Horoscopul zilei de duminică, 10 ianuarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 10 ianuarie 2021


Horoscop 10 ianuarie 2021, Berbec:

Berbecii vor lua decizii importante astăzi, care le-ar putea schimba viața. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă sau despre o plecare definitivă în străinătate, chibzuiți cu atenție! Este un pas extrem de important și este bine să vă sfătuiți cu familia, să vedeți mai multe puncte de vedere și abia apoi să luați o decizie. Timp este suficient.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Taur:

Taurii se bucură de un val de popularitate, dar aveți grijă să nu-i/le ignorați tocmai pe cei(le) care v-au fost alături de la început. S-ar putea ca scuzele găsite să nu vă salveze de această dată și să pierdeți persoane dragi. Încercați să le demonstrați că nu v-ați schimbat, că împărtășiți aceleași valori și mai sunteți pe aceeași lungime de undă.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Gemeni:

Cei(le) care vă mai bucurați încă de concediu vă pregătiți pentru o mică excursie, poate undeva la munte, pentru a mai descreți frunțile membrilor(elor) familiei. O ieșire în aer liber le va prinde bine tuturor. Nu vă neglijați, în schimb, nici sarcinile de acasă. Mai dați o mână de ajutor partenerilor(elor), oferiți-vă să faceți cumpărăturile pentru casă.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Rac:

Nu lăsați garda jos. Chiar dacă pare că puteți să controlați anumite situații, atenție la cei(le) care nu sunt prea încântați(te) de noul vostru rol! Astăzi aveți timp să pregătiți noi strategii pentru zilele următoare, în ceea ce privește activitățile din timpul liber, dar mai ales de la locul de muncă. Sunteți în căutarea unei soluții pentru a deveni mai eficienți(te).


Horoscop 10 ianuarie 2021, Leu:

Anxietatea provocată de situația epidemiologică vă creează enorme neplăceri. Sunteți în permanentă tensiune, vă este teamă să mai ieșiți chiar și pentru activități banale precum mersul la cumpărături. Încercați să discutați cu cineva apropiat despre tot ceea ce simțiți, poate sfaturile venite din partea familiei vă vor prinde bine și vă vor da mai mult curaj.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Fecioară:

Comentariile răutăcioase nu vă sunt apreciate nici de familie, nici de colegii(ele) de muncă. Mai ales în cazul ultimilor(elor), s-ar putea să atrageți multe antipatii. Acordați mai multă atenție sănătății, mai ales în această perioadă când vremea ne joacă feste iar sistemul imunitar are de suferit. Nu mai ignorați sfaturile celor apropiați(te) și mergeți, pentru liniștea lor, la un control preventiv.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Balanţă:

Balanţelor le va fi testată răbdarea. Cineva din anturajul vostru va emite diverse opinii care vor crea tensiuni. Prima reacţie ar fi să vă enervaţi, să spuneţi la rândul vostru lucruri pe care poate nu le credeţi cu adevărat şi pe care puteţi să le regretaţi. Dacă situaţia devine prea tensionată mai bine părăsiţi camera şi încercaţi să reluaţi conversaţia atunci când spiritele s-au mai calmat.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Scorpion:

Scorpionii au o perioadă bună pentru a se implica în afaceri. Se lasă împinşi de spiritul antreprenorial şi au gândul doar la cum se mai pot dezvolta, la o sursă de unde pot face rost de nişte venituri substanţiale în plus. Trebuie să aveţi grijă, pentru că nu orice fel de afacere se dovedeşte a fi una profitabilă! Anumiţi oameni pe care îi consideraţi parteneri(e) de încredere ar putea să vă dovedească fix opusul.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt mai romantici ca niciodată, iar dragostea pluteşte în aer. Vă bucuraţi de compania persoanei iubite şi de ziua de relaxare pe care o mai aveţi la dispoziţie. Pentru cei(le) singuri(e), o ieşire spontană cu prietenii(ele) ar putea fi soluţia pentru o duminică perfectă. Optimismul atrage oamenii în jurul vostru precum un magnet. Ar fi bine să profitaţi de această aură de farmec care vă înconjoară.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Capricorn:

Capricornii se bucură de o zi liniştită şi preferă să îşi ocupe timpul cu un film bun. Nu au starea necesară pentru a ieşi în lume, iar vremea de afară o să fie în asentimentul lor. Nativii(ele) zodiei vor să lenevească, pentru a se încărca cu suficientă energie pentru ziua ce vine. Posibil să urmeze o săptămână grea, în care să fie nevoie să puneţi mai multe lucruri la punct, aşa că aveţi nevoie de mintea limpede.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt plini de energie şi transmit acest lucru şi celor din anturaj. Sunteţi puşi(se) pe glume, totul pare că vă merge bine, nu aveţi motive reale pentru care să vă plângeţi. Un telefon din partea unei rude o să vă aducă veşti pe seară. Nu neapărat rele sau bune, dar cu siguranţă neaşteptate. De asemenea, trebuie să aveţi în mânecă şi un set de sfaturi pe plan profesional. S-ar putea să fie nevoie.


Horoscop 10 ianuarie 2021, Peşti:

Peştii sunt visători, iar vremea de afară le induce un sentiment de nostalgie, fiind cu gândul numai la vară. Deja numără zilele până când vor ajunge iar pe plajă. Nisipul şi căldura sunt încă departe, aşa că mai bine încercaţi să găsiţi o soluţie pentru proiectul acela nerezolvat de la muncă. Termenul limită se apropie, iar voi habar nu aveţi cum o scoateţi la capăt.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS