Evenimente astrologice în luna mai 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna mai 2022


Luna mai se preconizează a fi cea mai puternică din 2022. Nu trebuie să te îngrijorezi, ci doar să fii pregătit(ă) pentru transformări uluitoare. Intrăm în luna mai influenţaţi(te) de energia primei eclipse a anului. Va trebui să fii ancorat(ă) în realitate, să ai un spirit al prezentului dezvoltat, dar şi putere de anticipare. Mai poate fi luna redescoperirii de sine, a pune pe primul loc nevoile proprii.


Venus şi Jupiter în semn de Foc

Două planete pozitive, Venus, respectiv Jupiter, vor începe un nou ciclu după intrarea lor în semnul de Foc al Berbecului. Prima este Venus în 2 mai, iar Jupiter o urmează în 10 mai. Urmează o perioadă de patru luni în care atragi abundenţă şi ajutorul din partea comunităţii tale. Dar numai dacă îţi urmezi cu ambiţie şi fără ezitare planurile măreţe.






Al doilea Mercur retrograd

În 10 mai, Mercur îşi începe cea de-a doua retrogradare, în Gemeni, dar se va finaliza în Taur, în 3 iunie. Retrogradul de primăvară al lui Mercur te va provoca să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ce este diferit faţă de altă retrogradări ale lui Mercur este conectarea cu Saturn cel serios, care te va ajuta să discerni între ceea ce este cu adevărat important pentru tine şi ce nu îţi mai foloseşte în viaţă.

Timp de o lună nu ezita să asculţi sfaturile bătrânilor din anturajul tău sau al unor figuri cu autoritate din viaţa ta. Îţi vor prinde foarte bine! Planeta comunicării va intra din nou în Taur în 22 mai. Te poţi aştepta la întârzieri în luarea deciziilor sau va trebui după alţii(tele) să se decidă.






Eclipsa de Lună Plină

Luna Plină în Scorpion din 15 mai va fi sub eclipsă. Energia lui Saturn implicat şi el în eveniment amplifică starea emoţională generată de eclipsă. Ce a început în noiembrie 2021 va trebui finalizat acum. Atenţie, tot ce urmează nu se negociază. Schimbările trebuie făcute, fără ezitare! Mergi înainte!


Soarele în Gemeni

Ultima schimbare a lunii mai este prilejuită de intrarea Soarelui în Gemeni (20 mai). Schimbarea de la un semn de Pământ la unul de Aer este binevenită şi îţi dă şansa să procesezi toate acţiunile cosmice de până acum. Dar şi să-ţi dai voie să te mai şi distrezi puţin. Uşor-uşor te poţi transforma într-un fluturaş social, dornic de a alerga din floare în floare până când rămâne fără baterii.






Marte în Berbec

Marte revine acasă, în Berbec, în 24 mai şi te pune la lucru. Ai anumite zone din viaţa ta în care este nevoie de acţiune. Îţi vei restabili în cele din urmă motivaţia şi te vei simţi din ce în ce mai activ(ă) şi mai plin(ă) de energie.


Venus în Taur

Venus îşi schimbă pentru a doua oară într-o lună locuinţa, revenind acasă, în Taur, în 28 mai 2022. Te poţi simţi mai inspirat(ă), însă va trebui să nu grăbeşti lucrurile. Te gândeşti serios să muţi parteneriatele la un alt nivel. Taurul cel puternic îţi oferă stabilitatea de care ai avea nevoie. Încearcă şi să-ţi acorzi mai multe momente de îngrijire personală pentru a construi încrederea de sine. Acest lucru te va ajuta să poţi avea grijă de oamenii pe care îi iubeşti.






Lună Nouă în Gemeni

Tot în Gemeni va fi şi Luna Nouă din 30 mai. Asigură-te că închei acele capitole care te pot ţine în loc şi nu-ţi dau voie să te dezvolţi. Stabileşte-ţi intenţiile şi fii cinstit(ă) cu tine însuţi(ăţi) în ceea ce priveşte nevoile, dorinţele, priorităţile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS