8 noiembrie 2022: Lună Plină în Taur cu eclipsă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
8 noiembrie 2022: Lună Plină în Taur cu eclipsă


În ziua de 8 noiembrie 2022 avem o Lună Plină și o eclipsă totală de Lună la 16° în Taur. A spune că această eclipsă este intensă este o subestimare. Luna în eclipsă face conjunție cu Uranus (la 16° Taur), opoziție cu Mercur (la 15° Scorpion) și cuadratură cu Saturn (la 18° Vărsător).

Eclipsa poate aduce unele schimbări și evoluții neașteptate, iar Saturn din vârful cuadraturii va face lucrurile reale.

Aceasta este o eclipsă a Nodului Nord care inițial ne va zgudui în profunzimea sufletului, dar în cele din urmă ne va deschide către noi posibilități și realități. Orice s-ar întâmpla are legătură cu dezvoltarea personală.


Berbec:

Energiile Lunii Pline sunt purtătoare de speranţă pentru viitor, îţi expandează emoţiile despre afaceri sau aspecte financiare. Un vechi conflict despre bani sau puteri/lupte de bani poate ajunge la un final, la o concluzie. Soluţiile conflictelor ce apar la Lunile Pline implica un compromis sau o echilibrare de balanţă. Dacă undeva e un dezechilibru, el devine evident că să faci pasi pentru a-l corecta. Aspecte ce ţin de posesiuni personale, valori, talente sau resurse pot ieşi la lumină. Poate fi un moment de cotitură într-o relaţie apropiată sau cu banii ori afacerile iar o revelaţie poate duce la idei valoroase şi la o dorinţă mai mare de a-ţi face viaţa mai confortabilă.




Taur:

Energiile Lunii Pline din semnul tău favorizează productivitatea şi inteligenţa dar îţi şi aduc anumite sentimente la înflorire completă. Eşti chemat(ă) să stai drept(aptă) pentru tine însuţi(ăţi) şi să ai drept prioritate nevoile tale personale. Dacă te-ai ocupat excesiv de nevoile altora şi de agendele lor, vei simţi nevoia să îţi strigi independenţa. Sentimente ţinute în spate vor ieşi cu putere acum. O Lună Plină pune lumină pe ce există deja dar a fost ascuns, deci pot fi conştientizări mari care îţi vor capta atenţia. Este vremea să scoţi totul deschis la suprafaţă dar e o idee bună şi să exerciţi autocontrol cu descoperirile tale. Important este că eşti pregătit(ă) să faci ceva nou sau diferit.


Gemeni:

Luna Plină în Taur aduce la lumină informaţii sau emoţii îngropate anterior. Poţi avea de-a face cu un secret ce iese la lumină sau o revelaţie mare o dată ce descoperi ce simţi cu adevărat într-o privinţă. Dacă ai ignorat nevoile tale de odihnă, privat şi reflectare, vei simţi lipsa aceasta acum şi va trebui să treci la acţiune. Ce vei vedea acum poate fi surprinzător dar te şi pune spre schimbări necesare. Să dai drumul trecutului în moduri semnificative este esenţial acum. Este un proces şi nu este unul rapid, dar revelaţiile te vor duce departe. Poţi avea o nevoie copleşitoare să te retragi în tine sau să te odihneşti ori să vezi tendinţe vechi de trai din viaţa ta. Eşti încurajat(ă) să acţionezi, oricât de mică sau simbolică este acţiunea. Eşti în formă bună ca să o faci într-un mod pozitiv, încrezător şi orientat asupra creşterii tale.




Rac:

Luna Plină din Taur îţi reaminteşte de nevoia ta de a fi implicat(ă) sau de a aparţine. Prieteni(e), asociaţi(te), susţinerea din comunitate sau cunoştinţele pot fi un focus puternic acum pentru tine. Dacă au fost tensiuni în viaţa ta socială sau romantică sau sentimente pe care le-ai ignorat, acestea vor ieşi la iveală. Descoperirile făcute acum sunt emoţionale şi palpitante. Luna Plină poate trezi o nevoie de a te simţi valoros(asă) ca prieten(ă) sau colaborator(are). Este bine să laşi aceste emoţii să se aşeze înainte de a acţiona în vreun fel. Eşti încurajat(ă) să canalizezi această energie în altceva o dată ce procesezi sentimentele. Eşti încrezător(are) că vei rezolva orice fel de probleme.


Leu:

Luna Plină te poate impacta la nevoile personale faţă în faţă cu responsabilităţile publice sau profesionale, expunând dezechilibre ce vor fi rezolvate. Dacă ţi-ai ignorat ambiţiile sau din contră, acum este un timp ca tensiunile să crească. Reamintiri despre responsabilităţile şi angajamentele tale pot reapărea acum. Este o perioadă favorabilă pentru recunoaştere, recompensă, anunţuri, mari revelaţii într-un mod matur şi responsabil. Poţi avea nevoie să preiei controlul sau să munceşti mai mult la un proiect, urmând regulile cu stricteţe. Însă eşti susţinut(ă) să îţi rezolvi problemele cu încredere.


Fecioara:

Energia Lunii Pline este excelentă pentru încredere şi spirit. Ea poate scoate la lumină un aspect care să îţi schimbe perspectiva şi focusul, ridicându-ţi preocupările deasupra rutinei obişnuite. Te poate încuraja să te uiţi la imaginea mare, de ansamblu sau să ţinteşti mai sus. Un proiect sau un studiu pot culmina acum sau atinge un punct de cotitură. Este un timp prielnic să îţi explorezi nevoile pentru mai multă aventură, învăţare şi expansiune în viaţa ta. Ai fost ocupat(ă) cu atâtea treburi zilnice şi acum îţi recunoşti nevoia pentru mai mult. Este despre reînnoire, trezirea spiritului şi satisfacţia sa. Dacă ai nevoie de curaj suplimentar, îl vei primi.




Balanta:

Luna Plină în Taur poate aduce la lumină un aspect despre anumite datorii, obligaţii, investiţii, lucruri sau bani împărţiţi ori despre susţinere. Dacă ai fost sau eşti dependent(ă) inconfortabil de ceva sau cineva sau din contră te simţi împovărat(ă), poţi simţi nevoia să faci o schimbare. A-ţi recunoaşte adevăratele sentimente într-o privinţă poate duce la realizări mari în următoarele săptămâni. Poţi avea curajul de a te elibera din ceva ce te-a îngreunat sau te-a împiedicat să creşti. Pentru unii(ele) poate apărea o mişcare financiară semnificativă sau o revelaţie într-o relaţie personală. Emoţii ţinute închise sau ignorate pot ieşi şi este timpul să cauţi compromisuri sau echilibrare. Un nou start poate începe doar după ce cureţi resentimentele sau alte energii încărcate negativ. Însă eşti încurajat(ă) şi ţi se creşte încrederea în sine.


Scorpion:

Luna Plină în Taur poate să agite la tine o revelaţie sau o epifanie, în special în legătură cu ce simţi pentru cineva sau într-o relaţie. Poţi descoperi şi nevoia de a te sprijini pe cineva. Este timpul să înveţi despre ce ai nevoie şi ce vrei de la alţii(tele). Dacă ţi-ai ignorat anumite nevoi şi emoţii anume, ele îşi vor cere atenţia azi şi în această săptămână. Poţi verbaliza sau recunoaşte un sentiment sau o situaţie iar asta este o descoperire importantă. Pentru unii(ele), o relaţie cheie atinge un punct de cotitură. Ţi se dă încredere de sine ca să administrezi cu bine situaţii stresante.


Săgetător:

Aspectele astrale ce se alătură Lunii Pline sunt în special norocoase pentru tine. Situaţiile în care ţi se creşte încrederea în sine vor apărea acum şi eşti pregătit(ă) să te ridici la nivelul provocărilor. Eşti deasupra. Luna Plină poate aduce un subiect de muncă sau de sănătate în atenţia ta sau spre un punct de cotitură. Poate că ai fost prea mult retras(ă) sau focusat(ă) asupra ta iar Luna Plină îţi reaminteşte nevoia de a fi din nou implicat(ă). Informaţii ce apar sau sentimente ce sunt stimulate te vor împinge să faci îmbunătăţirile şi ajustările necesare, iar un echilibru mai bun între muncă şi restul vieţii este cheia acum. Dacă ai avut insatisfacţii despre sănătate, muncă sau alte servicii pe care le faci celor dragi, acum vei face schimbările necesare.




Capricorn:

Cu o Lună Plină în Taur dar şi cu celelalte aspecte astrale poţi experimenta un val creativ intens, sentimente puternice sau afectuoase şi o mare nevoie de a-ţi exprima afecţiunea. Emoţiile nerecunoscute până acum ies la suprafaţă şi eşti jucăuş(ă) şi expresiv(ă), dorind să îţi marchezi teritoriul. Pot fi şi tensiuni între ce gândeşti că ar trebui să faci şi ce simţi, însă acest disconfort te va mobiliza să faci schimbările necesare. Poţi deveni conştient(ă) de trăirile tale pentru cineva. Ţine minte însă că aceste sentimente sunt încă crude şi ai nevoie de timp să le procesezi, nu să sari la acţiuni.


Vărsător:

Luna Plină în Taur îţi atrage atenţia spre nevoile tale emoţionale şi aspecte ce ţin de viaţa domestică. Este un timp în care să îţi onorezi nevoia pentru o bază sigură, confortabilă şi de susţinere. Dacă ai depus efort peste măsură, provocarea este să o laşi mai moale şi să ai grijă de lucrurile de bază. Poţi avea revelaţii despre familie sau aspecte ce ţin de securitatea ta. Timpul petrecut cu familia, acasă sau având grijă de treburile personale îţi va aduce beneficii. Poţi simţi că vrei să faci schimbări, dar lasă mai întâi să se aşeze praful înainte de a finaliza unele decizii, e mai înţelept. Încrederea de sine îţi este crescută şi susţinută astral.


Peşti:

Sub Luna Plină în Taur poţi experimenta o foame puternică de a fi înţeles(asă), de a avea şi tu cuvântul tău de spus şi de a-ţi exprima ideile sau punctul de vedere. Poate fi un timp bun pentru recunoaştere a ideilor tale recente, a proiectelor sau un punct de împlinire a unor proiecte academice ori pentru publicare. Observă, înţelege şi procesează deocamdată. Aspectele emoţionale nerezolvate sau sentimentele nerecunoscute vor ieşi la lumină şi e înţelept să le digeri înainte de a sări la acţiune. Această lunaţie îţi va reaminti şi să fii mai atent(ă) la treburile zilnice. Ai nevoie să recuperezi la muncă sau la varii sarcini ca să atingi termenele limită.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS