Horoscop indian, 18-24 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 18-24 octombrie 2021


BERBEC, Mesha:

Vrei să fii în compania mai multor oameni, să discuţi, să te joci, să glumeşti, să fii spontan(ă) şi activ(ă). Ai şi momente în care eşti extrem de critic(ă) şi perfecţionist(ă), iar dacă nu se îndeplinesc standardele tale, devii morocănos(asă). Poţi găsi, însă, resursele pentru a fi puţin mai flexibil(ă) şi cu ceilalţi(lelalte), şi cu tine însuţi(ăţi). Dacă ţi-e poftă de ceva aventură, fă-ţi planuri pentru weekend şi acţionează.


TAUR, Vrishabha:

Ai putea fi tentat(ă) să uiţi de responsabilităţile pe care le ai, dar alţii(tele) vor avea grijă să-ţi reamintească. Deşi la suprafaţă pari calm(ă), la interior „fierbi” când altcineva îţi spune ce să faci. Menţine-ţi echilibrul şi încearcă să nu dai pe dinafară. Vei vedea că, în final, tot tu vei ieşi câştigător(are) în final. Fii atent(ă) şi la sănătate. Starea de nervozitate nu-ţi face deloc bine.


GEMENI, Mithun:

E o săptămână în care dedici mai mult timp romantismului şi iubirii. Eşti emoţionat(ă) şi poţi face şi erori de comunicare. De aceea este nevoie să-ţi păstrezi calmul şi să-ţi exprimi sentimentele cu claritate, ca să nu laşi loc de interpretări. La capitolul finanţe, se anunţă o săptămână bănoasă. Vin nişte câştiguri din proiecte la care ai lucrat.






RAC, Kataka:

Dacă intenţionezi să faci investiţii, ţine-ţi planurile în aşteptare. Nu este o săptămână potrivită. Cineva din anturajul tău, o persoană dragă, îţi poate tulbura liniştea mentală şi nu vei lua cele mai bune decizii. Aşteaptă o perioadă mai cu mai multă claritate. Dacă studiezi ceva, e nevoie de mai multă concentrare pentru a putea asimila toate cunoştinţele. Meditează, urmează un stil de viaţă sănătos, cu mâncare potrivită şi somn odihnitor, pentru a-ţi păstra corpul şi mintea în armonie.


LEU, Simha:

Ţi-e dor de o călătorie, de-o aventură. Ocupă-te mai mult de proiectele pe care le iubeşti şi care îţi dau o energie bună, care îţi dau putere să fii mai optimist(ă). Deşi trebuie să te ocupi şi de sarcini care te epuizează, vei putea să te concentrezi mai uşor dacă faci şi lucruri care îţi aduc bucurie în suflet. La capitolul dragoste, ai parte de o săptămână liniştită şi relaxantă.


FECIOARĂ, Kanya:

E o săptămână în care încrederea de sine începe să crească. Profită la maximum de această perioadă în fiecare domeniu din viaţa ta. Fii flexibil(ă) şi explorează idei noi. În plan financiar se anunţă câştiguri, graţie partenerului(ei) de cuplu care te impulsionează să îţi pui planurile în acţiune.






BALANŢĂ, Tula:

Dacă te bate gândul să te ocupi de investiţii, săptămâna aceasta este un moment prielnic să studiezi mai mult acest domeniu. Te preocupă aspecte legate de imobiliare, acţiuni, speculaţii şi fonduri mutuale. Cere, totuşi, sfatul experţilor(telor) înainte de a face o mişcare. Este, de asemenea, o perioadă propice călătoriilor alături de familie. Organizează-ţi programul în aşa fel încât să poţi pleca puţin, măcar la finalul săptămânii. Îţi va prinde bine o perioadă de relaxare.


SCORPION, Vrishchika:

Te aşteaptă un succes intelectual. Poate dai un examen la care iei o notă mare, poate câştigi un post în urma unui test de cunoştinţe. Persoanele care studiază sunt favorizate în această săptămână. De asemenea, sunt favorizate planurile de călătorie ce au ca scop dezvoltarea cunoştinţelor intelectuale sau spirituale.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Te-ai putea simţi blocat(ă) în situaţii dificile care au nevoie de o abordare rapidă şi înţeleaptă. Se anunţă o călătorie lungă, fie în interes de serviciu, fie de plăcere. Relaţia de cuplu se desfăşoară armonios, dar mai poţi îmbunătăţi puţin orarul astfel încât să te împarţi şi mai bine între casă şi birou.






CAPRICORN, Makara:

Determinarea te va ajuta să iei deciziile corecte. Chiar dacă pot apărea provocări în drumul tău profesional, nu te opri. Poţi veni cu idei salvatoare care să te scoată din impas. Arată-ţi talentele. Îţi vei deschide calea către succes. Şi partenerul(a) de cuplu te sprijină. Ai încredere şi vei reuşi!


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Identifică-ţi punctele tari şi urmăreşte-ţi interesele. La locul de muncă, însă, menţine spiritul de echipă şi atrage în jurul tău oamenii cu care să îţi atingi obiectivele profesionale. În cuplu, dă dovadă de înţelegere şi căldură. Vei vedea rezultatele!


PEŞTI, Meena:

Ofertele pe care le aştepţi ar putea întârzia, însă nu este momentul să te dai bătut(ă). Mergi înainte cu ceea ce ştii tu să faci cel mai bine. Vor veni şi rezultatele. Dacă ai de gând să investeşti, poate fi un moment prielnic să-ţi asumi riscuri. Nu acţiona, însă, înainte de a vorbi cu cineva care chiar se pricepe în acest sector.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS