Ce schimbări aduc eclipsele anului 2023?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce schimbări aduc eclipsele anului 2023?


Vor fi patru eclipse în 2023, două de Soare şi două de Lună. Eclipsele de Soare sunt vizibile doar în anumite zone şi necesită protecţie a ochilor pentru a fi văzute în siguranţă. Eclipsele de Lună sunt vizibile din punct de vedere tehnic de pe toată partea nocturnă a Pământului, dar în timpul unei eclipse penumbrale, diminuarea iluminării Lunii este uşoară.


Eclipsele de Lună 2023

5 mai 2023: eclipsă penumbrală de Lună, în Scorpion. Această eclipsă nu este vizibilă din America de Nord. Eclipsa este vizibilă din Antarctica, Oceania, Australia, Asia, Europa, Africa şi Georgia de Sud şi Insulele Sandwich de Sud.

26 octombrie 2023: eclipsă parţială de Lună, în Taur. Această eclipsă este vizibilă din nord-estul Americii de Nord. Luna va răsări în timpul eclipsei, iar observatorii vor vedea doar o eclipsă penumbrală.






Eclipsele de Soare 2023

19–20 aprilie 2023: eclipsă totală inelară de Soare, în Berbec. Această eclipsă hibridă, care este văzută ca inelară sau totală, în funcţie de locaţia vizualizării de-a lungul căii sale, nu este vizibilă din America de Nord. Este vizibilă numai din sudul Oceanului Indian, părţi din Antarctica, cea mai mare parte a Australiei, Indonezia, Filipine, cea mai mare parte a Oceaniei şi vestul Oceanului Pacific.

13 octombrie 2023: eclipsă inelară de Soare, în Balanţă. Această eclipsă este cel puţin parţial vizibilă din cea mai mare parte a Americii de Nord. Faza inelară este vizibilă pe o cale îngustă care trece prin Oregon, Nevada, Utah, Arizona, New Mexico şi Texas.






Axa Taur-Scorpion

Inedit este că în acest an eclipsele de Lună vor fi pe axa Taur-Scorpion, iar cele de Soare pe axa Berbec-Balanţă. Cele două eclipse de Lună în 2023 completează o serie de doi ani în care axa Taur-Scorpion a activat focalizarea pe bani.

În 5 mai, o eclipsă totală de Lună „fierbe” în Scorpion, aducând lupte explozive pentru putere. S-ar putea să descoperim detalii nefaste despre agendele ascunse ale oamenilor şi activităţile subterane scandaloase. Va fi şocant? Cum să nu! Punerea pieselor cap la cap ar putea dura ceva timp.

O eclipsă parţială de Lună în Taur în 28 octombrie 2023 poate aduce în sfârşit ordine în instanţă globală. Dar vom fi forţaţi(te) să ne ocupăm de orice, de la foametea mondială la economia globală – iar greutatea acestor subiecte este mare.






Axa Berbec-Balanţă

Prima eclipsă de Soare pe axa Berbec-Balanţă are loc în 20 aprilie 2023. În acelaşi timp, apare în ultimul grad al Berbecului, indicând impulsuri puternice şi sentimente esenţiale. Efectele sale pot fi resimţite până la şase luni după data reală a eclipsei.

În zodia Berbecului, această eclipsă pune în atenţie problemele legate de planurile personale, curaj, independenţă şi afirmare de sine. Este vorba despre noi începuturi cu privire la oricare dintre aceste probleme. Schimbări pe termen lung sunt în lucru!

O eclipsă de Soare similară (la aproximativ acelaşi grad de Berbec) a avut loc în 19 aprilie 2004. Înainte de aceasta, a fost 18 aprilie 1977. O eclipsă stabilită de-a lungul axei Berbec-Balanţă a avut loc cel mai recent în perioada 2013-2016. Înainte de asta, a fost din 2004-2006.






Această eclipsă poate lumina şi provoca problemele noastre legate de independenţă şi curajul personal. Am putea face paşi către autostăpânire şi autoîmputernicire abordând lucrurile care ne subminează. Circumstanţele ne îndeamnă sau ne încurajează să vedem unde nu am fost fideli(e) cu sine.

În cele din urmă, suntem acum în măsură să înţelegem că schimbările sau finalurile sunt necesare pentru propria noastră creştere şi că ne putem descurca cu aceste lucruri.

Eclipsa inelară de Soare în Balanţă din 13 octombrie 2023, va scoate la iveală laturile culturale ale tuturor. Oamenii se vor simţi înrădăcinaţi în tradiţia lor. Laturile intelectuale ale oamenilor vor fi la vedere ca urmare a acestei eclipse de Soare.






Participarea la discuţii intelectuale pe diverse subiecte va fi distractivă şi revigorantă. Dragostea va fi la putere. Prezentarea manierelor decente şi politicoase va fi un bonus. Oamenii şi comportamentele nepoliticoase nu vor fi tolerate.

Cu toate acestea, eclipsa inelară de soare din Balanţă te va face să te simţi destul de nehotărât(ă). Ţi-ar lua prea mult timp să te decizi cu privire la aproape orice sub Soare. De asemenea, vei evita confruntările.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS