Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Berbec:

BERBECII vor privi lucrurile mult mai detaşaţi decât de obicei. Intuiţia vă susţine mai ales la capitolul comunicare, indiferent cu cine vorbiţi.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Taur:

TAURII ar putea să se ocupe de cumpărături azi. Veţi găsi exact ceea ce căutaţi, aşa că nu ezitaţi să faceţi achiziţii folositoare.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Gemeni:

La GEMENI comunicarea vine natural. În special interacţiunea cu cei(le) dragi vă oferă o doză de energie, dar nu uitaţi să vă planificaţi agenda pentru săptămâna următoare pentru că va fi plină.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Rac:

RACII au nevoie să fie lăudaţi, alintaţi, iar prietenii(ele) sunt cea mai bună variantă. Sunteţi emoţionali(e), dar asta vă ajută să emanaţi doar căldură celor din jur.






Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Leu:

Dragostea este elementul central pentru LEI. Vă îndrăgostiţi, flirtaţi, aproape plutiţi de fericire. Ceea ce înseamnă că veţi fi mai flexibili(e) şi acceptaţi şi compromisuri.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Fecioară:

FECIOARELE ar fi cazul să se relaxeze azi. Lăsaţi deoparte munca sau alte activităţi solicitante şi puneţi-vă pe primul loc.






Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Balanţă:

În familia BALANŢELOR este posibil să se discute despre o moştenire, acte, documente. Iar voi sunteţi mediatorii(ele) în cazul în care se stârneşte vreun conflict.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Scorpion:

SCORPIONII stau foarte bine la capitolul comunicare şi coordonare. Sunteţi uşor fascinaţi(te) aşa că totul vă va ieşi de minune şi, mai mult de atât, veţi găsi soluţii pentru problemele oricui.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII trebuie să fie atenţi la emoţii. Veţi fi mai uşor de manipulat azi, iar asta vă poate încurca în diverse activităţi, aşa că nu vă deschideţi prea mult sufletul.








Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Capricorn:

CAPRICORNII sunt dornici de schimbare. Astăzi veţi primi veşti bune privind un împrumut sau ajutor pentru diverse lucruri care părea blocate până acum.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Vărsător:

VĂRSĂTORII se simt apropiaţi mai ales de prieteni(e), sunteţi foarte activi, chiar şi virtual. În a doua parte a zilei aţi putea stabili agenda pentru săptămâna viitoare pentru că organizarea este esenţială.


Recomandarea zilei de 10 ianuarie 2021, Peşti:

Iar PEŞTII primesc veşti bune legate de o relocare sau o achiziţie importantă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS