Metode de îmbunătățire a somnului, conform zodiei tale

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Berbec:

Natura ta neînfricată te face să crezi că-ți poți maximiza efortul dacă dormi mai puțin. La sfârșitul zilei, ceea ce ai nevoie de fapt este să dormi. Dacă îți dorești să ai un somn odihnitor, poți scrie în jurnal înainte de rutina pe care o ai în fiecare seară. Te poți gândi la lucrurile pe care vrei să le realizezi a doua zi, asta pentru a dormi mai motivat(ă). Un alt lucru care te poate ajuta este să-ți imaginezi că ești o vedetă.


Taur:

Faptul că ești constant(ă) și îți dorești de fiecare dată ce-i mai bun poate fi transferat și în partea de pregătire pentru somn, în fiecare seară. Un aranjament floral sau o imagine îmbietoare îți poate fi de ajutor atunci când vrei să adormi. Dacă ești genul care pierde prea mult timp în pat, atunci trebuie să iei în considerare faptul că ai lucruri de făcut în decursul zilei. Ține aproape o sticlă cu apă, telecomanda și acea loțiune luxuriantă de care ai atâta nevoie.


Gemeni:

Gemenii trebuie să renunțe la toate luminile albastre înainte de culcare. De asemenea, nu este recomandat să citești știri sau să navighezi pe Internet cu două ore înainte de a te băga în pat. Oprește orice sursă care ar putea să te deranjeze. Ai nevoie de o distragere de la toate acele lucruri care nu te lasă să te odihnești cu adevărat. Dacă găsești liniștea mult prea provocatoare, folosește un tip de zgomot mai slab.






Rac:

Racii apreciază momentele de liniște înainte de culcare. Cu toate acestea, ajung să se gândească la toate problemele care îi macină iar acest lucru le îngreunează somnul. Te poți pierde în contemplare, dar nu în cea a propriei vieți. Poți citi o carte sau te poți uita la un film lejer odată ce te-ai băgat în pat.


Leu:

Entuziasmul pe care Leii îl aduc în fiecare zi a vieții lor poate să îi împiedice să aibă un somn odihnitor noaptea. Dacă simți că te chinui să adormi, îndreaptă-ți atenția către acel punct care îți oferă liniște pentru minte, corp și suflet. Fiind foarte focalizat(ă) asupra nevoilor tale, poți accesa foarte ușor acel gând care îți spune că trebuie să dormi și să te odihnești pentru a putea funcționa la capacitate maximă.


Fecioară:

Fecioarele dețin o parte analitică ce nu poate fi oprită cu greu, mai ales noaptea. În loc să te lupți cu faptul că-ți dorești rezolvarea problemelor într-un timp record, ai putea să aplici această idee pentru a-ți oferi un somn odihnitor. Nu există persoană mai potrivită care să facă o selecție amănunțită în rutina de seară. În clipele de insomnie, nu te gândi prea mult la greșeli și nu lua toate întâmplările personal.






Balanţă:

Balanțele știu cum să-și aranjeze dormitorul pentru a avea un somn odihnitor. Vor ca totul să fie pus la punct înainte de a se băga în pat și a intra în lumea viselor. Muzica pe care o ascultă în fiecare seară este de ajutor în cele mai multe dintre perioadele de insomnie. Nu este cazul să practici sport cu două sau trei ore înainte.


Scorpion:

Intensitatea pe care o arăți în fiecare dintre acțiuni îți poate crea probleme atunci când vrei să dormi. Dacă vrei să scapi de emoțiile care nu te lasă să ai un somn odihnitor, poți vedea filme de comedie. Partenerul(a) de cuplu poate fi de mare ajutor și îți poate oferi o oază de liniște.


Săgetător:

Săgetătorii simt că au întotdeauna o povară foarte grea de cărat pe umeri. Dacă mai reduci din responsabilitățile care de fapt nu sunt ale tale, poți dormi liniștit(ă). Oferă-le și celor din jurul tău ocazia de a face acte de caritate pentru ca tu să te poți odihni. Poți scrie pe o listă toate îngrijorările pe care le ai. De asemenea, orice idee de putere superioară poate fi de ajutor.






Capricorn:

Capricornii tind să creadă că ei dețin toată puterea și pot muta munții din loc. De aceea, îți place să îți împingi limitele de cele mai multe ori. De fiecare dată când experimentezi insomnii, acest lucru poate fi un semnal de alarmă. Ai nevoie să fii singur(ă) și să-ți regăsești buna dispoziție. Un lucru care te poate ajuta este o mască de ochi pe care poți s-o aplici foarte ușor.


Vărsător:

Vărsătorii vor întotdeauna să arate că sunt unici. La finalul zilei se pot simți epuizați și pot avea probleme cu somnul. Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor care îți aduc bucurie în viață. Lasă grijile în urmă și practică mai multe exerciții de respirație. Dimineața te vei simți o cu totul altă persoană care își va dori de fapt aceleași lucruri de la viață.


Peşti:

Peștii sunt înconjurați de mistic și profan. De cele mai multe ori le este greu să facă distincție între vis și realitate. Cu toate acestea, știu unde să-și concentreze atenția. Dacă vrei să intri într-o stare de somn profund, trebuie să fii înconjurat(ă) de confort. Folosește mai multe pături, chiar dacă acest lucru înseamnă să lași căldura la minim în dormitor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS