Etalarea şi interpretarea runelor, 7-13 noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 7-13 noiembrie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, dar într-un scop nobil, benefic pentru ei(le), să-şi consolideze poziţia în primul rând acasă, pentru că nu prea mai aveţi încredere toţi(ate) în voi, aţi uitat că voi eraţi şefi(e) cândva, dar şi în societate şi nu în ultimul rând la serviciu.


Taur:

Persoanele născute în această zodie au o săptămână mai aspră în care trebuie să aibă forţă, tărie, putere să depăşească unele greutăţi iminente. Să vă încurajaţi, să vă motivaţi singuri(e), să depăşiţi această săptămână care nu e un cap de ţară pentru voi la câtă forţă aveţi.


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii iar se grăbesc, ei(le) vor totul şi dacă se poate ieri, nu azi. Dar să aveţi puţină răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului, pentru că în săptămâna următoare sunt multe lucruri frumoase care urmează să vină în viaţa voastră. E bine să aşteptaţi, că lucrurile vin pe rând, în fiecare zi câte una.






Rac:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie încep un fel de viaţă nouă, un soi de revigorare în toate planurile. Racul care a fost şi el năpăstuit, a trecut prin nişte probleme şi de sănătate, acum se revigorează atât în disponibilităţi fizice, cât şi psihice.


Leu:

Leul a intrat în conul reflectorizant, aşa că urmează veşti bune. Se prea poate să primiţi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.


Fecioară:

Fecioara e bine să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi foarte curând să fie pregătită să primească această schimbare, pentru că de multe ori nu prea sunt adeptele schimbării.






Balanţă:

Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe.


Scorpion:

Scorpionul are o săptămână de nu vă ştiu, nu vă cunosc, cu alte cuvinte o săptămână de silenzio stampa, nu-l poate descifra nimeni săptămâna viitoare, este învăluit într-o aură de mister. Deci, evitaţi să intraţi cu ei în conjuncturi neplăcute, că Scorpionul te tot înţeapă şi te dă la o parte.


Săgetător:

Săgetătorului i se tot anunţă de mult o suită de schimbări importante şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni.






Capricorn:

Capricornul dă lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor şi mai ales în partea de sănătate, că ei au cam scârţâit un pic la capitolul acesta din cauza efortului supradimensionat pe care l-au făcut muncind.


Vărsător:

Vărsătorul va găsi rezolvarea problemelor care îl frământă, îl macină, călcându-şi pe orgoliul lui nemăsurat şi acceptând să facă un consiliu de familie sau sfatul bătrânilor(elor), chiar dacă ei sunt tineri. Dar nu găsiţi rezolvarea de unul(a) singur(ă), acceptaţi şi părerea unanimă a celorlalţi(te).


Peşti:

Peştişorul a dat de belşug, iar i se împlinesc toate visurile cât de curând.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS