Horoscopul dragostei, 22-28 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22-28 noiembrie 2021


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta te afli sub influența unei conjuncții astrale foarte favorabile. Multe lucruri pozitive te așteaptă în aceste zile, în special vești bune în mediul familial. Dacă ești implicat(ă) într-o relație serioasă, în aceste zile legătura dintre tine și partenerul(a) de viață se va consolida. Dacă ești singur(ă) în acest moment, începe o etapă în care poți realiza ceea ce ți-ai propus. Atractivitatea ta va fi sporită și nimeni nu va putea rezista farmecului tău.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Taur:

În ceea ce privește dragostea, dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire sentimentală, vei începe să vezi din nou luminița de la capătul tunelului după o perioadă de intensă tristețe. Acest lucru ți-a provocat mult scepticism cu privire la iubire și deja credeai că nu te vei mai îndrăgosti niciodată. Totuși, Cupidon apare în aceste zile și are săgețile pregătite pentru tine. La orizont va apărea o persoană care îți va reda credința în iubire și dorința de a încerca din nou. Nu te mai preface că îți place să fii singur(ă) și liber(ă), pentru că nu este deloc așa. Îndrăznește să faci pasul cel mare și pornește în această nouă experiență.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Gemeni:

În dragoste, deși lucrurile merg destul de bine pentru tine, ai o atitudine negativă față de problemele sentimentale. Ți-ar plăcea ca partenerul(a) să acționeze într-un anumit fel, dar se pare că este mai degrabă invers. Amintește-ți că dragostea adevărată nu presupune impunere. Dacă vrei să-ți convingi partenerul(a) de ceva, apelează la afecțiune și tandrețe. Dacă vrei să eviți certurile prostești, amintește-ți, de asemenea, că neîncrederea este cel mai mare dușman, așa că respectă persoana iubită și oferă-i libertatea pe care toată lumea are dreptul să o aibă.






Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Rac:

În dragoste, dacă ești implicat(ă) într-o relație de mult timp, s-ar putea să-ți lipsească un pic emoția. Simți că pasiunea s-a diminuat și că ai nevoie de o provocare. Nu o căuta în altă parte! Dacă ești singur(ă), cel mai probabil te așteaptă diverse activități împreună cu prietenii(ele) tăi(ale). Într-una dintre ocazii, ai șansa de a întâlni o persoană care îți va face ochi dulci. Distrează-te, însă nu lua lucrurile prea în serios!


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Leu:

În dragoste, evită prin toate mijloacele să te cerți cu persoana de lângă tine. Ai putea regreta, deoarece se vor spune vorbe urâte care nu mai pot fi șterse cu buretele. Dacă ești singur(ă), nu vei avea norocul să întâlnești pe cineva cu care poți avea o relație, nici măcar o aventură. Nu te afunda în melancolie, deoarece ai o mulțime de oameni în jurul tău care te iubesc.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Fecioară:

În viața ta domnește armonia și îți va fi ușor să relaționezi cu toată lumea și mai ales cu familia ta. Vei avea ocazia să te întâlnești în weekend cu un mic grup de rude și prieteni(e). Le poți spune despre acele planuri noi care au apărut în ultimele zile și care te încântă atât de mult. Cu toate acestea, în ciuda bunăstării din jurul tău, ceva nu este în regulă. Te simți singur(ă), deși ai un/o partener(ă). Problema este comunicarea, persoana iubită nu știe exact ce vrei, deoarece nu i-ai spus niciodată deschis. A sosit momentul să fii sincer(ă) cu cel(a) de lângă tine și să-i spui ce așteptări ai de la relația voastră. Fă-o, vei fi surprins(ă) plăcut!






Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Balanţă:

În domeniul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgit(ă) de persoana care se află lângă tine. Tu ți-ai făcut partea și ai încercat să dai totul pentru a obține stabilitatea dorită, dar nu același lucru se întâmplă și în cazul lui/ei. Mai mult, este din ce în ce mai distant(ă) în ultima vreme. Acum este momentul ideal pentru a lua decizii în acest plan, acestea vor fi cele potrivite. Amintește-ți că, dacă nu ești fericit(ă), nu are rost să continui pe acea cale.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Scorpion:

În dragoste, dacă în acest weekend plănuiești să pleci undeva cu partenerul(a) de viață, fă-o cu mai mulți oameni decât doar voi doi. Socializarea vă va face bine amândurora și veți evita să vă certați din prostii. De asemenea, te vei bucura de un simț al umorului excelent și acest lucru este întotdeauna util. Vei face ca tensiunea din familia ta să dispară.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Săgetător:

În dragoste, ești foarte afectat(ă) de o relație de iubire care nu s-a concretizat. Încearcă să închizi acest capitol definitiv. Dacă nu ai avut curaj să-i vorbești acelei persoane și să îi spui ce crezi și simți, fă-o cel puțin în scris. Îți vei recăpăta liniștea și vei putea lăsa definitiv acest episod în urmă. În fața ta te așteaptă noi posibilități de a iubi.






Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Capricorn:

Există un pericol în această săptămână și anume că te poți îndrăgosti de un/o coleg(ă) de serviciu. Amintește-ți că amestecarea acestor două planuri, muncă și dragoste, uneori funcționează, dar de obicei nu este o combinație bună. Mai ales acum când s-ar putea să treci printr-un moment de criză cu partenerul(a) de viață. Când a început relația voastră, totul părea perfect, dar încetul cu încetul ai tot observat atitudini care nu îți plac deloc. Dacă te gândești la posibilitatea unei pauze, zilele acestea vei avea claritatea mentală de care ai nevoie pentru a lua o decizie bună. Poată faptul că ai descoperit că există o altă persoană de care îți place, te-a făcut să găsești acum aspecte negative la partenerul(a) tău(a). Subconștientul este foarte puternic uneori, evaluează totul foarte bine!


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Vărsător:

Capitolul dragoste din această săptămână este imbatabil. Vei avea o energie specială care va fi îndreptată spre iubire și romantism. De asemenea, comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și relația voastră va fi consolidată.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Peşti:

Vei avea parte de o săptămână fantastică în domeniul sentimental. Dacă în adâncul inimii tale aștepți o persoană foarte specială care să te facă să te îndrăgostești profund, acum este momentul perfect pentru a-ți evidenția toate calitățile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS