Din 4 octombrie 2020, Pluton a revenit în tranzit direct în Capricorn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Din 4 octombrie 2020, Pluton a revenit în tranzit direct în Capricorn


Berbec:

Viața ta poate trece printr-o schimbare importantă de direcție în privința carierei. Dacă simți că eşti blocat(ă) pe un drum profesional care nu te mai reprezintă, acesta poate fi momentul unei schimbări pentru care eşti deja pregătit(ă).


Taur:

Este timpul potrivit pentru a îţi deschide orizontul și să te extinzi, chiar dacă de obicei te simți convenabil(ă) în cuibul tău. Energia planetelor te ajută să realizezi că anumite convingeri limitate te-au împiedicat să te dezvolţii la adevăratul tău potențial.


Gemeni:

Pot avea loc schimbări legate de căsătorie, datorii sau situația financiară a celui(ei) drag(i). Atâta vreme cât vei fi responsabil(ă), următoarea perioadă poate fi benefică din punct de vedere financiar. Asigură-te că negocierile care vor avea loc vor fi benefice pentru tine.






Rac:

Revenirea în mers direct a lui Pluton poate influența evoluția relațiilor. Pluton ţi-a dat în acest an tot felul de lecții, acum este momentul să mergi înainte. Trebuie să pui în practică lecțiile învățate în ultimul an.


Leu:

Acest tranzit îţi va arăta că sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Poate că ai muncit prea mult și te-ai extenuat? Este timpul să reduci ritmul și să faci schimbări care să echilibreze raportul dintre muncă și viața personală.


Fecioară:

Este un moment extraordinar pentru proiectele creative, exprimarea personală, sau pentru copiii tăi. Poate va trebui să faci schimbări majore și să modifici maniera în care faci lucrurile. O nouă perspectivă poate aduce mai multă creativitate.






Balanţă:

În această perioadă poate apărea un disconfort emoțional, pentru că s-ar putea să te simți restricționat(ă) în muncă sau în relațiile de familie. Va fi momentul să îţi spui punctul de vedere pentru ca lucrurile să evolueze în mod pozitiv.


Scorpion:

Este cazul să comunici ceea ce doreşti astfel încât să nu îi/le îndepărtezi pe ceilalți(lelalte). Mai ales că Mercur va retrograda în Scorpion. Este cazul să faci mai întâi o analiză interioară a obiectivelor tale, iar abia apoi să vorbeşti.


Săgetător:

Va fi momentul să analizezi cât valorezi, pentru că așa cum te vei evalua, așa vei primi din partea celorlalți(te), atât la figurat cât și la propriu. Întreabă-te care este valoarea ta, chiar dacă nu este ușor să faci acest lucru.






Capricorn:

Revenirea lui Pluton în mers direct poate aduce pentru tine atât schimbări identitare majore cât și ale modului în care te percep ceilalți(lelalte). Chiar dacă poate părea greu, nu uita că aceste schimbări vor fi în cele din urmă benefice, deschizând oportunități noi.


Vărsător:

Va urma o perioadă în care vei face analize interioare, vei medita, îţi vei acorda mai mult timp pentru problemele de suflet, spirituale, care îţi pot aduce mai multă satisfacție. Intuiția va fi și ea în creștere. De asemenea, pot apărea schimbări în domenii legate de sănătate, cămine, instituții de autoritate.


Peşti:

Speranțele și visele tale se vor schimba, ca și viziunea ta asupra vieții. Este important să ai alături oameni cu care împărtăşeşti valori similare. Schimbările pot avea legătură cu cercul de prieteni(e) și cunoscuți(te).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS