Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021


Horoscop 22 noiembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. Agenda ta este destul de încărcată, iar proiectele importante nu mai pot fi amânate. A sosit momentul să-ți aduni puterile și să rezolvi fiecare sarcină în parte. Roadele muncii tale nu se vor lăsa foarte mult timp așteptate. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Taur:

Taurii trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Trebuie să încerci să lași în spate trecutul și să-ți deschizi sufletul pentru a cunoaște persoane noi. Nu te lăsa consumat(ă) de sentimentele negative. Încearcă să faci activități creative care să te scoată din zona de confort. De altfel, persoana cu adevărat potrivită pentru tine este mai aproape decât crezi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Gemeni:

Săptămâna aduce pentru tine multe provocări. Ai un program aglomerat și pare că timpul nu e niciodată suficient. Poate că a sosit timpul să iei în considerare o mică vacanță. Stresul și oboseala te vor ajunge în cele din urmă și nu ai vrea să dai semne de slăbiciune în fața celorlalți(te). Relaxează-te și învață să privești viața dintr-o perspectivă nou.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Rac:

Astăzi ai șansa să te întâlnești cu niște prieteni(e) mai vechi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv, iar tu ești dornic(ă) de socializare. Profită din plin de fiecare clipă și încarcă-ți bateriile pentru săptămâna ce urmează. Este o perioadă benefică pentru a lega noi relații. De altfel, Racii care nu se află într-o relație s-ar putea să-și întâlnească alesul(asa) în zilele ce urmează.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Leu:

Ar trebui să aloci mai mult timp prietenilor(elor) și familiei. În ultima vreme te-ai refugiat în responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă și ai uitat să te bucuri de momentele simple. Poate ar fi momentul să-i/să le surprinzi pe cei(le) dragi cu o vizită. Timpul petrecut împreună te va face să te simți protejat(ă) și iubit(ă). Deși ești o zodie de foc extrem de puternică, uneori ai nevoie de grija celor dragi.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Fecioară:

Aștrii vin cu vești bune pentru Fecioarele care derulează în prezent un proiect important. Reușitele sunt mai aproape decât poți crede, iar munca ta se apropie de sfârșit. Tot ce trebuie să faci acum este să te bucuri de rezultatele pe care le vei obține. După multe nopți nedormite te poți răsfăța cu o vacanță. Este momentul ideal să te relaxezi și să te eliberezi de griji. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri. Horoscopul zilei arată că oportunități noi îți vor apărea curând în cale. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Balanţă:

Balanțele sunt în căutarea echilibrului financiar. Câteva cheltuieli neprevăzute s-ar putea să-ți solicite o sumă importantă de bani. Chiar dacă trebuie să apelezi la rezerve le vei putea reface destul de rapid. Un/O prieten(ă) apropiat(ă) s-ar putea să-ți propună un proiect de lungă durată din care vei câștiga sumele necesare pentru a te pune la punct cu tot ce ai nevoie. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii trebuie să învețe să se relaxeze. Intuiția îți spune că partenerul(a) tău(a) îți este infidel(ă), iar din acest motiv ești tot mai agitat(ă). Poate că ar fi momentul să purtați o discuție, iar mai apoi să iei o decizie finală. Încearcă să nu te încarci cu gânduri negative înainte de a-i asculta varianta. S-ar putea ca toate aceste idei să fie doar în mintea ta. Fii receptiv(ă) și ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii vor primi o veste bună. Bucură-te de fiecare moment și trăiește fiecare clipă din plin. Amintirile pe care ți le faci alături de prieteni(e) sunt cele mai importante. Fii optimist(ă), viitorul se anunță plin de lucruri frumoase pentru tine.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Capricorn:

Experimentezi câteva stări de tristețe pe care nu le poți cataloga. Cel mai probabil oboseala te-a ajuns din urmă, motiv pentru care ești mai tot timpul lipsit(ă) de energie. Este un semn destul de clar că ar trebui să te relaxezi și să te bucuri de câteva clipe doar pentru tine. Nu neglija timpul pe care îl petreci singur(ă). Încarcă-ți bateriile și învață să nu-ți asumi mai multe responsabilități decât știi că poți administra.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Vărsător:

Astrele semnalează că nu este un moment oportun pentru a face investiții. Încearcă să stai departe de cheltuielile impulsive și să-ți stabilești clar lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Sărbătorile se apropie cu pași rapizi și vei avea nevoie de toate economiile pentru lista lungă de cadouri pe care ți-ai făcut-o.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Peşti:

Peștii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în familie. Horoscopul acestei zile anunță multe momente frumoase alături de cei(le) dragi. Activitățile în familie îți vor ridica moralul și te vor ajuta să-ți iei toată energia necesară pentru săptămâna ce urmează. Chiar dacă se anunță zile pline la locul de muncă, știi că ești puternic(ă) și poți face față cu bine oricărei provocări.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS