Evenimente astrologice în luna martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna martie 2022


Din punct de vedere astrologic, a treia lună a lui 2022 stă sub semnul energiilor lui Jupiter, Marele Benefic, foarte activ până în 10 mai 2022.

Universul va face minuni pentru fiecare dintre noi, pregătindu-ne pentru noi orizonturi. Luna martie va fi chiar încântătoare, fără planete retrograde, cu noi ocazii pentru aventuri şi noi începuturi. Vieţile ne vor fi binecuvântate cu romantism, dragoste, dar şi acţiune pentru împlinirea visurilor.


Sezonul Peştilor 2022

Deşi suntem deja în sezonul Peştilor încă din luna februarie, energiile lor se simt mai pregnant în luna martie. Te poţi simţi puţin mai introspectiv(ă), mai atras(ă) de lumea spirituală şi religioasă, precum şi de latura emoţională.






Mai mult, în Peşti se află şi Jupiter, Marele Benefic, încă din decembrie 2021. Va rămâne aici până în 10 mai 2022, când se va muta cu paradă în Berbec. Va reajunge în Peşti, în mişcare retrogradă în 28 octombrie 2022, unde va rămâne până în 20 decembrie 2022. Jupiter este o altă planetă care patronează zodia Peştilor.

De aceea, când Marele Benefic este aici, se simte modul în care Universul îşi face magia pentru manifestarea dorinţelor fiecăruia(eia). Toate zonele în care energia Peştilor lucrează, vor beneficia de dublu ajutor graţie lui Jupiter: spiritualitatea, creativitatea, vindecarea, subconştientul.

Peştii ţin frâiele romantismului şi fanteziilor, deci şi în dragoste te poţi aştepta la poveşti magice. Sufletul pereche este aproape pentru fiecare persoană care este pe drumul adevărat al iubirii. Iar dacă nu a apărut încă în viaţa ta, sunt şanse mari să înceapă să-şi facă simţită prezenţa în această perioadă. Acum este o perioadă favorabilă pentru a renunţa la trecut, ca să poţi îmbrăţişa viitorul. Viaţa se va simţi mai optimistă, mai veselă, mai liberă. Deschide-ţi inima!






Lună Nouă în Peşti – 2 martie

Energia Peştilor este stimulată şi de Luna Nouă în zodia Peşti din 2 martie. Fii pregătit(ă) să intri în contact cu latura ta spirituală şi cu Divinitatea. Indiferent în ce crezi, energia Universului te pătrunde şi te ghidează, astfel încât să capeţi sentimentul de siguranţă, securitate şi pace interioară. Este o perioadă propice pentru reflecţie.

Trebuie să închizi anumite capitole din viaţa ta odată pentru totdeauna. Dacă ai nevoie de vindecare într-un anumit punct, acum este momentul să acţionezi. Căci totul va culmina cu Luna Plină din 10 septembrie 2022.

Lunaţia are câteva aspecte superbe, în special cu sosirea Lunii Noi unite cu Jupiter, planeta miracolelor şi a binecuvântărilor. Aceasta arată că va fi una dintre cele mai vesele lunaţii ale anului, deschizând căi uluitoare în viaţa tuturor.






Jupiter este coordonatorul Peştilor, ceea ce înseamnă că energia sa va fi deosebit de puternică acum. Iar dânsul armonios cu Uranus, planeta libertăţii şi a viitorului, aduce oportunităţi de schimbare pozitivă şi noi direcţii pe care, poate, nu le-ai prevăzut. Pregăteşte-te pentru o explozie de energie pentru a urmări orice vis se află în centrul inimii şi sufletului tău!


Marte iese din Capricorn – 6 martie

Planeta Marte, planeta acţiunii, a străbătut zodia Capricorn din 24 ianuarie până în 6 martie 2022. În acest timp, se simte ambiţia, concentrarea şi puterea de muncă. Un succes este pe aproape, prin aplicarea unei abordări metodice asupra planurilor.

Acum este momentul ideal pentru a face eforturi profesionale în scopul dezvoltării, pentru obţinerea faimei, gloriei sau recunoaşterii celorlalţi(te). Deşi ar putea apărea şi tensiuni cu anumite figuri autoritare de la muncă sau din viaţa ta, trebuie să deţii controlul şi să fii stăpân(ă) pe situaţie pentru a aduce argumentele pertinente.






După ce intră în Vărsător (până în 14 aprilie), planeta de Foc aduce şi mai multă vibraţie expansivă. Apar oportunităţi de dezvoltare personală, de extindere a reţelei de prieteni(e) şi cunoştinţe care să te ajute să evoluezi.


Venus intră în Vărsător – 6 martie

Zeiţa Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, este şi ea în Capricorn până în 6 martie. Se va resimţi, la nivel colectiv, o uşurare în problemele financiare. Poţi găsi oamenii potriviţi care să te ajute să îţi atingi obiectivele profesionale.

Va fi o perioadă senzuală în relaţii, mai ales dacă îţi doreşti să construieşti conexiuni de viitor. Talentele creative sunt, de asemenea, sporite. Foloseşte-te de această perioadă pentru a face planuri serioase cu persoana iubită. Dacă eşti singur(ă), caută pe cineva care este înţelept(aptă) şi de încredere.






Venus va rămâne în Vărsător între 6 martie şi 5 aprilie, crescând dorinţa de libertate în relaţii, dar şi nevoia de a-ţi exprima sentimentele. Apare tendinţa de a fi mai optimist(ă) în ceea ce priveşte dragostea, mai deschis(ă) în ceea ce priveşte relaţiile. Cei(le) singuri(e) pot căuta parteneri(e) uşor mai excentrici(e) şi mai diferiţi(te) decât sunt ei(le).


Conjuncţie Soare-Jupiter – 5 martie

Ziua de 5 martie poate fi declarată cea mai norocoasă zi din an, deoarece Soarele (sursa vieţii) şi Jupiter (planeta norocului) se vor uni pe cer. Acesta este un eveniment rar şi te poţi aştepta, aşadar, la miracole! Fă-ţi planuri măreţe, memorabile!


Mercur în Peşti şi Berbec

Mesagerul cosmic Mercur se plimbă prin zodiile Peşti şi Berbec. Până în 27 martie, cât timp se află încă în Peşti, Mercur se ocupă de procesul de gândire ca să-l facă mai intuitiv, colorat şi creativ. Emoţiile sunt în creştere, devii sensibil(ă) în comunicare.






După intrarea în Berbec, unde va rămâne până în 20 aprilie, Mercur va activa comunicarea. Aceasta devine mai pasională, mai îndrăzneaţă, mai asertivă. Vrei să preiei conducerea şi să pui punctul pe „i” acolo unde este cazul.


Lună Plină în Fecioară – 18 martie

Luna Plină în Fecioară îţi transmite că e timpul de acţiune. Fă-ţi planuri măreţe până în 6 septembrie. Dacă nu eşti sigur(ă) de direcţia în care vrei să mergi, concentrează-te mai mult asupra detaliilor pentru a şti încotro să te îndrepţi. Găseşte modalităţile prin care îţi poţi îmbunătăţi rutina de exerciţii fizice şi ritmul de viaţă.


Echinocţiul de primăvară – 20 martie

Echinocţiul de primăvară marchează şi începutul noului an astrologic, cu intrarea în zodia Berbec. Acesta este startul pentru noi începuturi. Sezonul Berbecului încurajează acţiunea, independenţa. Este momentul renaşterii pentru toţi(ate).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS