Horoscopul zilei de vineri, 22 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 22 octombrie 2021


Horoscop 22 octombrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de vineri arată că este momentul să lași în spate temerile și să te avânți în necunoscut. Astăzi ai parte de multe momente de bucurie, iar acest lucru te va umple de energie. Încearcă să profiți de acest lucru și să duci la bun sfârșit cât mai multe sarcini de pe lista de obiective. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 22 octombrie 2021, Taur:

Energia zilei te încurajează să pui mai mult accent asupra stării tale de sănătate. Fii precaut(ă) și să nu faci excese în aceste zile. Este posibil să fii mai emotiv(ă) decât în mod obișnuit. Încearcă să nu pui presiune suplimentară asupra ta. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 22 octombrie 2021, Gemeni:

În ultima vreme te-ai consumat destul de mult din cauza grijilor pe care ți le-ai făcut pentru cei(le) din jur. A sosit momentul să fii în centrul atenției. Acordă mai multă atenție și importanță gândurilor care te macină și încearcă să-ți depășești fricile. Nu renunța cu atât de multă ușurință la drumul pe care ți-l dorești în viață.






Horoscop 22 octombrie 2021, Rac:

Înconjoară-te de prieteni(e) și încearcă să discuți cu ei(le) lucrurile care te macină. Energia zile te influențează în mod pozitiv și ai șansa de a lega noi relații de lungă durată. Se pare că o persoană din cercul tău de apropiați(te) simte ceva mai mult pentru tine. Ai încredere în intuiția ta și nu te teme să fii primul(a) care inițiază o conversație deschisă despre acest subiect.


Horoscop 22 octombrie 2021, Leu:

Acordă-ți timp și încearcă să nu te lași copleșit(ă) de grijile de la locul de muncă. Stabilește-ți bine obiectivele și nu te teme să le spui celor din jur ce părere ai despre proiectele pe care le aveți de dezvoltat în viitor. E momentul să preiei inițiativa și să-ți asumi rolul de lider(ă).


Horoscop 22 octombrie 2021, Fecioară:

Te descurci minunat atunci când vine vorba de a rezolva lucrurile sub presiune. Prezența lui Jupiter în zodia ta te va influența în mod pozitiv și vei avea parte de toată energia necesară pentru a aborda o perspectivă nouă Ești mai ambițios(asă) ca niciodată, iar acest lucru ar trebui să te ajute să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 22 octombrie 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei de azi te sfătuiește să-ți rezervi ziua pentru a te relaxa. Ai trecut prin multe momente dificile din punct de vedere emoțional și ar trebui să acorzi timp rănilor să se vindece. Concentrează-te doar asupra aspectelor pozitive din viața ta și încarcă să depășești orice impediment. Ești un/o luptător(are), iar zodiile de aer știu întotdeauna cum să se adapteze indiferent de situația în care se află. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 22 octombrie 2021, Scorpion:

Onestitatea ar trebui să fie arma ta în discuțiile pe care le ai cu cei(le) din jur. Deschide-ți sufletul și nu te teme să expui problemele așa cum le simți cu adevărat. Te simți nedreptățit(ă) din anumite puncte de vedere și știi că lucrurile nu se vor rezolva până ce nu faci un pas în direcția aceasta. Asumă-ți discuțiile cu cei(le) din jur și ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 22 octombrie 2021, Săgetător:

Tot ce îți dorești este să-ți organizezi cât mai bine activitățile de astăzi. Este o zi perfectă pentru Săgetătorii care își doresc să fie productivi. Nimic nu îți scapă, iar atenția ta te ajută să rezolvi rapid orice problemă. Profită de această energie pozitivă pentru a face cât mai multe lucruri. La final de zi vei fi foarte mulțumit(ă) cu reușitele tale.






Horoscop 22 octombrie 2021, Capricorn:

Nimeni nu-și dorește mai mult ca tine să atingă succesul. Horoscopul zilei de azi arată că ar trebui să fii mai atent(ă) la relațiile sentimentale. Ai tendința să neglijezi acest aspect din viața ta. Chiar dacă partenerul(a) încearcă să te înțeleagă, s-ar putea ca în timp să observi distanțare venită din partea sa. Încearcă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională.


Horoscop 22 octombrie 2021, Vărsător:

Ultimele zile ți-au testat răbdarea și nervii. Poate ar fi momentul să-ți iei puțin timp liber și să meditezi la ceea ce îți dorești cu adevărat. În ultima vreme ți-ai pierdut motivația, iar acest lucru se reflectă asupra randamentului pe care îl ai la locul de muncă. Încearcă să faci câteva activități creative care să te scoată din această stare și să-ți regăsești bucuria pentru lucrurile mărunte.


Horoscop 22 octombrie 2021, Peşti:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Profită de această stare de bine și bucură-te din plin de veștile bune din viața ta. Este o zi ideală pentru a face activități creative și pentru a te detașa de grijile de zi cu zi. După ce ai trecut prin momente dificile, a sosit timpul să îmbrățișezi din nou frumusețea vieții. Fii recunoscător(are) pentru toți oamenii pe care îi ai alături.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS