Horoscopul dragostei, 27 septembrie - 3 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 27 septembrie - 3 octombrie 2021


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta îți vei da seama ce simți cu adevărat și vei obține o claritate mai bună în ceea ce privește relația ta, indiferent cât de complicată ar fi aceasta. Pe de altă parte, în aceste zile ar trebui să îmbini iubirea cu originalitatea. Dacă o faci, persoana de care ești atras(ă) va fi cucerită de caracterul tău. Ai toate șansele să începi o nouă relație, însă fă-o fără așteptări, ci doar cu emoția descoperirii.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Taur:

Observi în jurul tău o tendință de lipsă de comunicare și, de asemenea, tensiune. Poți să strigi spre cer și să faci o dramă din asta sau, dimpotrivă, să-ți dublezi eforturile pentru a deschide dialogul sincer cu persoana iubită. Pe de altă parte, pasiunile vechi amenință să iasă la suprafață. Cele mai vechi amintiri de dragoste îți pot reveni în memorie. Și, inevitabil, vei analiza cum ai stat cu dragostea în ultima vreme. De asemenea, te vei întreba ce s-a întâmplat cu dragostea vieții tale. Nu regreta ce s-a terminat. Ceea ce ai experimentat te-a îmbogățit și te-a ajutat să trăiești prezentul cu mai multă intensitate.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Gemeni:

Comunicarea din cuplu va fi mai dulce în această săptămână, deși tonul dramatic poate fi exagerat uneori, situație în care trebuie să-ți moderezi modul de a vorbi, astfel încât că nu îți copleșești partenerul(a). Pe de altă parte, dacă ești singur(ă), săptămâna aceasta îți va fi foarte dificil să te concentrezi asupra lucrurilor. Te scufunzi în gânduri cu și despre iubire. S-ar putea ca mintea ta să rătăcească către o persoană pe care ai întâlnit-o recent. În același timp, te poți simți copleșit(ă) de un sentiment de nesiguranță. Ți-e frică, dar nu ai idee de unde vine frica respectivă. Ar putea fi frica de a fi respins(ă) sau de a pierde ceva foarte drag ție. Și, de asemenea, frica de a eșua. Acordă-ți timpul necesar pentru a analiza acest sentiment de nesiguranță și pentru a găsi o modalitate de a-l face să dispară.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Rac:

Încerci să nu aduci pe nimeni în gândurile tale, îți pui o mare barieră, dar nu va fi suficient. Vei realiza că un control constant al sentimentelor te privează de lucrurile frumoase din viață. Cu toate acestea, în această săptămână, dragostea își dă întâlnire cu tine. Dar, ea va veni din locul din care nu te aștepți. Un sfat, nu uita că tandrețea este, de asemenea, foarte necesară pentru tine. Inima ta îți va reaminti asta. Cupidon se așteaptă să fii curajos(asă) și mândru(ă) când vine vorba de iubire.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Leu:

Vei avea un magnetism spiritual și senzual căruia partenerul(a) de viață nu-i va putea rezista. Simți că provocarea actuală este de a fi mai tandru(ă) și mai clar(ă) atunci când comunicați. Nu îți fie teamă să lucrezi la acest aspect, chiar dacă este o problemă sensibilă. Dacă ești singur(ă), un/o coleg(ă) sau un/o prieten(ă) va începe să te privească cu alți ochi și va deveni admiratorul(area) tău(a) secret(ă). Este surprinzător faptul că încă nu știi ce vrei în dragoste. Ești idealist(ă) și, prin urmare, ai tendința să consideri adevărată doar dragostea din filme și povești. Ar trebui să știi că dragostea uneori rimează cu efort.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Fecioară:

Dacă ești singur(ă), aștrii îți vor veghea viața sentimentală și vor alunga pe oricine se apropie de tine cu intenții rele. Nimeni nu te va putea păcăli! Oferă-i partenerului(ei) tău(ale) libertatea pe care și-o dorește, dar, în același timp, asigură-te că îi vei acorda suficientă atenție. Desigur, echilibrul este greu de găsit, dar ai mijloacele necesare pentru a-l atinge. De-a lungul săptămânii, aceasta va fi principala ta preocupare și, dacă nu ești suficient de atent(ă), s-ar putea crea o distanță destul de mare în relație. Abordează situația cu mare prudență și tact.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Balanţă:

Săptămâna aceasta va trebui să eviți prin toate mijloacele să te cerți cu partenerul(a) de viață. Ar fi păcat ca o ceartă să strice momentul bun prin care treci. Ai putea simți, de asemenea, că problemele care afectează dragostea și tandrețea sunt deplasate. O anumită creștere a tensiunii ar putea apărea de nicăieri. Ceva vă împiedică să găsiți echilibrul. Amintește-ți, viața nu merge întotdeauna așa cum îți dorești. Testele la care vei fi supus(ă) te vor face mult mai puternic(ă) în viitor.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Scorpion:

Atmosfera și aerul pe care îl respiri ar trebui să fie mai mult decât bun în tot ceea ce are legătură cu viața ta sentimentală. Dar, în spatele acestei aparente seninătăți, ceva ar putea fi ascuns. Prin urmare, ar trebui să porți o conversație serioasă cu partenerul(a) de viață. Fără îndoială, există o chestiune despre care ar trebui să discutați imediat.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta va fi foarte favorabilă pentru nativii(ele) singuri(e) ai(le) zodiei. Dacă îți urmezi intuiția, vei profita la maximum de norocul pe care aștrii l-au pregătit pentru tine. S-ar putea să testezi mai multe relații de sentimentale. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, aceste zile vor fi pline de îndoieli, întrebări și confruntări. Analizează-ți bine relația, vei găsi cu siguranță numeroase motive să rămâi în ea. Comportamentul uman este destul de ciudat, nu te lăsa condus(ă) de impulsivitate. Se pare că nu totul merge pe cele mai bune căi. Dacă relația ta e la început de drum, e posibil să aștepți ca noua ta iubire să fie o revărsare de afecțiune și să-ți facă cele mai intime confidențe. Deci, ar trebui să presupui că această persoană așteaptă același lucru de la tine.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Capricorn:

Nu vei uita cu siguranță această săptămână, poate una dintre cele mai bune din an. Aștrii emit o energie aducătoare de liniște, armonie și iubire. Vor exista și momente în care trebuie să înveți să pui lucrurile în perspectivă. Poate că pe parcursul acestor zile va trebuie să te confrunți cu dificultatea de a câștiga recunoașterea și aprecierea cuiva foarte important pentru tine. Nu e nevoie să dramatizezi nimic, altfel vei intra într-o stare melancolică. Poate fi pur și simplu o oportunitate de a te gândi la o activitate care ar reaprinde focul sentimentelor voastre.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Vărsător:

Vor exista două tipuri de situație în această săptămână: fie ești la un pas de despărțire, fie iubești cu toată ființa. Doar tu știi cu care te identifici. Ar fi inutil să încerci să ascunzi ceea ce simți. Mai degrabă, ar trebui să te lași purtat(ă) de sentimente, pentru a te simți mai bine în interior. Indiferent de cât de mult ți-ai calcula viața, toate planurile ar putea fi bine puse la încercare de elemente absolut neprevăzute. Nu transforma totul într-o catastrofă, în schimb, ar trebui să privești neprevăzutul drept oportunități. Profită de ceea ce ai în prezent și acceptă că orice se poate schimba.


Horoscop dragoste 27 septembrie - 3 octombrie 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta vei dori să petreci mai mult timp în mijlocul familiei, în căldura căminului, înconjurat(ă) de dragostea și afecțiunea partenerului(ei). Dacă ești singur(ă), doar dacă lași în urmă durerile din trecut vei reuși să găsești iubirea. Dacă relația ta e la început de drum, vei simți un anumit disconfort cu ceva legat de viața de cuplu într-una din zile. S-ar putea să te întrebi dacă persoana cu care ești are aceleași planuri, speranțe și aspirații ca și tine.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS