12 ianuarie – 25 martie 2023: Marte îşi reia cursul direct în zodia Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
12 ianuarie – 25 martie 2023: Marte îşi reia cursul direct în zodia Gemeni


Berbec:

Pregăteşte-te să socializezi foarte mult până în data de 25 martie. Ai de vizitat multe locuri diferite, să cunoşti persoane noi şi unele să îţi devină bune prietene în viitor. Chiar şi când eşti acasă, vei avea mulţi oaspeţi(te), anunţaţi(te) sau neanunţaţi(te). Aşadar, abilităţile sociale îţi vor fi necesare şi importante. Una din aceste abilităţi, poate cea mai importantă pentru încrezătorul Berbec, este să ştii când şi cât să vorbeşti despre tine. Din când în când, este recomandat să te focalizezi pe altcineva.


Taur:

În acest tranzit, până în ziua de 25 martie va fi nevoie să îţi aminteşti că a fi productiv(ă) deseori înseamnă să fii ocupat(ă). Vei fi aşa de ocupat(ă) încât te vei trezi constant că îţi foloseşti pauza de masă ca să mai trimiţi un e-mail, să mai dai un telefon ori să îţi reajustezi alte treburi. Nu prea poţi evita asta pentru că vei avea chiar multă muncă de făcut, dar este foarte important să îţi faci toate treburile până vinerea şi în weekend să îţi propui neapărat odihnă şi relaxare. În caz contrar, vei ajunge din cale afară de obosit(ă).


Gemeni:

Tu eşti în mod natural blând(ă), bun(ă) şi ai multe abilităţi sociale şi de conversaţie, făcându-i(le) pe toţi(ate) să se simtă bine. Până la jumătatea lunii mai, este timpul pentru membrii(ele) tăi(ale) de familie şi prietenii(ele) apropiaţi(te) să îţi arate recunoştinţă şi să îţi dovedească cât de mult te apreciază. Şi chiar vei avea parte de aşa ceva. Complimentele ce vin din inimă sunt binevenite dar şi alte semne te vor bucura: o îmbrăţişare ori cadouri. Şi mai mult îţi va plăcea să te simţi iubit(ă) şi apreciat(ă). Pregăteşte-te aşadar să primeşti acţiuni concrete ce vin spre tine pline cu această energie a aprecierii.






Rac:

Pentru tine, este foarte important să te menţii focalizat(ă) asupra obiectivelor tale. Nu este bine să pui scopurile deoparte, deci un mare pas în acest tranzit este să ştii când şi cum să spui „nu”. O bună idee pe care o vei derula acum este să rupi un mare obiectiv în unele mai mici. Încearcă să îţi faci scopuri zilnice şi săptămânale, îţi va fi mai uşor să îţi urmăreşti aşa progresul. Şi alt sfat important: în acest tranzit, este bine pentru tine să lucrezi singur(ă) cât mai mult, nu parte dintr-o echipă.


Leu:

Tu vei avea un comportament ciudat şi neconvenţional în acest tranzit. În general, nu vei ţine cont de reguli, nici la serviciu, şi nici în relaţii. Vei fi mai interesat(ă) să te simţi liber(ă) decât să îţi realizezi sarcinile, vei prefera să spui o glumă ori un adevăr în faţă decât să fii politicos(asă). Aşadar, deşi nu toată lumea va aprecia acest mod al tău de a fi până în 25 martie, tu măcar te vei simţi foarte bine şi te vei distra foarte mult.


Fecioară:

A face progrese în carieră va fi cel mai important scop pentru tine până în 25 martie. Tu eşti o persoană care munceşte serios şi un/o foarte bun(ă) profesionist(ă), dar uneori uiţi că doar a fi competent(ă) nu te duce unde vrei să ajungi. Trebuie să fii sigur(ă) că cei(le) care te conduc sau cu care colaborezi observă faptul că faci treabă bună. Aşadar, dacă munca ta nu vorbeşte de la sine prin rezultate, trebuie să o faci tu. Învaţă să vorbeşti despre realizările tale. Deasemenea, după un succes, nu te culca pe laurii victoriei şi arată că ai intenţia să continui să munceşti cu spor în continuare.






Balanţă:

Educaţia şi învăţătura – iată cuvinte cheie pentru voi. Tu trebuie să te mai odihneşti acum, să mai scrii un eseu, să dovedeşti ceea ce ştii. Trebuie să fii pregătit(ă) pentru asemenea situaţii şi mai ales să ai timp să înveţi informaţii şi abilităţi noi. A participa la cursuri şi seminarii este mereu o soluţie, dar poţi şi să te înveţi singur(ă), luând materialele necesare şi descurcându-te singur(ă). Când alegi ce vrei să înveţi, începe prin a-ţi dezvolta abilităţile legate de serviciu. Asta te va ajuta foarte mult.


Scorpion:

Voi sunteţi interesaţi(te) să vă creşteţi finanţele sub acest tranzit până în data de 25 martie. Tu deja ştii că mai multă muncă nu înseamnă neapărat mai mulţi bani. Aşadar, sunt mari şanse să găseşti noi modalităţi să munceşti mai eficace, nu mai mult. Este totodată şi o perioadă favorabilă să faci bani fără să munceşti pentru ei. Ai imaginaţie bogată, deci vei găsi multe alte moduri să atragi bani cu un efort minim.


Săgetător:

Tu reuşeşti să îţi menţii relaţia de cuplu sănătoasă în acest tranzit până în ziua de 25 martie. Nu eşti doar partener(ă) sau soţ(ie) pentru jumătatea ta, dar şi cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) a(l) sa/său. Vă susţineţi unul(a) pe altul(a) la bine şi la greu şi vă respectaţi opinia unul(a) celuilalt(eilalte). Din fericire, vei şti cum să construieşti şi o relaţie grozavă profesională iar cuvântul cheie este onestitate. Puterea fiecărui(ei) partener(e), fie în relaţia personală, fie în cea profesională, este identificată şi folosită la capacitate maximă pentru parteneriate şi pentru scopuri individuale.






Capricorn:

Nu prea ai cum să eviţi stresul în general în viaţă, dar ceea ce tu vei fi în stare să faci în acest tranzit este să fii conştient(ă) de factorii stresanţi din viaţa ta şi să îţi administrezi reacţiile la aceşti factori. Nu este aşa de greu precum sună – doar schimbând unele obiceiuri poţi elimina multe surse de stres din viaţa ta. De exemplu, trage un mic pui de somn când eşti obosit după-amiaza. Sau ascultă muzica ta preferată şi cântă şi tu, îţi reduce stresul, iar dansul e şi mai bun. Este important să iţi menţii şi obiceiuri sănătoase de mâncare.


Vărsător:

Tu ai nevoie, cu siguranţă, de mai multă iubire în viaţa ta. Dacă eşti singur(ă), vei încerca să găseşti şi să atragi partenerul(a) potrivit(ă). Acest tranzit te ajută pentru că îţi creşte magnetismul. Deci nu sta singur(ă) acasă, ieşi şi întâlneşte oameni pentru că unul din ei poate fi cel menit. Pe de altă parte, cei(le) ce deja sunteţi într-o relaţie stabilă, vă doriţi şi voi mai multă pasiune. Primul pas este să te distrezi mai bine cu partenerul(a) – cuplurile care râd împreună rezistă mai mult împreună.


Peşti:

Până în data de 25 martie, nimic nu te va umple de mai mare satisfacţie decât o familie fericită. Aşadar, nu vei avea nicio dificultate să găseşti echilibrul dintre casă şi muncă. Priorităţile reale pentru tine vor fi să stai să mănânci cu persoanele dragi ţie de 2-3 ori pe zi, să ieşi la plimbare cu membrii(ele) familiei tale, să mergeţi în excursii în weekend. Fiecare din membrii(ele) familiei tale va primi atenţie şi se va simţi apreciat(ă) şi iubit(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS