Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2020


Șobolan:

Aştepţi cu nerăbdare o îmbunătăţire semnificativă a veniturilor tale. Această lună va fi productivă, mai ales dacă vei continua câteva idei pe care le-ai început în trecut. Nu sunt excluse activităţi legate de casă, îmbunătăţirea anumitor zone, cumpărarea unor articole casnice. La locul de muncă ocupă-te de problemele pe care le-ai lăsat în urmă. La nivel personal, se anunţă o activitate socială intensă.


Bivol:

Luna octombrie se anunţă de bun augur pentru tine, în special în zona relaţiilor. Eşti foarte activ(ă) şi te implici sută la sută în tot ce se întâmplă. Te vei distra şi, în acelaşi timp, vei consolida relaţiile cu oamenii dragi. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse mari să întâlneşti potenţiali(e) parteneri(e). Poţi pleca în călătorii sau delegaţii în care să îmbini plăcutul cu utilul. În sfera profesională, sunt şanse mari să îţi foloseşti abilităţile pentru a putea avansa în companie.


Tigru:

Luna octombrie este destul de aglomerată pentru tine şi s-ar putea să simţi cum energia ţi se scurge în mai multe direcţii. Pentru a nu te epuiza complet, ar fi mai bine să-ţi faci o listă de priorităţi şi să îţi canalizezi energia numai spre ceea ce contează cu adevărat. Chiar şi la locul de muncă ar trebui să rezişti tentaţiei de a-ţi lua tu angajamentul că le faci pe toate. Luna octombrie este una în care trebuie să fii ordonat(ă) şi concentrat(ă) doar pe câte o sarcină. La capitolul finanţe, fii atent(ă) la cheltuieli. Rişti să risipeşti banii pe cumpărături impulsive.


Iepure:

O lună plină de emoţii în care îţi poţi găsi jumătatea, dacă eşti singur(ă). Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, poţi trăi cu senzaţia că faci foarte multe pentru a-ţi dovedi dragostea, însă nu reuşeşti să transmiţi mesajul care trebuie. În loc să-i/le învinovăţeşti pe ceilalţi(lelalte) sau pe tine, încearcă, totuşi, să vezi ce faci greşit. Este doar o neînţelegere care poate fi remediată uşor, dacă eşti mai clar(ă) în exprimări. Înţelege că şi persoanele de lângă tine au probleme lor, care nu au legătură cu tine. Dar trebuie să le fii alături şi să le acorzi tot sprijinul tău. Poţi fi tentat(ă) să îi/le ignori, dar nu este cea mai bună soluţie. La capitolul bani se anunţă câteva câştiguri, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să te răsfeţi în lux. Cel puţin, nu deocamdată.






Dragon:

Ori de câte ori ai idei pe care vrei să le încerci sau activităţi pe care trebuie să le faci, ai nevoie de o determinare considerabilă. Acţiunile tale vor aduce rezultate excelente, atât timp cât rămâi angajat(ă) în acţiunile tale. Atenţie la cheltuieli în luna octombrie, analizează cu atenţie achiziţiile şi opţiunile. Evită cumpărăturile inutile. În viaţa personală te bucuri de activităţi domestice sau sociale. Dacă nu ţi-ai oficializat relaţia, este posibil anunţul unei logodne.


Șarpe:

Luna octombrie înseamnă pentru tine prilej de analiză atentă a relaţiei de cuplu. Întreabă-te ce îţi motivează acţiunile. Întreabă-te dacă ai jucat cinstit. Se pare că există o prăpastie destul de mare între tine şi partenerul(a) de cuplu din cauza faptului că dai vina numai pe el(a). Într-o relaţie sunt implicaţi doi oameni. Eşti sigur(ă) ca tu nu ai făcut nimic? Scapă de oamenii care te trag în jos şi lasă în jurul tău doar persoanele care te iubesc. În plan profesional, lucrurile merg destul de bine. Întâlneşti oameni noi care te pot ajuta pe viitor. Îţi poţi extinde domeniul de activitate. Pot apărea surse noi de venit. Ai suficientă energie pentru a începe proiecte noi care să-ţi consolideze situaţia financiară.






Cal:

În octombrie, trebuie să fii conştient(ă) şi să nu te înhami la mai multe lucruri deodată. Nu le poţi face pe toate în acelaşi timp. Concentrează-te doar asupra unei sarcini şi apucă-te de alta după ce ai terminat-o pe prima. În ciuda bunelor tale intenţii, poţi ajunge să greşeşti dacă nu rămâi disciplinat(ă). Mijlocul lunii ţi-ar putea aduce câteva rezultate la care nici nu mai sperai, dar care vor ajuta la îmbunătăţirea veniturilor şi la mai puţin stres în viaţa de familie.


Capră/Oaie:

Sunt multe lucruri pe care vrei să le faci în această lună, însă ar trebui să le iei pas cu pas. Dacă îţi apar situaţii incomode, concentrează-te doar pe soluţii şi metode inedite. La capitolul relaţii ar trebui să fii atent(ă) şi, dacă este nevoie, nu te da înapoi de la compromisuri. Adaptează-te şi vei avea rezultate bune. Bucură-te de mai mult timp pentru tine, mergi în excursii, călătorii scurte în natură care să te relaxeze şi să îţi crească stima şi încrederea de sine.


Maimuță:

Octombrie va fi o lună constructivă pentru tine, un moment prielnic să îţi găseşti slujba mult dorită sau să redecorezi casa cum visezi sau să faci ceva doar pentru plăcerea sufletului tău. Acţiunea pozitivă va veni cu recompense. Foloseşte-ţi abilităţile şi ideile într-un mod eficient pentru a obţine cât mai multă satisfacţie din ceea ce faci. Atenţie la cheltuieli, nu arunca banii în stânga şi în dreapta pe tentaţii costisitoare Fii mai recunoscător(are) banilor pentru ceea ce-ţi oferă ei. Din punct de vedere social, se anunţă o lună activă, cu ocazii interesante în care te vei simţi plin(ă) de viaţă.






Cocoș:

Luna octombrie va fi satisfăcătoare pentru tine, mai ales dacă îţi dai voie să petreci mai mult timp în activităţi care îţi fac reală plăcere. Stabileşte-ţi planurile şi proiectele în care vrei să te implici, apoi porneşte în acţiune. Vezi cine te poate ajuta din cei(le) care sunt în jurul tău. Nu-ţi fie teamă să ceri ajutorul. Bucură-te de viaţa socială, distrează-te cât poţi de mult. Dacă eşti singur(ă), ai putea încerca nişte flirturi. Nu se ştie niciodată ce poate ieşi bun de aici.


Câine:

Deşi ai fost predispus(ă) analizelor, asta nu înseamnă că nu ţi-ai lăsat mintea să creeze idei noi. Octombrie, va fi luna în care vei pune în acţiune aceste planuri, cu mândrie şi încredere. Vei avea şi energia necesară pentru a merge înainte. Rezolvarea unor probleme care te ţineau pe loc de multă vreme îţi va da aripi, precum şi o efervescentă care va atrage oportunităţi. O lună ideală pentru a lua decizii în toate domeniile vieţii şi pentru a duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus.


Mistreț:

Eşti o persoană ospitalieră şi dornică de musafiri. Îţi place să te bucuri de viaţă, să ai tot timpul invitaţi(te). Îţi place să ai parte de surprize din partea celor dragi. Atenţie, însă, în această lună pot apărea frustrări din cauza faptului că unele lucruri nu ies chiar aşa cum ţi-ar fi dorit tu. Nu seta aşteptări foarte înalte. Fii realist(ă) şi cu capul pe umeri. Nu face cheltuieli din instinct, asigură-te că ai, într-adevăr, nevoie de acel obiect.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS