Cupluri zodiacale sortite eșecului

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cupluri zodiacale sortite eșecului


Unele relații par să nu funcționeze, indiferent cât de mult efort depunem pentru a ieși la lumină. Altele par promițătoare la început, dar se degradează pe parcurs.


Berbec și Capricorn

Printre acele cupluri zodiacale sortite eșecului se numără Berbecii și Capricornii. Fiind două semne atât de diferite, nu vor putea să ajungă niciodată la un acord. Semne de Foc și de Pământ, acestea vor avea întotdeauna discuții în contradictoriu. Dacă Capricornul este adeptul regulilor, Berbecul nu este interesat să asculte de nimeni. Acesta din urmă va ajunge să se simtă neglijat de partenerul(a) mai muncitor(are) și focalizat(ă) asupra viitorului.






Taur și Săgetător

Acești(ste) nativi(e) au modalități total diferite de a privi lumea, de a comunica și chiar de a se exprima. În cazul lor, cei(le) care sunt opuși(se) nu se atrag. Taurul nu-și dorește să rănească oamenii pe care îi iubește, așa că păstrează secrete. Săgetătorul pe de altă parte, nu ține nimic pentru sine și nu-și dorește să cruțe viitorul celor din jurul lui. În acest caz, ar fi indicat să nu existe vreo apropiere viitoare.


Gemeni și Scorpion

Pentru acești(ste) nativi(e) viitorul nu sună deloc bine. Gemenii le vor testa răbdarea Scorpionilor la maximum. Este un test chiar și o primă întâlnire. Exigența Scorpionului îl va amuza pe Gemeni, iar acest lucru nu poate fi transpus decât într-un singur cuvânt, eșec. Ar fi bine ca cei doi să-și îndrepte atenția într-o altă parte.






Rac și Vărsător

Dacă Racii preferă confortul, Vărsătorii își doresc să călătorească în lume și să trăiască foarte puțin în propria casă. Aceștia nu formează cel mai reușit cuplu, fiind foarte diferiți unul de celălalt. Vărsătorul va ajunge să-i rănească sentimentele Racului, asta pentru că este foarte deschis și exagerat în exprimare.


Leu și Pești

Dacă de cele mai multe ori Peștii sunt visători, atunci când sunt nervoși devin agresivi. Acest lucru îi sperie pe Lei, care sunt răniți în orgoliul propriu. Semnul de Foc este un/o partener(ă) extrem de nepotrivit(ă) pentru semnul de apă, ceea ce ajunge pe parcurs să-i oprească flacără expansivă. Nu va trece multă vreme până când vor renunța la relație.






Fecioară și Balanță

Un alt cuplu care nu va rezista trecerii timpului. Dacă Fecioara nu-și pune niciodată întrebări în legătură cu viitorul, atunci Balanța cântărește fiecare decizie și nu se va arunca spre decizii inutile. Aceștia nu formează un cuplu reușit, date fiind personalitățile lor total diferite.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS