Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 septembrie 2021


Horoscop 25 septembrie 2021, Berbec:

Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă mai delicată pentru tine. Ai tendința să cheltuiești mai mult decât e necesar, iar acest lucru se va simți asupra bugetului tău. Cel mai bine este să fii precaut(ă) la deciziile pe care le iei azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 25 septembrie 2021, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. Se anunță o zi plină de oportunități pe care nativii(ele) Taur nu ar trebui să le ignore. Vei avea șansa să te faci remarcat(ă) în fața celui(ei) pe care îl/o admiri în secret. Ai încredere în tine și lasă-i pe oameni să te vadă în timp ce strălucești. Horoscopul zilei de azi ți-a pregătit doar clipe frumoase alături de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 25 septembrie 2021, Gemeni:

Gemenii trebuie să se detașeze de trecut. Ți-ai neglijat destul de mult partenerul(a) în ultima perioadă din pricina unor sentimente mai vechi care încep să iasă din nou la suprafață. Cel mai probabil nu ai reușit să treci, așa cum ai crezut, peste fosta relație. Încearcă să-ți pui gândurile în ordine și să fii sincer(ă) cu cel(a) pe care-l/care o iubești. Rezolvați împreună aceste aspecte, iar apoi luați o decizie cu privire la viitorul relației voastre.






Horoscop 25 septembrie 2021, Rac:

Un/O prieten(ă) apropiat(ă) s-ar putea să aibă nevoie de sfatul tău. Fii răbdător(are) și încearcă să-i acorzi timpul necesar pentru a-și deschide sufletul complet în fața ta. Știi foarte bine cât de dificil este să te simți singur(ă) atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Horoscopul zilei de azi spune că vei fi un/o prieten(ă) loial(ă) care își va arăta sufletul bun față de cei(le) apropiați(te).


Horoscop 25 septembrie 2021, Leu:

Ești pregătit(ă) să strălucești. Astăzi îți dorești ca toată atenția să fie ațintită asupra ta. Dorința s-ar putea să-ți fie împlinită, mai ales că aștrii îți oferă oportunitatea perfectă de a te face remarcat(ă). Colegii(ele) de la locul de muncă vor încerca să-ți facă și ei(le) pe plan. Un proiect important se află în plină desfășurare, iar tu trebuie să te asiguri că dai dovadă de calități de lider(ă).


Horoscop 25 septembrie 2021, Fecioară:

A sosit momentul să ieși din zona de confort și să evoluezi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută să iei cele mai bune decizii de viitor. Este o zi productivă pentru toți(ate) nativii(ele) din zodia Fecioarei. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 25 septembrie 2021, Balanţă:

Balanțele trebuie să învețe să fie sincere cu ele, dar și cu cei(le) din jur. Teama de a fi respins(ă) de către persoanele din jur te face să minți în privința lucrurilor care te definesc cu adevărat. Nu ar trebui să încerci să te schimbi doar pentru a fi acceptat(ă) de grupul de prieteni(e). Fii sincer(ă) cu tine și asumă-ți deciziile pe care le iei. La final, oamenii care te apreciază cu adevărat vor fi alături de tine indiferent de diferențele care există între voi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 25 septembrie 2021, Scorpion:

Se anunță un început plin de speranță pentru nativii(ele) din zodia Scorpion. Aceștia(stea) se bucură de reușită după reușită. După ce au muncit toată vara a sosit momentul să culeagă roadele pentru care au trudit. Viitorul este strălucitor pentru Scorpionii care sunt deciși să muncească pentru ceea ce-și doresc cu adevărat. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 25 septembrie 2021, Săgetător:

Astăzi te simți lipsit(ă) de energie. Nostalgia te cuprinde și pare că nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Capul sus, nu uita că momentele astea nu vor exista în viața ta pentru totdeauna. Încearcă să te relaxezi și să nu te gândești la lucruri negative. În schimb, poți să adopți o atitudine pozitivă și optimistă care să te ajute mult mai mult în viitor. Ai încredere în tine, oportunitățile nu se vor lăsa foarte mult timp așteptate.






Horoscop 25 septembrie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei de azi spune că nativii(ele) din zodia Capricorn ar trebui să fie mai atenți(te) la relațiile pe care le au cu cei(le) din jur. Ți-ai neglijat destul de mult prietenii(ele) în ultima perioadă, iar aceștia(stea) s-ar putea să se îndepărteze de tine. Fă-ți timp pentru a socializa. Fii sincer(ă) cu cei(le) din jur și învață să iei din când în când o pauză de la responsabilități.


Horoscop 25 septembrie 2021, Vărsător:

Trebuie să înveți că nu poți să-i/să le mulțumești pe toți(ate) cei(le) pe care-i/care le iubești. Îți dorești prea mult să faci pe placul celorlalți(te) și uiți să fii pe placul tău. Aștrii îți sugerează să te detașezi de la aceste griji și să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor care te fac fericit(ă). Investește mai mult timp și mai multă energie în tine. Viitorul nu poate decât să-ți surâdă atunci când ai grijă de tine.


Horoscop 25 septembrie 2021, Peşti:

Horoscopul zilei de azi te sfătuiește să te gândești de două ori înainte de a încerca să-l/să o contactezi pe fostul(a) partener(ă). Chiar dacă nostalgia te-a cuprins, încearcă să-ți amintești de ce nu a mers relația și de ce ați pornit pe drumuri separate. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa condus(ă) de impulsuri de moment.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS