16 martie – 11 aprilie 2023: Venus în Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
16 martie – 11 aprilie 2023: Venus în Taur


Planeta Venus se mută în zodia Taurului începând din 16 martie 2023. Venus, zeiţa frumuseţii, iubirii, relaţiilor, banilor adoră pur şi simplu să fie în acest semn zodiacal pe care îl şi coordonează.

Când Venus este acasă în Taur se poate opri să se răsfeţe în iubire, în lux şi să cheltuie ceva mai mult pentru propria persoană... şi la fel este şi pentru noi când Venus este în Taur! Cum poţi profita la maximum de tot ceea ce aduce acest tranzit benefic? Depinde atât de zodia ta şi de domeniul pe care tranzitul îl influenţează pentru tine.


Berbec:

Pur şi simplu nu rezişti să nu te aventurezi în cumpărarea de produse scumpe şi luxoase cu Venus în Taur în zona ta de bani. Respectul tău de sine este sus şi simţi că meriţi cu adevărat totul. Sau poate că doreşti să faci o persoană fericită şi cheltuitul nu este o problemă pentru tine. Stai bine cu banii şi vrei ca acest lucru să se vadă. Este timpul şi să te bucuri de cuibul tău şi să îl decorezi cu ceva special. Dacă ai înclinaţii artistice, acum pune-ţi talentele la treabă şi foloseşte-ţi din plin resursele.


Taur:

Venus, coordonatoarea ta, a ajuns acasă şi alura ei te face să arăţi incredibil de atractiv(ă). De fapt, de ce să nu investeşti în tine şi să te tratezi ca pe o persoană deosebit de specială? Un masaj, o pauză la Spa, o escapadă romantică, o masă delicioasă, un parfum scump sau o piesă de vestimentaţie, o nouă culoare de păr – orice ar fi, ai nevoie să te simţi ca de un milion de euro! Este un timp favorabil să îţi restartezi imaginea şi să te promovezi pe tine şi proiectele tale pentru că Venus în semnul tău înseamnă propoziţii foarte atractive despre tine.


Gemeni:

Tu eşti în mod natural foarte sociabil(ă) dar nu este nimic în neregulă să dai în spate şi să te retragi din când în când pentru a-ţi încărca bateriile. A te scoate din agitaţia socială îţi va permite să îţi domoleşti ritmul şi să te înconjori cu plăceri simple. Scopurile spirituale îţi vor fi foarte relaxante şi a da lucruri care aduc bucurie altora te va face să te simţi foarte bine. Venus în Taur te poate face să arăţi mai strălucitor(are) profesional şi poţi descoperi şi că ai un/o admirator(are) secret(ă)!






Rac:

Prietenii(ele) îţi pot face viaţa mai frumoasă în aceste zile cu Venus în Taur pentru tine şi poţi descoperi că ai destui(le) aliaţi(te) în stare să se bată pentru tine. Vei simţi că lumea este un loc mai prietenos drept urmare a acestui fapt şi îţi poţi da voie să te relaxezi puţin în braţele susţinătoare ale altora. Venus în Taur îţi umple mintea cu idei minunate romantice. Visurile şi aspiraţiile viitoare pot lua o turnură mai materialistă acum, ceea ce este în regulă cu tine şi te vor inspira să ţinteşti pentru mai mulţi bani, mai multă iubire, bucurie şi plăcere în viaţă.


Leu:

Venus în Taur îţi creşte popularitatea cu vârfuri spectaculoase de realizări, făcând minuni pentru cariera ta şi imaginea ta publică. Poate este timpul să investeşti în noi ţinute de afaceri? Există ceva minunat ce dai lumii atunci când eşti sigur(ă) pe tine şi în elementul tău, deci asumă-te! Venus în Taur te ajută şi să îţi creşti alura provocatoare. Fă tot ce poţi mai bine să impresionezi oameni potriviţi.


Fecioară:

Planifici să te duci într-un loc exotic? Gustă din tot ce îţi apare bun în cale: mâncare exotică, tratamente senzuale de masaj, ţesături fine de mătase... Stai acasă? Atunci aventurează-te dincolo de zona de confort şi încearcă noi experienţe. Venus în Taur creşte atractivitatea şi alura ta şi este un timp favorabil să te promovezi. Dacă studiezi îţi va plăcea mai mult pentru că subiectul îţi va capta interesul. Indiferent ce faci, este timpul pentru romantism, plăcere şi bucurie!






Balanţă:

Vei avea beneficii din angajamentele profesionale şi poţi primi o bună bucată din plăcinta succesului pentru că Venus îţi protejează interesele în tot ce faci comun cu alţii(tele). Poţi primi un cadou costisitor. Dacă totul devine prea intens, ia o pauză şi controlează paşii următori ca să rămâi în contact cu ce se întâmplă. Uneori prea mult dintr-un lucru bun te poate destabiliza.


Scorpion:

Cineva ţi se pare deosebit de atractiv acum şi prea puţin îi poţi rezista. Poţi ajunge să cheltuieşti risipitor de mult pentru iubita ta sau iubitul tău sau să răsfeţi această persoană excesiv de mult. Ori poţi descoperi că ai un/o admirator(are). Asta îţi va reaminti cât eşti de atractiv(ă) şi îţi vei creşte stima de sine. Nu eşti singur(ă) – ceilalţi(lelalte) îţi aduc clipe de fericire în tranzitul Venus în Taur. Este cumva timpul să pregăteşti rochia de mireasă ori costumul de ginere?


Săgetător:

A merge la muncă şi a face treabă bună profesională îţi dă mult mai multe satisfacţii şi plăceri sub Venus în Taur. Poate ai descoperit un loc plăcut de ieşit la prânz cu colegii(ele)? Sau poate o schimbare binevenită la serviciu face ca locul să îţi fie drag. Te poţi simţi mai comod(ă) decât în alte dăţi dar totuşi vei observa cum proiectele se dezvoltă frumos şi sănătatea îţi este la cote foarte bune, cât timp nu exagerezi cu dulciurile.






Capricorn:

Primăvara este total instalată în jur şi în inima ta iar aceasta bate în ritm de iubire şi romantism chiar dacă tu eşti cel mai orientat semn zodiacal spre muncă. Venus în Taur îţi creşte alura şi te face foarte atractiv(ă), ceea ce nu e un lucru rău. Îţi poţi vedea popularitatea explodând ca o rachetă şi te vei bucura să pui amprenta ta finală pe proiectele tale de succes. Eşti în chef de iubire? Sunt toate şansele să ai parte de ea!


Vărsător:

Prins de un chef subit să redecorezi, să îţi înfrumuseţezi casa ori să cumperi acea piesă superbă de interior sau tablou la care te tot gândeşti de ceva timp? Nicio cheltuială nu va fi dată la o parte pentru că te doreşti înconjurat(ă) de calitate, frumuseţe şi lux pentru a-ţi creşte starea de spirit. Şi dacă tot eşti la acest capitol, vei vedea ce are Venus în Taur de spus despre bunul gust. Şi reuniunile de familie îţi vor aduce cele mai dulci plăceri acum. Poate un banchet acasă este acea experienţă de care ai nevoie ca să simţi căldura şi bucuria dar şi să arăţi lumii achiziţiile tale minunate.


Peşti:

Iubirea şi plăcerea sunt pretutindeni în jurul tău! Poţi asista la discuţii despre îmbunătăţirea situaţiei tale financiare. Sau poate întâlneşti un/o străin(ă) chipeş(ă) în mod spontan. Cineva ţi-a captat atenţia? Verifică după semne că şi el sau ea este interesat(ă) de tine. Mintea ta este focalizată asupra bucuriei. O scurtă călătorie se va dovedi de mare satisfacţie şi multe din cele întâlnite îţi vor aduce noroc. Vremuri bune!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS