Horoscopul dragostei, martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, martie 2022


Berbec:

În ceea ce privește dragostea, ești una dintre cele persoane care refuză uneori să îi facă loc în viața ei. E posibil să apreciezi foarte mult singurătatea și independența ta, dar din când în când ar trebui să renunți la ele. În luna martie apare cineva care vine să te schimbe în bine, acceptă-l!


Taur:

Pentru tine, dragostea este unul dintre cele mai complexe lucruri. În prezent te recuperezi după o relație eșuată și, chiar dacă a trecut ceva timp de la despărțire, nu ai reușit încă să treci peste. Ai nevoie de un moment pentru tine și, astfel, să-ți organizezi prioritățile. Când vei obține acest lucru, te vei elibera.


Gemeni:

În ceea ce privește dragostea, tu știi clar ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, tocmai din acest motiv s-ar putea să nu găsești acea persoană perfectă. Ai ajuns să-l idealizezi pe acel cineva într-un mod foarte complex. Ce poți face este să renunți la standardele tale ridicate și îți va fi mai bine.


Rac:

În ceea ce privește dragostea, ești o persoană foarte hotărâtă. Înțelegi foarte bine despre ce este vorba și înainte de a iubi pe cineva te iubești pe tine însuți(ăți). Acesta este ceva foarte important și este ceea ce te va conduce întotdeauna spre succes. Nu-ți fie frică să faci greșeli, dacă vei cădea, te vei ridica!


Leu:

Ești una dintre acele zodii care iubesc foarte intens. S-ar putea zice chiar că ești o persoană excesivă în ceea ce privește sentimentele. Ar trebui să te liniștești puțin cu asta. Pentru tine, gelozia poate fi cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla și să te liniștești e cel mai bun lucru pe care îl poți face.


Fecioară:

Pentru tine, iubirea este ceva ce se simte cu sufletul. Ești o persoană care ascunde multă pasiune în ea. Te îndrăgostești foarte ușor și te atașezi rapid, numai că acest lucru poate deveni o problemă serioasă în această lună. Cel mai bine este să te liniștești și să acționezi rațional, așa cum o faci și în alte sectoare ale vieții tale.


Balanţă:

Dragostea te copleșește puțin uneori, deoarece ești o persoană care are nevoie de spațiul său. Și, când cineva nu ți-l oferă, începi să cauți anumite scuze pentru a-l obține. De aceea, cel mai bine este să-ți aloci ceva timp doar pentru tine și să nu încurci pe nimeni. Rearanjarea priorităților este importantă.


Scorpion:

Pentru tine, dragostea a fost complicată în trecut. Ești o persoană care a avut relații pe care nu și le dorește toată lumea. Ceea ce trebuie să faci este să încetezi să repeți unele greșeli sau să urmezi unele tipare pe care ți le-ai stabilit. Acest lucru este direct responsabil pentru faptul că nu avansezi în dragoste într-un mod favorabil.


Săgetător:

Ești o persoană care știe să-i(le) iubească pe ceilalți(lelalte). Acest lucru este ceea ce te-a determinat să ai relații atât de interesante. Și chiar dacă ai încheiat câteva, știi să apreciezi fiecare partener(ă) în parte. Acestea fiind spuse, nu trebuie să te întorci la cineva dacă chiar nu există lucruri bune. Cineva din trecut îți va bate la ușă, așa că trebuie să fii vigilent(ă)!


Capricorn:

Situația ta sentimentală este favorizată în luna martie. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că dragostea este ceva care poate veni într-un mod complex. Nu dispera niciodată dacă nu vine la momentul și felul în care îți dorești. Aștrii îți oferă asigurarea că va veni cât de curând!


Vărsător:

În ceea ce privește dragostea, lucrurile sunt foarte simple pentru tine. Ești o persoană pentru care iubirea este ceva care se află în sufletul și corpul său în orice moment. În anumite situații, s-ar putea chiar să fii tachinat(ă) din această cauză. Sfatul aștrilor este de a-ți oferi iubirea doar persoanelor potrivite!


Peşti:

Pentru tine, dragostea este un sentiment foarte important și pe care îl poți transmite oamenilor destul de ușor. Dragostea pentru tine este unul dintre acele lucruri care mișcă lumea și, de aceea, îți dorești atât de mult să ai parte de ea. Cu toate acestea, cel mai bun lucru pe care îl poți face acum este să rămâi stabil(ă) emoțional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS