Horoscopul sănătății, ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, ianuarie 2023


Berbec:

În data de 12 ianuarie, Marte iese din retrogradare aducând mai multă claritate și chiar vă va intensifica agerimea și nivelul de concentrare. Însă până în ziua de 18 ianuarie este totuși recomandat să fiţi atenţi(te) în modul în care vă administraţi resursele de energie. Pe alocuri puteți realiza că în ciuda energiei pe care o simţiţi, nu ar fi rău să vă acordaţi mai multe momente de relaxare, odihnă sau chiar conexiune cu voi înşivă(sevă).


Taur:

Începeţi luna lui Gerar cu o stare dinamică și energică și vă angrenaţi în activități stimulative destul de diferite față de gusturile voastre. Puteți practica un sport de iarnă pe care îl adoraţi. Însă claritatea mentală sau concentrarea pot să nu fie cele mai bune în prima parte a lunii, aşadar evitaţi orice suprasolicitare în plan intelectual. În intervalul 12–16 ianuarie fiţi mai precauţi(te) la unele acțiuni și nu forţaţi lucrurile chiar dacă sunteţi un pic nerăbdători(are).


Gemeni:

Începeţi luna lui Gerar cu 2 planete retrograde care vă influențează în mod direct; Mercur, planeta care vă guvernează și Marte din propriul vostru semn. Deci e o perioadă prielnică pentru mai multă odihnă, reflecție și introspecție. Dacă sunteţi dispuşi(se), poate să favorizeze și orice proces de detoxificare mentală sau emoțională deoarece înţelegeţi cu lejeritate unde și ce aveţi nevoie să eliberaţi. Din 20 ianuarie veţi începe să vă simţiţi mai relaxaţi(te).






Rac:

Marte iese din retrogradare în data de 12 ianuarie, fapt care va reduce o anumită presiune psihică sau modul reactiv în care aţi acționat în unele momente până acum. Luna Plină din 7 ianuarie din propriul vostru semn vă reamintește cât de important este să fiţi precauţi(te), protectori(are), blânzi(de) și conectaţi(te) cu voi, însă în același timp vă îndeamnă să ieşiţi din zona de confort încercând activități noi și diferite. Din 21 ianuarie nimic nu va împiedica dorința de sport și libertate.


Leu:

Sănătatea și obiceiurile care țin de rutina zilnică, cum ar fi dieta, nutriția, asigurarea unui stil de viață sănătos vor fi foarte importante pentru Lei. Luna Plină din 7 ianuarie activează axa sănătății îndemnându-vă să găsiţi un echilibru potrivit între muncă și odihnă care să respecte mai bine nevoile voastre emoționale. Mercur este retrograd în sectorul sănătății voastre până în data de 18 ianuarie, deci dacă există întârzieri sau programări anulate, nu rămâneţi uimiţi(te). Din 20 ianuarie, sunteţi mai relaxaţi(te) și mai energici(e).


Fecioară:

Sunteţi neliniştiţi(te) în prima parte a lunii lui Gerar. Aveţi energia și entuziasmul unui(ei) copil(e) care vrea să încerce cât mai multe lucruri sau activități noi și diferite. Ce vă mai ia un pic din avânt poate să fie faptul că Mercur, propriul vostru guvernator este retrograd până în data de 18 ianuarie, lucru care poate genera o înclinare de a fi mai reflexivi(e). Luna Nouă din 21 ianuarie din sectorul sănătății vine cu abordări cu totul noi în privința creșterii calității vieții.






Balanţă:

În prima parte a lunii sunteţi mai introvertiţi(te) și mai reflexivi(e), echilibrul vostru psihic depinzând mult de menținerea unei stabilități familiale ori emoționale. Însă buna dispoziție, elanul și optimismul revin în forță în a doua parte a lunii. E o perioadă prielnică pentru orice fel de pasiune mai antrenantă de natură sportivă sau artistică ori pentru activități prin care vă stimulaţi atât corpul fizic cât și cel energetic cum ar fi yoga sau qigong. Orice terapie care vizează vindecarea relației cu copilul(a) interior(ară) este favorizată.


Scorpion:

Claritatea modului de gândire sau comunicare nu va fi punctul vostru forte al primelor zile din ianuarie, deci încercaţi să nu vă grăbiţi în a trage concluzii și evitaţi tendința de a răspunde direct sau agresiv atunci când nu sunteţi de acord cu unele lucruri. Păstraţi o disciplină mentală cât mai bună, observaţi mai mult și acţionaţi cu atenţie. În a doua parte a lunii, atmosfera se detensionează și sunteţi mai dispuşi(se) să faceţi unele schimbări pozitive care să vă îmbunătățească stilul de viață.


Săgetător:

Începeţi luna lui Gerar decişi(se) să faceţi unele modificări radicale de îmbunătățire a stilului de viață, ceea ce va face ca această lună să fie una cu multă activitate și stimulare fizică și intelectuală. Puteți lua în calcul să faceţi din nou sport sau să vă înscrieţi la un curs de dans sau o activitate creativă, artistică ce v-ar pune mai mult în contact cu lumea. De asemenea vă decideţi să cercetaţi mai mult unele modalităţi care măresc spiritul de prezență sau observare, cum ar fi meditația mindfulness.






Capricorn:

Aveţi o stare de incitare și stimulare la început de lună care nu vă lasă să staţi prea mult liniştiţi(te) însă se cuplează cu o ușoară lipsă de claritate sau de concentrare din cauza retrogradării lui Mercur până în data de 18 ianuarie. Deci echilibrul și moderația sunt importante. Marte își reia mersul direct din 12 ianuarie în sectorul sănătății voastre, al rutinei și obiceiurilor zilnice, fapt care vă va ajuta să vă mobilizaţi mai bine și poate chiar să vă stabiliţi noi obiective în materie de exerciții, nutriție ori alimentație.


Vărsător:

Luna Plină din 7 ianuarie activează axa sănătății voastre fizice și psihice stimulându-vă să găsiţi un echilibru mai bun între sarcinile și responsabilitățile vieții voastre și timpul pentru nevoile emoționale și spirituale. Relația cu Divinitatea este foarte importantă în luna lui Gerar și vă va sprijini la fiecare pas. Însă din a doua parte a lunii, începeţi un real proces de reîmprospătare, revitalizare și energizare iar Luna Nouă din 21 ianuarie din propriul vostru semn va aduce schimbări majore pozitive în stilul vostru de viață.


Peşti:

Sunteţi foarte activi(e) și dinamici(e) atât fizic cât și intelectual la începutul lunii iar interacțiunea cu unele persoane vă stimulează curiozitatea. Vă puteți decide brusc să faceţi un drum sau o excursie undeva deoarece simţiţi nevoia de ceva diferit. Lună Nouă în Vărsător din 21 ianuarie este puternică și activează partea de subconștient, resurse interioare dar și frici, lucru care vă va determina să porniţi un real proces de cunoaștere interioară dar care vă va ajuta să găsiţi o forță interioară de care nu eraţi conştienţi(te).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS