Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022!


Berbec:

Cartea etalată – Regina de Monede. Cartea indică că îţi vei manifesta calitățile părintești și energia practică. Regina de Monede este Mama Pământ, își expune dragostea față de persoanele din jurul ei făcând curăţenie şi menţinând o atmosferă agreabilă acasă, aducând în același timp un venit acceptabil pentru membrii(ele) familiei sale.


Taur:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Gemeni:

Cartea etalată – Zece de Cupe. Cartea reprezintă fericirea, bucuria, mulţumirea și împlinirea emoțională, mai ales în ceea ce privește relațiile și familia.


Rac:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).






Leu:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Fecioară:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.






Balanţă:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Scorpion:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Săgetător:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.






Capricorn:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Vărsător:

Cartea etalată – Împărăteasa. Va fi o perioadă prielnică, vei avea parte de bunăstare și creativitate, în care te vei ocupa cu precădere de îmbunătățirea și înfrumusețarea casei tale.


Peşti:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va da roade.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS