29 mai 2022: conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
29 mai 2022: conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec


Conjuncție, în astronomie și astrologie, este momentul apropierii maxime, ca poziție aparentă pe sfera cerească, a două corpuri cerești văzute de pe un al treilea (în general Pământul).

Duminică, 29 mai 2022, este zi mare. Ne vom bucura de o conjuncţie Marte–Jupiter în Berbec. Întâlnirea dintre cele două planete trezeşte instinctul acţiunii. Fă lucrurile să se întâmple! Ce pui în mişcare acum va avea impact în viitor. Nu este momentul să fii timid(ă), să fii ezitant(ă).

Acum este timpul să acţionezi major! Atenţie, însă, nu este momentul să acţionezi din motive egoiste sau nesănătoase. Cu aşa energii puternice, rişti să te pui în situaţii periculoase. Poate că îţi vei hrăni egoul, însă vei regreta mai târziu.

În acest ciclu 2022 al întâlnirii, fiecare se va confrunta cu ce are Berbecul mai frumos şi mai urât de a arăta. Avem liber la acţiune, dar trebuie să fim înţelepţi(te). O vorbă înţeleaptă spune: „Este mai bine să aprinzi o singură lumânare decât să blestemi întunericul!”.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS