Ce ar trebui să schimbi la tine în următoarele luni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce ar trebui să schimbi la tine în următoarele luni


Berbec:

Încercaţi să lucraţi la temperamentul vostru. Învăţaţi să nu mai explodaţi de fiecare dată când se întâmplă ceva neașteptat sau când un lucru nu merge așa cum aţi plănuit voi.


Taur:

Încercaţi să lucraţi la co-dependenţa voastră față de persoanele din jurul vostru. În această perioadă trebuie să învățați să fiţi singuri(e) - este momentul să vă descoperiţi, să petreceţi mai mult timp cu voi și să vă bucuraţi de solitudine.


Gemeni:

Încercaţi să învăţaţi să vă respectați termenele-limită, să vă îndepliniţi promisiunile pe care le faceţi - sau, dacă vă simţiţi foarte aglomeraţi(te), să nu mai acceptați proiecte pe plan profesional și să nu mai faceţi planuri pe care nu le puteți respecta cu alți oameni în viața personală.






Rac:

Încercaţi să lucraţi la stima de sine. Învăţaţi să aveţi încredere în voi, să vă respectați, să vă pese de viața voastră și să puteți să-i/(le) refuzaţi pe cei(le) din jur, atunci când vă cer favoruri.


Leu:

Încercaţi să lucraţi puțin la încăpățânarea voastră. Învăţaţi să vedeţi toate părțile problemelor, să ascultați ce au de spus oamenii din jurul vostru, să faceţi compromisuri în relații - în special pe plan sentimental.


Fecioară:

Încercaţi să lucraţi la dorința voastră de a deține controlul în orice aspect al vieții voastre. Învăţaţi să faceţi un pas în spate și să vă lăsaţi purtaţi(te) de val. Iar, în anumite situații, să le permiteți oamenilor din jur să preia conducerea.






Balanţă:

Încercaţi să lucraţi la nesiguranța voastră. Este momentul să învăţaţi să faceţi alegeri importante și să vă ţineţi de ele. Este timpul să credeţi că aveţi puterea de a vă schimba viața și să faceţi acel pas uriaș la care visaţi de atât de mult timp.


Scorpion:

Încercaţi să lucraţi la gelozia voastră. Învăţaţi să sărbătoriţi succesele altor persoane fără să vă fie ciudă pe fericirea lor. Învăţaţi să fiţi în competiție doar cu voi înşivă(sevă).


Săgetător:

Încercaţi să lucraţi la încrederea în voi înşivă(sevă). Învăţaţi să fiţi mai buni(e) cu voi, să vă acceptați pentru ceea ce sunteţi, cu bune și cu rele, să vă vedeţi punctele forte și să fiţi mândri(e) de călătoria pe care aţi parcurs-o până acum.






Capricorn:

Încercaţi să lucraţi la cinismul vostru. Învăţaţi să vedeţi binele în oamenii din jur. Învăţaţi să îi/le acceptați pe cei(le) din jurul vostru așa cum sunt și să nu mai încercaţi să îi/le schimbaţi.


Vărsător:

Încercaţi să lucraţi la lenea voastră. Învăţaţi să vă urmăriţi visurile în loc să găsiţi scuze pentru a le amâna. Degeaba visaţi mult dacă nu luaţi măsuri astfel încât să vă puneţi în aplicare planurile.


Peşti:

Încercaţi să lucraţi la independența voastră. Învăţaţi cum să supravieţuiţi singuri(e) fără să vă bazaţi pe părinți, pe partener(ă) sau pe oamenii apropiați. Învăţaţi să nu mai depindeţi de absolut nimeni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS