Etalarea şi interpretarea runelor, 20-26 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 13-19 martie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața ori le-o poate schimba. Trebuie să fie extrem de atenți(te) la semnalele pe care Universul i le transmit.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii vor afla răspunsul sau rezolvarea unei probleme care îi/le frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Soluțiile nu vin doar de la ei(le), ci și de la ceilalți(lelalte), iar asta e firesc.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Bine ar fi să nu facă scandal. Rezolvarea vine doar dacă Gemenii știu să aibă răbdare, să nu se isterizeze în fața obstacolelor.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Trebuie să fie pregătite să întâmpine această schimbare. Dacă au de achiziționat ceva, dacă au de făcut reparații în casă, este o săptămână favorabilă pentru așa ceva.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un sfat care îi/le anunță că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate, în familie sau la serviciu. Făcând asta, Leii vor triumfa.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o atenționare serioasă. Este cazul să abordeze altfel problemele care le interesează. Trebuie să abordeze diametral opus ceea ce au făcut până acum. Tactica folosită până acum se pare că nu a fost cea mai bună.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au simbolul belșugului. Peste puțin timp, visurile lor se vor îndeplini. Pentru Balanțele care sunt într-un cuplu, să se aștepte că poate să vină barza! Au belșug în tot ce întreprind. Le ies multe planuri, deci e o săptămână excelentă!


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea anterioară.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal vor câștiga în toate planurile. Tot ce și-au propus în luna martie va deveni realitate de-acum.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au o perioadă în care vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ, rapid în existența lor. Nativii(ele) de Pământ n-au avut parte de mult de un interval de 7 zile atât de prolific. Soarta ține cu ei(le).


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să își facă bagajele, căci au o perioadă cu multe călătorii. Poate fi o călătorie în țară sau peste hotare. Cei(le) care nu au de gând să meargă în voiaj pentru o perioadă îndelungată se pot bucura și de excursii scurte, dar mai dese.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au simbolul dragostei. Este ceva nou și fierbinte! Este una din cele mai bune rune pe care le puteau primii nativii(ele) de Apă pentru această săptămână.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS