Zodiac chinezesc săptămânal: 28 februarie - 6 martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 28 februarie - 6 martie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E o săptămână prielnică pentru întâlniri de afaceri, mai ales în prima parte. Dacă eşti în căutarea unui serviciu mai bun, până joi este o perioadă excelentă. Profită de ea! Spre finalul săptămânii dragostea este la putere. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva destul de interesant(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Săptămâna poate începe haotic şi o poate ţine tot aşa până la final dacă nu iei măsurile necesare. Încearcă să-ţi păstrezi cumpătul, oricât de mare ar fi furtuna. Succesul în afaceri necesită răbdare şi perseverenţă, dar şi maleabilitate. Nu uita, în vocabularul tău ar trebui să existe şi cuvântul „nu”. Weekendul se anunţă romantic, mai ales dacă eşti singur(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Păstrează-ţi flexibilitatea la începutul săptămânii. Puţină lume este serioasă, de ce să încerci să forţezi ceva. Întâlnirile de afaceri sunt mult mai productive miercuri şi joi, deci ai grijă cum faci programările. Comunicarea este favorizată de aştrii spre finalul săptămânii. Dacă vrei să spui cuiva ce simţi, profită de acest moment în care poţi vorbi clar şi precis despre sentimentele tale. Dacă eşti într-o relaţie, ai putea plănui ceva romantic pentru voi.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

La începutul săptămânii eşti inspirat(ă) să găseşti soluţii uşoare pentru toate sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Profită la maximum de această perioadă şi ocupă-te de cât mai multe lucruri posibile, fără să-ţi epuizezi, însă energia. Spre finalul săptămânii, aştrii sunt favorabili persoanelor singure. Sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială care să-şi dorească o relaţie serioasă cu tine. Duminică este o zi excelentă pentru cupluri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În prima parte a săptămânii ai de-a face cu oameni cărora le place să se victimizeze. Dacă nu îi poţi ocoli, măcar nu intra în jocul lor. Te pot seca de energie şi nu te mai poţi ocupa de sarcinile tale. Unii(ele) pot încerca să profite de bunătatea ta. Planifică-ţi întâlnirile de afaceri spre vineri, sâmbătă, deoarece sunt zile de bun augur pentru aceste activităţi. Lasă-ţi duminica pentru ceva mai romantic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Săptămâna începe cu semne bune în dragoste. Dacă eşti singur(ă), norocul îţi va zâmbi. Mijlocul săptămânii este excelent dacă eşti în căutarea unui serviciu. Weekendul readuce atmosfera romantică. Cuplurile pot planifica o călătorie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Provocările vin din ceea ce nu a fost rostit. Sortează cu atenţie comentariile pentru a nu ajunge în situaţii din care să nu mai poţi ieşi. Miercuri şi joi sunt zile perfecte pentru afaceri şi pentru plăcere. Ai putea fi atras(ă) de calităţile misterioase ale unei persoane pe care o vei întâlni. În weekend dă-ţi voie să te relaxezi. Nu uita de romantism şi planifică ceva special!


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E o săptămână care te poate pune la încercare. Exuberanţa ta caracteristică şi încrederea de sine te pot ajuta să depăşeşti orice obstacol. E o perioadă excelentă dacă activezi în domeniul sportiv sau competiţional. Sunt şanse mari să ieşi pe primul loc. Ai standarde înalte şi te ambiţionezi să le depăşeşti. Pot apărea şi câteva frustrări, însă le vei depăşi cu succes dacă te bazezi pe simţul umorului.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Încearcă să fii mai flexibil(ă), mai ales în prima parte a săptămânii. Munceşte, dar păstrează timp şi pentru distracţie şi relaxare. Miercuri şi joi sunt zile excelente pentru prezentarea unor servicii sau produse de care te ocupi fie la locul de muncă, fie într-un proiect personal. Bate fierul cât e cald şi profită de acest context astral! În weekend nu este exclus să pleci undeva cu partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), o întâlnire îţi poate da viaţa peste cap.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Începutul săptămânii poate fi mai dificil, mai ales dacă lucrezi în echipă. Unii(ele) membri(e) par rătăciţi(te) şi îţi dau bătăi de cap. Dar, uşor, uşor, lucrurile îşi revin la normal şi tu poţi să te ocupi mai mult de sarcinile tale. Miercuri şi joi par zile excelente pentru întâlniri de afaceri. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ar putea fi zile excelente ca să-ţi programezi interviurile. Weekendul este rezervat prieteniei. Întâlneşte-te cu oamenii pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Va fi un aer de sărbătoare şi distracţie pentru tine toată săptămâna. Atenţie la oamenii care îţi promit prea multe! Păstrează-ţi scepticismul şi bucură-te dacă chiar se ţin de cuvânt. Miercuri şi joi sunt zile excelente pentru afaceri, aşa că dacă ai vreo propunere, superiorii(arele) pot fi încântaţi(te) de prezentarea ta. Weekendul este de bun augur atât în plan profesional, cât şi în plan sentimental. Ai grijă însă să echilibrezi balanţa.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

La începutul săptămânii vei fi omul potrivit la locul potrivit. Profită la maximum de această situaţie. Miercuri şi joi pot fi zile mai dificile. Nu tot ce îţi propui îţi iese, iar dacă îţi iese trebuie să depui un efort mai mare. În weekend poţi rezolva câteva chestiuni din sfera profesională de care nu te-ai putut ocupa la serviciu. Dar nu te epuiza. Mergi undeva la iarbă verde, la soare, ca să-ţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS