30 mai 2022: Lună Nouă în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
30 mai 2022: Lună Nouă în Gemeni


Este vremea să-ţi pui ideile în mişcare. Gemenii, semn de aer, sunt conduşi de activitatea mentală. Gemenii au nevoie constantă de stimulare, de oameni noi, de idei noi, pentru a le hrăni curiozitatea.

Oamenii au tendinţa să subestimeze puterea minţii şi cred că anumite gânduri nu sunt de folos. Total greşit! Fă-ţi timp şi analizează-te! Ce gânduri îţi frământă mintea? Cum acţionezi tu la aceste gânduri? Mintea ta este foarte productivă în această perioadă şi ar trebui să profiţi!


Berbec:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce o plăcută schimbare de scenariu. Ai oportunităţi multiple să călătoreşti şi să explorezi vecinătăţile apropiate în zilele următoare, tot ce ai de făcut este să îţi planifici itinerariul. Ţine mintea deschisă. Petrece săptămânile următoare adunând cât de multă informaţie poţi pentru ce te interesează. Vorbeşte cu oamenii, mergi în locuri noi pentru tine şi fă-ţi temele. Apoi abia vei putea să îţi iei o decizie în cunoştinţă de cauză.


Taur:

Este timpul să ai o vedere detaşată fără pasiuni şi emoţii inutile la ceea ce ai. Dacă simţi că meriţi o mărire de venituri sau să discuţi despre moduri mai bune de a-ţi administra proprietăţile, acum este momentul. Poţi avea mai multe moduri de a-ţi câştiga existenţa şi opţiuni multiple despre cum să cheltui ce ai câştigat. Menţine mintea deschisă şi un ochi pe cele mai funcţionale idei. Ai multe posibilităţi deci de tine depinde să decizi ce e mai important acum. Dacă cineva îţi forţează mâna într-o direcţie, decizia finală îţi aparţine.


Gemeni:

Luna Nouă este în semnul tău şi este timpul pentru un start proaspăt. Acesta se arată a fi destul de adunat şi coerent. Sunt multe căi ce se deschid pentru tine. Scrisul, călătoria, înţelegerile, angajamentele şi comunicările explodează pe scena ta în zilele următoare ca să te ajute să îţi pui planurile în acţiune. Da, banii par o bătaie de cap şi nu eşti total relaxat(ă) din această cauză pentru că nu depinde totalmente de tine. Eşti plin(ă) de energie şi vitalitate şi multe depind doar de iniţiativa pe care alegi să o iei.






Rac:

Ai nevoie cumva de o vacanţă? Acum este timpul. Luna Nouă în Gemeni anunţă o săptămână şi ceva în care poţi fi mai aşezat(ă) şi să recuperezi puţin. Poţi să îţi pui pălăria în cui şi să te mai odihneşti. Dacă eşti o albinuţă harnică pregătind ceva mare, acum e momentul să faci mişcările finale. Ai competiţie care te stresează? Cineva are solicitări nerealiste de la tine? Dacă îţi provoacă autoritatea poate că nu eşti destul de puternic(ă) să faci ceva în acest sens. Este în regulă. Ia un loc pe bancheta din spate la această Lună Nouă în Gemeni. Uită-te la detalii, citeşte printre rânduri. Poate ai putea negocia ore mai flexibile de muncă? Sau poate ai nevoie de pauză, odihnă şi recuperare? Oricare este varianta ta, acum acţionează.


Leu:

Este o perioadă plăcută, prietenoasă şi sociabilă pentru tine. Ai realizat multe dar Luna Nouă în Gemeni continuă să îţi aducă vânt nou în pupe. Munca poate cere multe de la tine la acest moment. Cheia este să îi/le implici şi pe alţii(tele). Invitaţiile pot curge în perioada următoare şi este exact ce ai nevoie ca să îţi mai relaxezi mintea. Prinde şansele de a socializa şi a găsi oameni ce gândesc ca tine care să îţi alimenteze ambiţiile. Poate fi o invitaţie la o petrecere, o colaborare la un proiect interesant, o oportunitate să te alături unui club sau să îţi faci noi aliaţi(te). Poate chiar trebuie să jonglezi printre mai multe, însă ieşi acolo şi testează cât mai multe din ele!


Fecioară:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce un zumzet benefic în carieră! Oriunde crezi că te îndrepţi, Luna Nouă îţi deschide un câmp şi mai larg de acţiune. Există multă intensitate în preajma aspectelor atât de iubire cât şi de bani şi ai multe opţiuni disponibile. În ce direcţie să o iei? Menţine mintea deschisă şi experimentează puţin înainte de a-ţi marca teritoriul alegerii. Foloseşte-ţi autoritatea ca să iei o decizie care ţi se potriveşte. Există un mare potenţial pentru ca numele tău să capete o reputaţie şi mai bună, să te dezvolţi mai mult, să ai vizibilitate mai mare şi recompense mai ridicate.






Balanţă:

Este timpul să priveşti imaginea mai mare, de ansamblu. Alţi oameni şi preocupările lor au ocupat majoritatea timpului tău în ultimele luni. Ai nevoie de aer. Ai trecut printr-o perioadă destul de intensă şi visezi din ce în ce mai mult la o vacanţă. Luna Nouă în Gemeni te pune într-o stare de dispoziţie aventuroasă şi pregătit(ă) să explorezi ceva nou. Această Lună Nouă îţi permite să faci exact asta şi să pregăteşti o plecare într-o destinaţie luxoasă ca să te reîmprospătezi şi încarci bateriile. Şi un curs sau seminar de weekend într-un loc exotic poate funcţiona, dându-ţi hrană pentru minte. Acum e o perioadă prielnică şi să lansezi o campanie de marketing sau PR dacă ai nevoie.


Scorpion:

Detaliile fac diferenţa şi la tine discutăm acum despre detaliile financiare. Luna Nouă în Gemeni pentru tine este total despre bani. Banii vorbesc şi în acest caz nu e vorba despre salarii sau încasări ci despre alte beneficii de care te poţi bucura, cum ar fi ore mai flexibile, un bonus, o asigurare de sănătate sau o maşină de la serviciu. Discută toate detaliile şi opţiunile posibile înainte de a te angaja în ceva nou pentru că se anunţă a fi mai multe disponibile pentru tine dacă ştii să îţi ceri drepturile. Luna Nouă îţi poate aduce şi veşti care să te schimbe şi să îţi întărească conexiunile umane.


Săgetător:

Este timpul să îţi cauţi sau să te orientezi către jumătatea ta, fie în dragoste, fie în afaceri. Dacă eşti singur(ă), este doar o chestiune de opţiuni multiple. Nu este acum timpul să trăieşti singur(ă). Găseşte un/o partener(ă) şi fă tot ce îţi place împreună, fie că e vorba de o relaţie romantică, un parteneriat de afaceri sau orice alt proiect de colaborare. Luna Nouă în Gemeni este totalmente despre parteneriate şi de a planifica viitorul împreună.






Capricorn:

Luna Nouă în Gemeni te pune în modul de a dori neapărat să faci şi să termini lucrurile şi să le tai de pe listă. Discuţiile se pot focaliza mult în jurul unui nou proiect de muncă ce începe să se contureze, despre ajutorul necesar pentru ceea ce faci sau pur şi simplu despre faptul că ai prea multe asupra ta de făcut. Cum stai cu sănătatea? Este un moment bun pentru un nou start în dieta ta şi în obiceiurile de mişcare fizică, mai ales că poţi fi surmenat(ă) din cauza stresului muncii. Găseşte un/o partener(ă) de sport şi pregăteşte-ţi trupul pentru vară!


Vărsător:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce un start proaspăt în dragoste. Şarmul tău este peste medie şi poţi fi în situaţia de a avea de ales între doi sau mai mulţi(te) parteneri(e). Sau poate nici nu este nevoie să alegi? Starea de a-ţi face plăcere este tot ce contează pentru tine. Şi creativitatea ta primeşte o mare porţie de energie şi acum e timpul să îţi lansezi proiectele creative. Adună idei şi încearcă-le. Este momentul perfect să transformi o pasiune într-o afacere.


Peşti:

Luna Nouă în Gemeni îţi aduce o briză de aer proaspăt răcoros şi plăcut acasă la tine. Casa ta este un bârlog veritabil de activităţi de această Lună Nouă şi poţi avea mai mulţi oameni care să te viziteze în următoarea perioadă. Dacă ai fost în procesul de a cumpăra sau vinde o proprietate, acum te poţi apropia de finalizare. Compară preţuri şi oferte şi nu lăsa pe nimeni să te păcălească. Ia-ţi timpul necesar şi fă alegerea potrivită. Dacă ai ceva de spus ca după aceea totul să fie clar şi să fie un nou început, acum este momentul!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS