23 octombrie 2021: Soarele își începe tranzitul în Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
23 octombrie 2021: Soarele își începe tranzitul în Scorpion


Din 23 octombrie 2021, Soarele intră în zodia Scorpion timp de o lună. Scorpionul încurajează reflecţia, solitudinea şi conexiunea tăcută ca mod de a restabili relaţia cu tine însuţi(ăţi). Nu poţi să te cunoşti mai bine până când nu petreci timp cu tine, nu vezi ce se află în mintea ta, în trupul tău, până nu îţi faci timp să afli ce vrea de fapt inima ta. Sezonul Scorpionului încurajează crearea de spaţiu pentru creştere spirituală şi pentru magia în urma căreia fiecare dintre noi se transformă în cineva mai bun.

Scorpionii au resurse absolut uriaşe de putere interioară care îi fac să treacă prin cele mai dificile provocări ale vieţii. Aceste resurse ne vor fi date şi nouă, aşadar orice provocare trăieşti acum, ai încredere că vei fi susţinut(ă) de Univers.






Berbec:

Relaţiile tale se încing din pricina a tot ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Berbecul nu este un caracter uşor de administrat, deci nu este o surpriză că sub o energie ca cea a Scorpionului, relaţiile îţi pot fi intense. Este o perioadă pentru întâlniri foarte apropiate şi predestinate. Vei mai avea de-a face cu taxe, conturi, asigurări sau orice altceva ce presupune să fii brutal(ă) de onest(ă) despre finanţele tale.


Taur:

Taurul are darul de a îmbrăţişa atât lumina cât şi întunericul în relaţii şi să îşi accepte partenerul(a) atât cu bune cât şi cu rele (poate şi pentru că Taurul este îngrozit de schimbare deci îşi acceptă mai uşor partenerul/a, fiindu-i foarte greu să se despartă de acesta/asta). Este deci o perioadă în care vei privi mai profund în relaţiile tale, în care transformi ce nu funcţionează şi dai la o parte falsele pretenţii.


Gemeni:

Este perioada din an în care scoţi la suprafaţă şi elimini obiceiurile proaste. O privire brutal de sinceră la sănătatea şi la rutina zilnică este necesară, precum şi la productivitatea şi la calitatea generală a vieţii tale. Care sunt viciile tale cele mai proaste? Care este acea mică schimbare pe care o poţi face şi care poate avea un efect uriaş asupra vieţii, sănătăţii şi muncii tale? Gemenii tind să fie foarte pasionali despre munca lor deci acum te poţi arunca în această zonă fără milă.






Rac:

Racul are conexiuni de familie extrem de puternice şi acum te vei focaliza foarte mult asupra copiilor(lelor) şi membrii(elor) apropiaţi(te) de familie. Este timpul pentru plăceri intense, deasemenea, pentru că te vei simţi în dispoziţie de a flirta. Asta îţi poate aduce o nouă idilă ori o nouă iubire. Racul este şi un semn extrem de creativ şi te-ai putea arunca într-o pasiune sau proiect cu foarte multă plăcere.


Leu:

În durata acestui tranzit vei fi mult mai emoţional(ă) decât de regulă, cu tot felul de cârlige spre trecut şi vechi sentimente ce ţâşnesc la suprafaţă din adâncurile tale. Este timpul să explorezi ce se află în pivniţă, metaforic vorbind. Întâlnirile de familie sunt intense acum. Ai putea afla multe explorând trecutul, privind în arborele tău genealogic ca să vezi cine şi cum te-a modelat în cine eşti azi cu bune şi rele. Te-ai putea simţi mult mai dornic(ă) să stai în interior, să inviţi oamenii la tine sau să faci ceva frumos pentru casa ta.


Fecioară:

Fecioara este celebră pentru modul său critic de gândire iar energia zodiei Scorpionului îţi va coordona gândurile o lună de zile. Această perioadă te inspiră să descoperi toate secretele vieţii şi lumii tale, să cauţi informaţii şi să îţi comunici descoperirile prin cuvinte şi prin scris. Este un tranzit foarte stimulativ şi plin de entuziasm pentru tine.






Balanţă:

Soarele în Scorpion te îndeamnă să îţi reconsideri serios priorităţile reale. Balanţei îi place să le facă pe plac oamenilor şi să fie dulce şi drăguţă, dar eşti şi conştient(ă) total că lumina şi întunericul deţin cantităţi egale din lume. Poate că de aceea te chinui aşa de mult să tot echilibrezi balanţa. Însă pui foarte mult timp şi multă energie în oameni şi proiecte care poate nu merită. Este timpul să separi grâul de neghină. Este un bun moment să priveşti dur şi rece situaţia finanţelor tale.


Scorpion:

Aceasta este perioada din an în care eşti total în elementul tău. Alţii poate că au tot felul de stresuri sub energia ta, descurcându-se greu. Însă tu nu vei ezita să faci ceea ce este necesar ca să mergi înainte, chiar dacă asta înseamnă să înfrunţi ceea ce te temi cel mai mult. Este o perioadă de puternică reînnoire pentru tine în care vei străluci cu adevărat. Eşti în lumina reflectoarelor şi asta îţi dă oportunitatea să îţi duci agenda mai departe.


Săgetător:

Chiar şi un optimist incurabil precum Săgetătorul preferă să aleagă să se uite mai mult la partea luminoasă a vieţii, intenţionat. Deci nu este de mirare că energia Scorpionului îţi va activa acea cunoaştere instinctivă că necunoscutul, oricât de neclar ar părea, ţie îţi va aduce numai bine. De aici ai o asemenea determinare să priveşti doar înainte şi să ai încredere. Te-ai putea pregăti în secret şi pentru proiecte viitoare.






Capricorn:

Tu poţi aduna prieteni(e) puternici(e), poţi recunoaşte atât lumina cât şi întunericul în societate şi poţi forma alianţe profitabile în toate zonele vieţii. Este o perioadă să fii sincer(ă) despre aceste prietenii. Cine este cu adevărat de partea ta? Susţinerea se manifestă prin acţiune. Dacă ceva te deranjează, este timpul să spui. Asta te va ajuta să îţi reîmprospătezi reţeaua socială.


Vărsător:

Vărsătorului îi place să fie diferit. Obiectivele tale şi felul în care te vezi în lume tinde să urmeze acest tipar: vrei să aduci schimbarea în lume, conducând oamenii spre o zi de mâine curajoasă. Acest tranzit al Soarelui prin Scorpion te cheamă să priveşti mult mai onest la carieră şi reputaţia ta ca şi agent al schimbării. Cât de departe eşti dispus(ă) să mergi? Există şi zone oarbe? Sunt obiectivele tale încă relevante? Nu vei şti răspunsul până nu vei privi clar.


Peşti:

Câteva lucruri aduc Peştilor mai mare plăcere în afară de a evada într-o lume proprie. Acum poţi evada într-o poveste romantică minunată ori un film. Tânjirile tale spirituale îţi pot găsi acum alinarea prin profunde sentimente de iubire ori artă. Oricare ţi-ar fi credinţele, ele joacă un rol cheie în călătorii care au rolul de a-ţi da speranţă şi de a-ţi reînnoi spiritul. Este un timp excelent să priveşti mai profund care sunt acele credinţe şi să aduci gânduri întunecate sau false la lumină, pentru a le topi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS