Zodiac chinezesc săptămânal, 16-22 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 16-22 ianuarie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Energia Lunii Noi va oferi nativilor(elor) din zodia Șobolan puterea de a-și lua soarta în propriile mâini și de a face lucrurile așa cum consideră de cuviință. Ați trăit prea multă vreme în umbră și după regulile unor persoane, iar asta v-a adus multe frustrări și suferință. E vremea să lăsați magia să pătrundă în viața voastră.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Cu Luna Nouă din 21 ianuarie 2023, Bivolii se vor afla sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor grele. Este timpul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a adus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători(are) un capitol nou.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Tigrii vor reuși în această săptămână să privească lucrurile în ansamblu și să capete o viziune clară asupra a ceea ce trebuie să schimbe și să înlăture din calea lor. Succesul și împlinirea se află la un pas de voi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii se numără printre favoriții zodiacului pe care Luna Nouă îi va hărăzi cu noroc. Toate planurile personale și proiectele profesionale în care sunt implicați(te) acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc sunt destinate succesului.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii vor face pace cu trecutul și se vor îndrepta către noi începuturi, sortite succesului și aflării adevăratei fericiri. Totodată, Luna Nouă le va oferi acestor nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc un bun prilej pentru a lăsa în urmă tot ce este dureros și pentru a renunța la obiceiuri nocive.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ai încredere în visurile tale, roata norocului se va întoarce în favoarea ta. Acesta este sfatul meu pentru nativii(ele) zodiei Șarpe, pentru care urmează o perioadă favorabilă atât în plan personal, cât și în plan material.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Transformă-ți pasiunile într-un mod de a câștiga bani. Creativitatea și inspirația îi va ajuta pe Cai să își sporească veniturile în perioada 16-22 ianuarie 2023.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Horoscopul chinezesc dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor(elor) zodiei Capră a căror relaționare și viață socială vor fi extraordinare în săptămâna 16-22 ianuarie 2023. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc se vor remarca ușor grație abilităților de comunicare și vor întâlni persoane noi care le vor deschide calea către succes.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Luna Nouă din 21 ianuarie 2023 le va oferi Maimuțelor inspirația și forța necesară să se facă remarcate în plan profesional. Idei îndrăznețe și planuri vechi vor fi scoase la lumină de către acești(ste) nativi(e), care vor face tot ce le stă în putință pentru a se afirma.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nativii(ele) din zodia Cocoș vor ieși din zona de confort și vor lua decizii îndrăznețe, spre surprinderea celor de jur. Cocoșii vor reuși să iasă în evidență și să se facă remarcați grație calităților pe care nu au avut până acum curajul să le expună.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Câinii vor avea parte de adevărate provocări la serviciu. Poziția pe care o ocupă acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc va fi extrem de vânată în această perioadă. Ar fi bine să încercați să vă controlați emoțiile și să nu lăsați garda jos.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Nativii(ele) din zodia Mistreț vor cunoaște o perioadă de dezvoltare în plan profesional și financiar săptămâna aceasta. Acești(ste) nativi(e) se pot baza pe sprijinul celor dragi lor care vor fi dispuși(se) mereu să le apere spatele, dar și pe forțele proprii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS