate chiar și o mică vacanță care să vă ajute să vă recăpătați încrederea în propriile forțe.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

„Dragostea plutește în aer!”, acesta este motto-ul care va guverna săptămâna nativilor(elor) din zodia Dragon. Aceștia(stea) se vor bucura de regăsirea echilibrului în ceea ce privește viața sentimentală și relația cu partenerul(a) de cuplu. Dragonii care se află într-o relație de lungă durată au șanse mari să își extindă familia în viitorul apropiat.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Chiar dacă nimeni nu a crezut în planurile acestor nativi(e), reușita lor este mai aproape decât și-au imaginat. Săptămâna 20-26 martie 2023 va aduce o surpriză neașteptată pentru cei(le) din zodia Șarpe, care vor primi un sprijin important pentru a finaliza un proiect în care au investit mult timp și bani.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Cailor le va merge totul ca pe roate, iar ultimele zile ale lunii martie le vor aduce încununarea eforturilor pe care le-au depus în ultima perioadă. Acești(ste) nativi(e) au muncit mult pentru a-și depăși condiția, iar acum a venit vremea să se facă remarcați(te).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile pentru sectorul financiar. Banii nu vor mai fi o problemă pentru nativii(ele) din zodia Capră, pentru care totul se va aranja așa cum și-au dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, aveți grijă să nu cheltuiți prea mulți bani pe lucruri de care nu aveți nevoie!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Perioada 20-26 martie 2023 reprezintă o perioadă destinată iubirii și împlinirii sufletești pentru nativii(ele) din zodia Maimuță. O perioadă în care destinul va aduce împreună oameni sortiți unul(ei) altuia(eia), care vor simți că se cunosc de o viață, deși nu s-au mai întâlnit până acum.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Cocoșii se pot confrunta cu anumite probleme de natură financiară la final de lună, de aceea ar fi indicat să aibă mai multă grijă și să își administreze mai bine sectorul financiar. Cheltuieli neprevăzute pot apărea pentru acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc în perioada următoare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Nativii(ele) Câine ai(le) zodiacului chinezesc vor reuși în această săptămână să stea departe de conflicte și de situații tensionate, deși vor exista provocări din partea anumitor persoane. Veți reuși să vă controlați foarte bine emoțiile în această perioadă și să vă concentrați atenția doar asupra proiectelor personale!


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Horoscopul chinezesc săptămânal dezvăluie previziuni astrale favorabile pentru nativii(ele) din zodia Mistreț care se vor bucura de aprecierea șefilor(elor) la locul de muncă, iar asta le va da o încredere nebănuită în forțele proprii și o dorință și mai mare de afirmare. Dacă veți continua în același ritm aveți șanse mari să obțineți un bonus sau chiar o promovare!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS