Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să renunţe la dulce şi să consume mai multe alimente sănătoase. Ar putea începe de vineri cu câteva salate delicioase care să conţină cât mai multe legume verzi.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să alunge starea de plictiseală pe care o au şi să înceapă să facă sport. Câteva exerciţii în aer liber sunt recomandate pentru primele săptămâni, deoarece în acest fel Taurii se vor putea bucura de un aer curat şi de o stare de bine foarte profundă.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să fie mai pozitivi(e) şi să nu mai lase vorbele rele să îi deranjeze. Chiar dacă uneori este dificil să ignorăm ceea ce auzim în jurul nostru, este recomandat să ne adunăm toate forţele şi să tratăm totul cu maturitate.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să citească în fiecare zi câteva pagini. Chiar dacă timpul este destul de scurt şi este mai atrăgător un serial, cititul ne ajută să ne dezvoltăm limbajul şi să ne transpunem în altă lume, în care trebuie să ne folosim foarte mult imaginaţia.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să mediteze mai mult şi să nu mai lase timpul să se scurgă fără rost. Chiar dacă lucrurile prin care aceştia(stea) au trecut au fost destul de dureroase, este momentul să treacă peste şi să meargă mai departe.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se gândească la viitor şi la ceea ce vor face după terminarea studiilor. Chiar dacă pare că ar fi foarte mult timp până la decizia finală, aştrii spun că acesta va trece foarte repede şi s-ar putea ca termenul-limită să le pe Fecioare prin nepregătite.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, să îşi asculte interpreţii(tele) preferaţi(te) şi să se distreze, să danseze şi să se simtă bine alături de cei(le) dragi lor.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să pună cât mai repede osul la treabă. Lenea a început să facă parte din rutina lor zilnică şi cu greu vor mai reuşi să se apuce de activităţile pe care obişnuiau să le facă până acum.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi facă un control medical de rutină şi câteva analize de sânge, pentru a-şi verifica starea de sănătate.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu se mai implice atât de mult în vieţile celor din jurul lor. Oricât de mult şi-ar dori să îi ajute, Capricornii trebuie să înţeleagă faptul că schimbarea pleacă tot timpul din interior şi nu trebuie să fie un act forţat.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să cumpere din timp flori pentru aniversările care urmează, deoarece s-ar putea să existe posibilitatea să nu mai găsească ceea ce îşi doresc şi să rămână în pană de idei fix în ziua evenimentului.


Recomandarea zilei de 9 octombrie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu mai poarte în fiecare zi aceleaşi haine, ci să le rotească mereu pentru a ieşi în evidenţă cu lucrurile noi şi deosebite pe care le au.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS