Etalarea şi interpretarea runelor, martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, martie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Isa. Poţi considera că este o perioadă de stagnare, însă ar trebui să o priveşti ca pe liniştea de dinaintea furtunii, în sensul bun al cuvântului. Poate că rezultatele muncii tale nu vor fi răsunătoare sau nu atât de ridicate pe cât îţi doreşti, însă ele vor exista. Însă, pentru o persoană atât de nerăbdătoare şi orientată spre succes, poate fi dificil să aştepte. Tratează această perioadă ca pe semănat; acum plantezi seminţele iar creşterea plantelor nu este bruscă, imediat ce ai sădit sămânţa. Sunt etape pe care nu ai cum să le sari. Partea bună este că eşti pe drumul cel bun, chiar dacă nu eşti convins(ă) că e aşa!


Taur:

Thurisaz. Urmează o perioadă în care ai nevoie de meditaţii. Nu lua nicio decizie până când nu cântăreşti bine fiecare aspect. Nu are sens să te grăbeşti, indiferent despre ce e vorba. Concentrează-te asupra oportunităţilor care apar în calea ta, atât în afaceri, cât şi în viaţa privată. Bazează-te pe experienţele trecutului pentru a nu face aceeaşi greşeală de două ori.


Gemeni:

Ansuz (inversată). Poate fi o perioadă confuză şi te poţi simţi anxios(asă) pentru că nu înţelegi ce se petrece. Uneori ţi se pare că acţiunile tale sunt în zadar, dar nu este deloc aşa. Ca în orice tranziţie, metamorfoza poate fi dureroasă, dar rezultatele sunt promiţătoare. Nu te lăsa descurajat(ă). Acceptă cu tărie prezentul, priveşte cu atenţie ce se petrece în jurul tău. Analizează ce nu ai făcut corect în trecut şi acţionează diferit acum. Fii recunoscător(are) pentru experienţele tale, căci ele te ajută să fii mai puternic(ă) şi mai înţelept(aptă)!






Rac:

Jera. Urmează o perioadă favorabilă. Totuşi, nu este indicat să te laşi îmbătat(ă) de laurii victoriei. Succesul este aproape, însă nu se petrece de la sine. Trebuie să faci şi tu ceva în acest sens. Orice obiectiv ţi-ai fi stabilit, va necesita ceva efort din partea ta. Nu este un moment potrivit să te relaxezi, căci poţi pierde tot ce ai realizat deja până acum. Mergi înainte pe drumul tău, conştiincios(asă) şi dă tot ce ai mai bun!


Leu:

Dagaz. Această rună este aducătoare de noroc şi anunţă o perioadă lungă de prosperitate. O simţi deja sau o vei simţi cât de curând. Eliberează-te de îndoieli şi soarele va răsări pe strada ta. Pe de altă parte, runa poate marca momentul în care să faci o tranziţie. Dacă eşti interesat(ă) de dezvoltarea spirituală, au loc transformări de personalitate. Eforturile tale nu vor fi în zadar. Mergi înainte cu încredere şi credinţă!


Fecioară:

Inguz. Runa prevede un viitor favorabil. Poate că anumite capitole se încheie, însă spre binele tău. Înlocuieşte vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic să te debarasezi de lucrurile care te ţin încordat(ă) şi nesigur(ă). Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le ai de făcut şi nu te apuca de altele până când nu finalizezi proiectele începute.






Balanţă:

Wunjo (inversată). Iată o situaţie complexă pe care o poţi numi şi criză. Însă nu trebuie să dramatizezi. Poate că nori negri se îndreaptă spre tine. Poate unele situaţii vor necesita sacrificii. Dar trebuie să înţelegi că lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multă sobrietate, de mai multă seriozitate. Singurul drum care duce la lumină are partea lui întunecată. Încearcă să nu te mai laşi descurajat(ă). Nu mai lăsa îndoiala să te macine. Câteodată ai nevoie şi să înveţi să vezi prin întuneric pentru a descoperi lumina.


Scorpion:

Nauthiz (inversată). Când această rună este inversată trebuie să priveşti în interiorul tău. Acolo este adevărata problemă, oricât de mult ai fi tentat(ă) să dai vina pe mediul extern. Cel mai probabil te-ai mai confruntat cu această situaţie, dar nu ai înţeles lecţia pe deplin. Iar acum a venit momentul să înveţi. Nu căuta inamici(e) externi(e). Nu ei(le) sunt preocuparea ta principală acum. Fii atent(ă) la păcatele tale înainte să le cauţi pe ale altora.


Săgetător:

Tiwaz. Runa anunţă o perioadă activă în viaţa ta. Te poţi aştepta la aventuri, emoţii puternice, evenimente importante. Fii fidel(ă) ideilor tale de afacere, fii perseverent(ă) şi vei vedea rezultatele. Aminteşte-ţi că răbdarea şi perseverenţa sunt calităţi care te vor ajuta să cucereşti o „cetate” oricât de dificilă ar părea doborârea ei. În ceea ce priveşte relaţiile, ai nevoie de oamenii care sunt acum în jurul tău şi orice întâlnire cu alte persoane va fi de bun augur.






Capricorn:

Berkana. Runa indică faptul că urmează o perioadă de creştere. Te simţi bine, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. La locul de muncă se anunţă o bună colaborare cu colegii(ele), un progres. Este o perioadă propice pentru studiu, cursuri de perfecţionare şi dezvoltare personală. Fii atent(ă) la tot ce se întâmplă în jurul tău. Dezvoltarea necesită efort, dar şi înţelegere deplină a lucrurilor care se petrec. Căci nimic nu este întâmplător şi nu se petrece de la sine. Este nevoie de hotărâre, acţiune, perseverenţă şi răbdare. Obiceiurile vechi nu dispar de la sine.


Vărsător:

Mannaz. Nu e nevoie să te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atenţia asupra ta în mod artificial. Ţi se poate părea nedrept că oamenii din jurul tău nu îţi ridică statuie sau că şefii(ele) nu te idolatrizează. Dă dovadă de flexibilitate şi nu deveni agresiv(ă). Perioada următoare este ideală pentru a face schimbări. Învaţă să devii mai raţional(ă), mai calm(ă). Analizează-te mai mult şi vei culege roadele muncii tale, fără să fie nevoie să faci vâlvă.


Peşti:

Isa. Este o săptămână cu schimbări majore pentru Peşti. Fie că vreţi, fie că nu, viaţa voastră va merge pe un drum nou la care nici nu v-aţi gândit. Dar asta este cât se poate de bine pentru că runele pun şi speranţă că va fi mai bine. Nu rataţi oportunitatea unui nou serviciu sau a unei oferte primite printre rânduri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS