Zodiac chinezesc săptămânal: 30 mai - 5 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 30 mai - 5 iunie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână îți focalizezi atenția asupra treburilor pe care le ai de făcut la serviciu și încerci să devii mai productiv(ă). În altă ordine de idei, îți dorești să îți faci ordine în viața personală și să iei niște decizii.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână îți faci planuri de vacanță și încerci să pui și ceva bani deoparte. Deși mai sunt câteva luni până la concediu, deja te gândești la zilele însorite pe care le vei petrece alături de persoana iubită.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână încerci să fii mai răbdător(are) cu persoanele din jurul tău, însă unele încearcă să te enerveze dinadins. Ai nevoie de mult exercițiu ca să nu pui la suflet răutățile celor din jurul tău, dar mai ales grija lor față de tine.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână vrei să încerci lucruri noi și îi propui persoanei iubite să încercați noi activități menite să vă consolideze relația de cuplu. În altă ordine de idei, vrei să te apropii mai mult de membrii(ele) familiei sale.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână primești o veste care îți va da planurile peste cap. Îți va lua câteva zile ca să îți revii, însă există în tine forța necesară ca să poți să te ridici și să mergi înainte, ori de câte ori va fi necesar în viață.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână îți lipsește energia și dorința de a face ceva la locul de muncă. Ești cu gândul la vacanță și nu ai nimic care să te motiveze să îți dai interesul la birou. Însă o veste bună apare spre final de săptămână.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână îți îndrepți atenția către partenerul(a) de cuplu, care în ultima perioadă s-a simțit destul de neglijat(ă). Așa că încerci să îl/o surprinzi în fiecare zi și să îl/o faci să se simtă special(ă), dar mai ales iubit(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână îți dai mai mult silința la locul de muncă și încerci să te perfecționezi pentru ca nimeni să nu îți mai reproșeze nimic. În plan personal apar discuții în cuplu, fiindcă petreci prea mult timp la birou.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână ai mai mult timp liber pe care alegi să îl petreci alături de familie. Însă spre finalul săptămânii vei lipsi destul de mult de acasă, fiindcă vei pleca la un festival sau o altă manifestare culturală.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână te simți obosit(ă) și fără vlagă, însă nu ai de ales și trebuie să mergi la serviciu. Însă te gândești să îți iei un concediu fără plată sau să îți schimbi locul de muncă, fiindcă ești prea solicitat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână alegi să îți păstrezi calmul și să nu te implici în polemicile care se creează în familia ta. Pe de altă parte, e greu să te menții parțial(ă) și echilibrat(ă) când ești implicat(ă) emoțional. Lucrurile nu stau deloc bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână îți îndrepți atenția către o persoană care nu face parte din cercul tău de prieteni(e), însă te atrage din toate punctele de vedere. Vei fi tentat(ă) să încerci să o cunoști, chiar dacă situația ta sentimentală nu este una foarte clară.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS