Cele mai norocoase zodii din 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai norocoase zodii din 2023


Anul 2023 tocmai a început, iar atmosfera cosmică pare plină de evenimente. Cu Jupiter schimbând semnele de două ori, cu Saturn părăsind Vărsătorul pentru prima dată în trei ani şi cu Venus retrograd, se anunţă un an mare.


Berbec:

În timp ce astrologia de anul trecut ţi-a oferit o scurtă privire asupra expansiunii care vine în calea ta, 2023 se dublează în privinţa acestor teme în moduri majore. Până în 26 mai 2023, Jupiter va călători prin prima ta casă de identitate, aducând oportunităţi de creştere personală în prim-plan. Orice proiecte sau eforturi în care porneşti acum se vor dezvolta cu siguranţă în acest an, dar, ca semn ambiţios al zodiacului, nu te vei plânge.






Taur:

Jupiter, planeta creşterii, oportunităţilor şi optimismului, revine în semnul tău pentru prima dată în 12 ani din 16 mai. Acest tranzit va extinde dorinţa ta de confort, securitate şi satisfacţie, aşa că dacă te-ai simţit că stai pe loc, de acum pregăteşte-te să fii propulsat(ă) înainte. Deşi acum este momentul ideal pentru a ieşi în afara zonei tale de confort, poate fi puţin descurajant la început – dar crede-mă, schimbările care vin anul acesta te vor duce cu siguranţă la noi culmi.


Leu:

Venus, planeta intimităţii şi romantismului, petrece aproximativ patru luni în zodia ta în 2023. Începând cu 5 iunie, Venus se va muta în prima ta casă a sinelui şi a identităţii, aducând dorinţa de a îmbrăţişa iubirea de sine, precum şi dorinţa ta de a fii iubit(ă) cu voce tare de alţii(tele). Venus va retrograda apoi din 22 iulie până în data de 5 septembrie, aducând o perioadă de revizuire când vine vorba de problemele inimii. În timp ce acest tranzit este obligat să aibă suişuri şi coborâşuri, până la sfârşitul lui, te vei simţi mai încrezător(are) ca niciodată.






Vărsător:

Saturn, planeta limitelor, graniţelor şi disciplinei, va părăsi prima ta casă a identităţii şi a auto-exprimării în ziua de 7 martie 2023. Acest lucru se va simţi ca şi cum ţi-a fost ridicată o greutate de pe umeri. Aşa că îmbrăţişează acest val de energie uşoară. În data de 23 martie, Pluto, planeta puterii, transformării şi extremelor, se va schimba în semnul tău până în 11 iunie. Deşi acest lucru va fi doar scurt, vei simţi impactul pe care îl vei avea pe Pluto în prima ta casă. Pregăteşte-te pentru realizări mari în acest timp. Te vei simţi nou-nouţ(ă).


Peşti:

În data de 7 martie, Saturn, planeta structurii, autorităţii şi graniţelor, se va muta în prima ta casă până în 13 februarie 2026. Acest tranzit de durată va aduce în discuţie teme de autodisciplină în speranţele, visurile şi idealurile tale. Dacă ai avut nevoie de o verificare a realităţii, iat-o. În timp ce acest tranzit vine cu complexităţile sale, până când Saturn îţi va părăsi semnul în 2026, vei avea o înţelegere mai fermă a ceea ce vrei cu adevărat de la viaţă şi a modului de a-l urmări. Idealizarea este jumătate din luptă – pentru a transforma aceste visuri în realitate, este nevoie de muncă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS