17 martie 2023: Mercur în conjuncție cu Soarele

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
17 martie 2023: Mercur în conjuncție cu Soarele


În data de 17 martie 2023, Mercur este în conjuncție cu Soarele la 27° în zodia Pești. Cerul lunii martie este mai activ ca niciodată. În timp ce stelliumul cu patru aștri în visătorii Pești este în plină desfășurare, avem și o conjuncție Mercur-Soare.


La jumătatea drumului înainte de retrograd

Ne aflăm acum în mijlocul ciclului actual al lui Mercur, care a debutat la începutul lunii ianuarie. Cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd. Un proiect la care ai lucrat, acum va prinde viață. Unele informații noi la care ai acces te pot ajuta să iei o decizie importantă.

Mercur guvernează comunicarea, modelele de gândire, raționamentul. De asemenea, învățământul primar și gimnazial, mediul în care locuiești, frații/surorile, verii(șoarele), știrile și informațiile. Mercur este rapid, plin de viață, adaptabil, variabil, lipsit de emoții și curios.





Exprimarea de sine este un punct puternic pentru Mercur, care este un mare comunicator. Grație lui Mercur te simți confortabil(ă) cu vorbitul în public, ești mai curios(asă) sau mai priceput(ă) la arte și meşteşuguri.


Ce ne aduce conjuncția Soare-Mercur?

Conjuncția Soare-Mercur este, în general, benefică. Tranzitul cu Mercur împreună cu Soarele pune accentul asupra gândirii și comunicării și asupra călătoriilor scurte. Aduce vigilență mentală, gândire rapidă, adaptabilitate și curiozitate. Așteaptă-te la o interacțiune personală sporită în cartier, cu frații/surorile, la școală sau prin rețelele de socializare.

Așadar, acesta va fi o perioadă aglomerată, cu multe întâlniri, corespondență, întâlniri, activități sociale, informații noi de procesat și decizii de luat. Acesta este un moment favorabil pentru a împărtăși idei, a face planuri, a cumpăra și a vinde, a negocia și a întâlni oameni noi.






Gândire emoțională rapidă și clară

Cu această întâlnire, am ajuns la un alt punct de jumătate înainte de următorul Mercur retrograd care ne reamintește să ne bucurăm de claritate și de gândirea rapidă. O mulțime de experiențe și amintiri vechi au ieșit la iveală recent într-un mod nou și acum putem decide cum vom integra aceste învățături în propria noastră schimbare.


Ce poți face când e Mercur în conjuncție cu Soarele

Pentru a profita la maximum de energiile și înțelepciunea evenimentului, poți încerca să meditezi, să începi să scrii un jurnal. Te va ajuta să lași emoțiile să curgă prin tine și, mai ales, să ai acces la ele după un timp. De asemenea, este recomandat să fii atent(ă) la vise în următoare perioadă (chiar să le notezi) pentru că ele îți pot transmite mesaje importante.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS