19 martie – 3 aprilie 2023: Mercur în Berbec. Cum sunt influențate zodiile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
19 martie – 3 aprilie 2023: Mercur în Berbec. Cum sunt influențate zodiile


În ziua de 19 martie 2023, Mercur intră în zodia Berbec. Avem doar 16 zile de Mercur în Berbec! Vom avea un fundal astrologic foarte interesant în care, pe de o parte, ni se cere să ne confruntăm cu multe schimbări şi, pe de altă parte, nu prea avem timp să le procesăm. În luna martie, nu există ghid sau busolă. Va trebui să mergem cu fluxul.


Berbec:

Mintea şi creierul tău sunt în formă bună cu Mercur tranzitând zodia ta, deci nu îţi pierde timpul cu jocuri de şah sau table. Da, Mercur îţi ajută logica şi memoria dar nu ai nevoie de asta pentru că tu ai oricum memorie bună, logică bună şi abilităţi analitice de excepţie. În schimb, foloseşte aceste calităţi întărite de Mercur ca să scrii ceva deosebit, un articol, un eseu. Inventează un produs nou mai bun sau îmbunătăţeşte-ţi un stil de lucru. Trebuie să alegi şi să decizi care sarcină este mai importantă pentru tine, apoi focalizează-ţi atenţia, cu intensitate, asupra acesteia!


Taur:

Aceste 16 zile cu Mercur în Berbec îţi sunt esenţiale ca să gândeşti pentru tine însuţi(ăţi). Eşti un Taur curajos care nu concepe să fie jucăria nimănui, fie el şef(ă), părinţi, partener(ă). Eşti o zodie care ştii să te iubeşti şi să te cunoşti prea bine, ai multe avantaje, deci dacă acţionezi conform cu ce gândeşti tu îţi va fi cel mai bine, nu conform aşteptărilor altora. Aşa vei avea o stare mai bună de împlinire şi vei câştiga şi respectul altora. Deci, acţionează ca un lup singuratic! Este cea mai bună opţiune pentru tine în acest tranzit.


Gemeni:

Începând cu 19 martie 2023, Mercur este în Berbec iar pentru tine asta înseamnă că ideile îţi devin mai neconvenţionale dar nici că îţi pasă prea mult despre ce gândesc alţii(tele). Cu adevărat, gânditul în afara zonei de previzibil şi cunoscut poate fi cheia ta pentru succes. Tu ieşi cu un rând în afara mulţimii, te evidenţiezi şi accepţi că este inevitabil să mai faci şi greşeli. Nu este o problemă pentru tine şi foarte bine. Greşelile nu te descurajează, ştii că sunt inevitabile explorării vieţii. Le iei ca pe lecţii de viaţă şi viitoarele tale proiecte de succes vor veni mai uşor şi cu multe lecţii învăţate. Ca atare, tot înainte şi creează-ţi propriul drum!






Rac:

Începând cu 19 martie, când Mercur intră în Berbec, cariera ta va solicita mai multă comunicare decât de regulă. Mercur în Berbec are tendinţa să exprime în mod abrupt orice sentiment. Dar în cazul tău, fiind vorba de sectorul muncii, trebuie să scoţi din ecuaţie emoţiile la serviciu. Afacerile sunt afaceri şi tu poţi să ai control asupra emoţiilor în timpul negocierilor profesionale sau diverselor evenimente sociale. Este deasemenea important să administrezi conflictele cu diplomaţie. Menţine respectul întotdeauna şi indiferent de circumstanţe – a respecta punctele de vedere ale altor oameni este important în toate relaţiile interpersonale.


Leu:

Cu Mercur în Berbec, iată că vei avea parte de multă energie jucăuşă şi mai puţin serioasă. Tu eşti oricum mereu jucăuş(ă) şi plăcut(ă) ca şi companie, pentru că găseşti umor în aproape orice. Naturaleţea te ajută să obţii mai repede succesul şi să ai mai mulţi(te) prieteni(e). Acum însă vei beneficia de şi mai multă asemenea energie, deci ai grijă doar să nu forţezi şi să împingi lucrurile dincolo de o limită cu ce spui. Nu face glume care sunt atac la adresa altora, ironii deplasate la care doar unii(ele) râd şi tu pari arogant(ă). Nu te dovedi fără empatie, doar pentru că tu eşti pus(ă) pe glume, cu oamenii ce trec prin experienţe grele de viaţă, prin boli, divorţ sau probleme în carieră.


Fecioară:

Din 19 martie 2023, cu Mercur tranzitând Berbecul, tu devii mai serios(asă) decât de obicei şi te focalizezi mai mult asupra subiectelor serioase. Vorbeşti cu partenerul(a) de cuplu, cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă), cu oamenii foarte apropiaţi ţie despre situaţia ta financiară, despre ce ţi-ai propus în carieră şi despre problemele tale în relaţii sentimentale. Pe de altă parte, acest tranzit te face să fii foarte bun(ă) în zona banilor altor oameni. Oferi sfaturi bune financiare iar ideile tale de afaceri pot aduce profit serios.






Balanţă:

Pentru tine, în acest tranzit al lui Mercur în Berbec este esenţial să comunici mai bine cu partenerul(a) de cuplu. Mercur te ajută să devii un/o ascultător(are) mult mai bun(ă) decât erai. Te opreşti din vorbit, te opreşti din gândit despre lucrurile pe care vrei tu să le spui şi asculţi cu adevărat cu mintea şi inima deschisă ce are un/o partener(ă) de spus. Plasează-te mai des în pantofii altor oameni. Astfel vei reţine mai multe nume şi mai multe detalii şi vei înţelege mai bine oamenii. Vei ţine minte şi despre evenimentele importante despre care îţi vorbeşte partenerul(a). El(a) chiar va observa că îl/o asculţi. Unul din multele avantaje de a deveni un/o bun(ă) ascultător(are) este că şi partenerul(a) tău(a) te va asculta mai mult şi va avea mai mare încredere în tine.


Scorpion:

Tu ai nevoie să îţi organizezi mai bine viaţa. Cu Mercur în Berbec două săptămâni, vei reuşi să faci şi să menţii planuri bune de organizare. Vei stabili termene-limită, obiective şi, cel mai important şi fără efort, te vei ţine de ele. Un lucru însă ai de făcut dacă vrei să fii organizat(ă) – la muncă dar şi acasă – ar fi bine să păstrezi doar ceea ce ai nevoie. Dar posesiunile şi lucrurile materiale chiar şi cele mici sunt de importanţă mare pentru un Scorpion, deci îţi e greu să arunci ceea ce chiar ar trebui să arunci. Dar trebuie să încerci – renunţând la ce e vechi vei crea mai mult spaţiu pentru lucrurile viitoare cumpărate.


Săgetător:

În acest tranzit al lui Mercur în Berbec de două săptămâni, tu eşti calm(ă). Astfel, toată lumea te va aprecia. Oamenii consideră femeile şi bărbaţii Săgetători speciali pentru că şi ei(le) îi/le fac pe oameni să se simtă speciali. Foarte curios(asă) şi mare dornic(ă) de aventuri, tu manifeşti interes pentru vieţile altora, deci mulţi(te) care fac diverse se simt apreciaţi(te) şi valorizaţi(te) de interesul tău. Aşa încât acum este o perioadă favorabilă să socializezi cu calm şi fără niciun interes, să îţi faci prieteni(e) noi sau să reiei contactul cu cei(le) vechi.






Capricorn:

Majoritatea Capricornilor sunt persoane orientate asupra carierei. Dar acum, cu Mercur în Berbec până în data de 3 aprilie, vei fi brusc interesat(ă) de zona de familie a vieţii tale. Vei avea parte de activităţi orientate asupra vieţii de familie şi de acasă; mese în familie, timp petrecut cu copii(lele) şi soţul(ia), mult timp cu cei(le) dragi, iată activităţi care devin mai importante ca înainte pentru tine. Desigur că fiecare membru(ă) al/a familiei se va simţi fericit(ă) pentru că familia ca întreg este fericită datorită implicării pe care o ai în viaţa lor.


Vărsător:

Călătoria devine aproape ca o obligaţie în acest tranzit al lui Mercur în Berbec pentru tine. Vei putea vizita locuri şi oameni noi dar deocamdată fă-o virtual şi fă planuri frumoase. Serviciul este cel ce te poate face să călătoreşti, nu neapărat la distanţe foarte lungi dar destul de des. Te poţi întâlni cu un/o potenţial(ă) partener(ă) de afaceri pentru că seara iei cina cu cei(le) dragi sau virtual cu alte cunoştinţe. Ceva bun va ieşi din asta!


Peşti:

În acest tranzit al lui Mercur în Berbec, vei petrece mai mult din timpul tău curent cu munca. Dar aceasta nu este neapărat o veste proastă pentru că tranzitul îţi facilitează o stare de bună amiciţie cu colegii(ele) de muncă. Aceştia(stea) te ştiu la nivel personal, deci sunt mici şanse de neînţelegeri şi te simţi confortabil(ă) cu ei(le) la muncă. Totuşi, nu te lăsa dus(ă) de val. Întotdeauna ţine minte că, indiferent cât de bun(ă) prieten(ă) devii cu cineva în domeniul profesional, tot trebuie să menţii lucrurile profesioniste mereu. Altfel, eşti prea expus(ă), mai ales când cineva pe care îl/o consideri prieten(ă) se dovedeşte că nu este chiar aşa cum credeai tu.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS