Horoscopul banilor, 28 februarie - 6 martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 28 februarie - 6 martie 2022


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Berbec:

Poate fi un moment dificil la locul de muncă, cineva se poate îndoi de capacitatea ta. Nu merită să te confrunți verbal, arată-i prin fapte ce poți. Situația ta financiară se stabilizează și poți face față următoarei perioade fără stres.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Taur:

Treci printr-un moment profesional excelent și se apropie altele și mai bune. În această săptămână ți se poate face o ofertă care îți poate aduce prestigiu și care indică faptul că ești foarte apreciat(ă) pentru calitățile tale profesionale. Cu toate acestea, salariul nu corespunde responsabilității pe care ai avea-o. Acest lucru te face să te întrebi dacă să accepți sau nu. Răspunsul tău ar trebui să fie afirmativ, deoarece e posibil să aibă loc o schimbare în conducerea companiei și vei fi recompensat(ă).


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Gemeni:

Nu ai mai avut atât de multă energie ca acum de mult timp și cel mai important este că știi cum și unde să o canalizezi. Te așteaptă o săptămână foarte interesantă. Dacă lucrezi pentru cineva, vei avea succes. Abilitățile tale vor fi apreciate de șefi(e) și îți vei primi răsplata, de ordin financiar. Nu se va întâmpla chiar acum, ci mai târziu, dar ai răbdare pentru că va veni. Cu toate acestea, ai o anumită stabilitate economică acum, așadar nu ai niciun motiv de disperare.






Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Rac:

Săptămâna aceasta vei avea o minte limpede, iar asta, împreună cu capacitatea ta de autocritică, îți vor deschide multe uși în ceea ce privește cariera. Trebuie să-i(le) asculți puțin mai mult pe ceilalți(lelalte) și să fii atent(ă), deoarece îți pot spune lucruri esențiale care îți pot aduce numeroase beneficii, chiar și financiare, în viitor.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Leu:

Ai atât de multă dorință de a face lucrurile bine, încât te dedici muncii trup și suflet. Relaxează-te puțin, deoarece atât de mult patos te poate afecta negativ. Încearcă să îți păstrezi din energie. Dacă cineva îți oferă ajutor la locul de muncă, înghite-ți mândria și acceptă-l, pentru că te va ajuta să progresezi. Intri într-un ciclu economic favorabil, te vei descurca fantastic de bine și vei ieși din necazurile pe care le-ai avut în ultima vreme.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Fecioară:

Acum ești în plină ascensiune profesională și ești foarte încântat(ă) de asta. Toată lumea pare să aibă nevoie de părerea ta și acest lucru îți pune pe primul loc stima de sine, ceea ce este grozav pentru tine, deoarece te încurajează să continui și chiar să încerci lucruri noi. În ceea ce privește banii, trebuie să pui ceva deoparte. Nu vei avea nevoie de mult, îți va fi ușor. La mijlocul săptămânii poate apărea posibilitatea unei afaceri sau a unei înțelegeri care ar trebui să-ți aducă beneficii economice bune. Chiar dacă este ceva care te entuziasmează foarte mult, fii prudent(ă) și verifică foarte bine detaliile. Ar putea fi vorba de achiziția unui apartament. Înainte de a semna, citește bine și ce scrie cu litere foarte mici!






Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Balanţă:

Creativitatea ta va fi la apogeu în această săptămână, iar asta poate însemna mult pentru cariera ta. Nu-ți va face prea bine dacă nu te hotărăști să-ți arăți proiectele și ideile, fă-o fără timiditate și fără teama de ceea ce vor crede ceilalți(lelalte). Fii încrezător(are), știi de ce ești capabil(ă). În ceea ce privește banii, fii foarte atent(ă), deoarece aștrii nu sunt în favoarea ta în aceste zile.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Scorpion:

Săptămâna aceasta trebuie să te odihnești mai mult, să dormi bine și, mai presus de toate, să nu te superi, ești foarte predispus(ă) la asta. Dacă devii agitat(ă) și nervos(asă) de ceva, nu vei găsi soluția problemelor. Păstrează-ți calmul. O parte din problemele tale pot veni de la locul de muncă, deoarece crezi că nu ești suficient de apreciat(ă) și că ai stagnat atât din punct de vedere al evoluției profesionale, cât și financiare. Nu te plânge de asta, deoarece colegii(ele) tăi(ale) sau, mai mult, șefii(ele) tăi(ale) se pot sătura de atitudinea ta și vei avea de suferit. Și atunci vei avea cu adevărat motive să te plângi!


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Săgetător:

În domeniul profesional, panorama este excelentă, dar nu asculta și nu răspândi bârfe. Ferește-te de orice astfel de lucru și, mai ales, nu îți exprima părerea asupra problemelor care îi/le preocupă pe ceilalți(lelalte). Nu este momentul. Începe o etapă bună și din punct de vedere financiar, etapă care te va ajuta să scapi de necazuri. Nu se va întâmpla imediat, dar în viitorul apropiat te vei relaxa în acest sens.






Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Capricorn:

Muncești din greu pentru a obține o poziție profesională mai bună și pentru a-ți atinge obiectivele. Nu te descuraja acum, deoarece ești pe cale să le obții. Cu toate acestea, nu ai încredere în anumite persoane și această neîncredere față de cei(le) din jur ar putea ajunge să saboteze totul. Este o singură persoană la care trebuie să fii atent(ă), nu mai există altele, așa că nu-i(le) bănui pe ceilalți(lelalte). Încearcă să afli cine este și va fi suficient. Îl/O vei detecta pentru că încearcă să te manipuleze și să sustragă bani din bugetul tău.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Vărsător:

În domeniul economic, situația ta este stabilă și săptămâna aceasta va fi foarte productivă. Ai succes în ceea ce întreprinzi. Dacă lucrezi pentru altcineva, în mediul tău de lucru cineva îți va oferi un contact care te poate promova. Se anunță vești grozave pentru tine în viitorul apropiat.


Horoscopul banilor 28 februarie - 6 martie 2022, Peşti:

Treci printr-o etapă de mare creativitate, deși uneori îți este greu să o dezvolți, deoarece ai nevoie de mai mult timp pentru a te exprima. Nu îți place să faci lucrurile rapid, ci într-un ritm mai lent, astfel încât să poți observa din timp ce nu merge bine. Ești perfecționist(ă) și asta te ajută mult în plan profesional. De asemenea, s-ar putea să primești o sumă de bani neașteptată în această săptămână, de la cineva din familie. Poate fi și un cadou substanțial, dar cel mai probabil returnarea unei datorii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS