Horoscopul lunii octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: octombrie 2020


Horoscop octombrie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec octombrie 2020
Dragoste

Atenția persoanelor născute în acest semn zodiacal se revarsă luna aceasta asupra sectorului sentimental, pe care își doresc să-l îmbunătățească. Dacă prima parte a lunii le este mai favorabilă, atât timp cât nu sunt puși(se) pe ceartă și aleg să-și rezolve problemele cu diplomație, imediat ce Mercur va retrograda se poate să intre la bănuieli, să fie mai suspicioși(se) și să manifeste multă neîncredere în partener(ă). Dacă nu există motive, poate ar trebui să lase deoparte această atitudine. Discuțiile despre intimitate vor căpăta interes.

Carieră

Se vor relua situații care s-au petrecut luna anterioară, așa că persoanele născute în zodia Berbec s-ar putea să fie puse în fața unor proprii decizii sau acțiuni luate și care acum vor trebuie regândite și reanalizate pentru a fi corectate. Situația profesională poate fi, în continuare, tensionată, în sensul că nativii(ele) vor fi supuși(se) stresului și muncii și fără un program bine stabilit se pot simți suprasolicitați(te).

Bani

În perioada de retrogradare a lui Mercur este recomandat ca nativii(ele) să evite investițiile, creditele și să fie mai atenți(te) la conflictele financiare care pot lua naștere, poate le pot evita. Nu este exclus să li se inițieze procese sau chiar ei(le) să fie cei(le) care încep o acțiune în instanță.

Sănătate

Este o perioadă destul de fragilă în planul sănătății. Resursele de energie ale nativilor(elor) Berbec se pot sfârși și în lipsa odihnei și a unui stil de viață echilibrat pot avea probleme de sănătate. Este o perioadă în care li se cere prudență și responsabilitate.






Horoscop octombrie 2020, Taur:

Horoscop Taur octombrie 2020
Dragoste

Este o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental pentru persoanele născuți(te) în zodia Taur. Nativii(ele) singuri(e) pot cunoaște pe cineva și pot începe noi relații, iar cei(le) care sunt parte a unui cuplu pot să-și consolideze povestea de iubire. Însă, toate acestea sunt susținute până la jumătatea lunii octombrie, când Mercur începe să retrogradeze în sectorul relațiilor. Această retrogradare poate pune sub semnul întrebării multe aspecte ale vieții în doi, ale căsătoriei și pot apărea tensiuni care să încheie în mod neașteptat o relație. Mai mult, unele decizii de la începutul lunii se pot schimba și pot fi reanalizate către final.

Carieră

S-ar putea ca în prima parte a lui octombrie, nativii(ele) să aibă parte de ocazii pentru a pune bazele unor noi parteneriate și colaborări, însă să nu fie vorba de ceva ce îi/le satisface pe deplin. De asemenea, pot apărea tensiuni și conflicte cu asociații(tele), iar în a doua parte a lunii se prea poate ca unele colaborări care nu sunt rentabile financiar sau le consumă prea mult timp să se încheie.

Bani

În perioada de retrogradare a lui Mercur, nativii(ele) Taur nu trebuie să ia decizii financiare, dat fiind că planeta le guvernează acest sector și retrogradează prin sectorul asocierilor. Sunt de evitat negocierile noi și deciziile cu impact financiar, însă este o perioadă prielnică pentru renegocieri salariale sau legate de condițiile unor colaborări.

Sănătate

Cum Marte retrogradează în continuare prin sectorul sănătății, este indicat ca Taurii să fie în continuare responsabili, atenți la simptomele organismului și mai ales să caute remedii dacă se confruntă cu neplăceri. Este recomandată mai multă odihnă și chiar au ocazia luna aceasta să se dedice mai mult unor pasiuni care le aduc bucurie, detașare, relaxare, plăcere.






Horoscop octombrie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni octombrie 2020
Dragoste

Gemenii pot relua un subiect, o situație legat de anturaj, de prieteni(e). Cumva, în cazul unor nativi(e) se va decide dacă o relație rămâne de prietenie sau merge către iubire. Pot apărea gelozii în legătură cu prietenii(ele). Iubirea este un subiect intens și urmărit de nativi(e), iar Luna Nouă în zodia Balanță le poate aduce noi începuturi sentimentale, noi ocazii de a clarifica situații și contexte. În familie situația devine mai blândă, mai armonioasă, iar unii Gemeni se pot bucura de avantaje, de sprijin din partea părinților.

Carieră

Mercur, guvernatorul celor născuți(te) în zodia Gemeni, retrogradează prin sectorul muncii, deci se vor face analize serioase cu privire la locul de muncă, la activitățile întreprinse și s-ar putea să apară tensiuni cu colegii(ele). Şi în anturaj pot apărea dezamăgiri, motiv pentru care este bine ca nativii(ele) să fie mai atenți(te) la persoanele din anturajul lor. Cei(le) care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Bani

Banii trebuie administrați cu multă înțelepciune și atenție, mai ales pe perioada de retrogradare a lui Mercur. Nu este exclus să apară tensiuni financiare în cuplu și nativii(ele) să constate că partenerul(a) cheltuie prea mult și astfel să impună noi reguli.

Sănătate

Mercur retrogradează totodată și în sectorul sănătății - și poate aduce situații neașteptate, diagnostice ciudate și informații surprinzătoare, de aceea este absolut necesar ca cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni să dea dovadă de responsabilitate și să nu amâne vizita la un specialist. Este o perioadă foarte stresantă și obositoare care necesită prudență. Cei(le) care primesc acum un diagnostic sunt sfătuiți(te) să meargă la analize din nou, după ce Mercur iese din retrogradare pentru că situația se poate schimba.






Horoscop octombrie 2020, Rac:

Horoscop Rac octombrie 2020
Dragoste

Niște situații relaționale petrecute în luna anterioară pot fi reluate acum cu mai multă maturitate și înțelepciune, însă va fi vorba de un nou context tensionat care va pune la încercare viața în doi. Pot apărea îndoieli în cuplu și mulți(te) nativi(e) se pot răzgândi în privința unei decizii luate, mai ales că și Mercur retrogradează în sectorul sentimental. Mai mult, nu este exclus ca situații din trecut, foști(ste) parteneri(e), să revină în viața nativilor(elor).

Carieră

Sectorul carierei, acolo unde Marte retrogradează, este din nou tensionat, însă cei(le) care aleg să evite discuțiile în contradictoriu cu superiorii(arele) și să dea dovadă de perseverență în atingerea scopurilor pot face lucrurile să funcționeze mai bine, mai ales că sunt foarte bine susținuți(te) în comunicare. Se pot reanaliza asocieri, renegocia parteneriate. Este o perioadă favorabilă pentru revizuirea direcției profesionale de viitor, însă nu și pentru acțiuni în acest sens.

Bani

Cei(le) născuți(te) în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de cheltuieli legate de casă, unele chiar neprevăzute sau, în preajma momentelor de Lună Plină, să se simtă mai tensionați(te) în privința modului în care-și câștigă banii.

Sănătate

Racii sunt sfătuiți să pună în continuare mai mult preț pe sănătatea lor și să fie mult mai atenți, mai ales în perioada de retrogradare a planetei Mercur, pentru că le activează sectorul sănătății și este posibil să aducă în prim plan simptome mai vechi care se cer investigate.






Horoscop octombrie 2020, Leu:

Horoscop Leu octombrie 2020
Dragoste

Leii pot avea parte de certuri în cuplu, mai ales în cazul acelor nativi(e) care locuiesc împreună. Banii pot fi subiect de discuție, însă și mutatul în sine sub același acoperiș poate sta la baza unor tensiuni. Din nou, convingerile de viață, mentalitățile și principiile pot ridica probleme între parteneri(e), însă nu este momentul luării deciziilor cu Mercur retrograd. Pe de altă parte, în cazul nativilor(elor) care au relații la distanță sau cu persoane de altă naționalitate, pot apărea răzvrătiri legate întocmai de aceste condiții pe care acum le resimt altfel, mult mai frustrant.

Carieră

La serviciu se anunță o perioadă stresantă, grea pentru cei(le) născuți(te) în zodia Leu care, cel mai probabil, se vor vedea nevoiți(te) să reanalizeze niște acțiuni și decizii luate luna trecută legate de viața profesională. Însă, nu este momentul să pornească pe noi direcții pentru că pot regreta ulterior acestea acțiuni de acum.

Bani

Cu Mercur retrograd, planeta care le guvernează sectorul financiar, Leii trebuie să evite acțiunile financiare majore care implică cheltuieli, investiții, tranzacții. Totuși, Venus va activa acest sector întreaga lună și va aduce șanse și oportunități de îmbunătățire a veniturilor din muncă.

Sănătate

Și luna aceasta Leii vor trebui să dea dovadă de responsabilitate, grijă, atenție la sănătate, însă situația se va mai îmbunătăți, dat fiind că cele trei planete aflate aici, Jupiter, Saturn și Pluto își revin în mers direct. Pe de altă parte, Mercur retrograd poate răscoli niște emoții, poate răscoli trecutul cerând reanaliză vizavi de atitudinea și raportarea pe care nativii(ele) o au la ceea ce au trăit până acum, mai ales la viața de familie, la copilăria lor.






Horoscop octombrie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară octombrie 2020
Dragoste

Cu Venus în tranzit prin zodia lor, Fecioarele au parte de îmbunătățirea vieții afective, sentimentale. Nativii(ele) vor fi mai plăcuți(te) de cei(le) din jur și mai dornici(e) să înceapă relații, mai ales că toate planetele din sectorul iubirii, Jupiter, Saturn și Pluto, își revin în mers direct. Însă, viața personală poate avea de suferit, fie poate fi vorba de reducerea la o simplă aventură a unei relații, fie poate fi vorba de o relație ascunsă care nu reușește să depășească acest prag.

Carieră

În perioada de retrogradare a lui Mercur, care este și guvernator al celor născuți(te) în zodia Fecioară, dar și al carierei lor, este indicat să se reanalizeze situația profesională, aspirațiile, modalitățile de atingere a obiectivelor și să nu se ia decizii majore, mai ales de schimbare a direcției profesionale.

Bani

Fecioarele trebuie să evite cheltuielile în octombrie, mai ales spre sfârşitul lunii, când va apărea o reală necesitate de reevaluare a modului de administrare a bugetului.

Sănătate

Reevaluarea unor principii și sisteme de gândire poate ajuta mult Fecioarele să-și îmbunătățească viața. O serie de frici și temeri sunt active acum și nativii(ele) ar trebuie să lucreze cu ele, să vadă de unde provin cu adevărat și ce pot face pentru a le depăși. Este nevoie de relaxare și mai mult timp liber dedicat unor pasiuni.






Horoscop octombrie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă octombrie 2020
Dragoste

Cu Marte retrograd în sectorul relațiilor, certurile în cuplu continuă, însă Balanțele vor avea oportunitatea acum să reediteze niște aspecte, decizii sau acțiuni, petrecute în luna anterioară. E posibil să fie vorba de neplăceri legate de locuință, mai ales pentru persoanele care locuiesc sub același acoperiș sau neplăceri legate de o mutare împreună. Universul emoțional al nativilor(elor) este pus, din nou, la încercare de partener(ă). Sunt posibile conflicte și în familie, cu părinții, poate chiar din cauza partenerului(ei). Cu Venus, guvernatoarea lor, în sectorul trecutului, s-ar putea ca parteneri(ele) din trecut să revină în viața nativilor(elor) și unele relații chiar să fie reluate și consolidate.

Carieră

Din punct de vedere profesional, se reiau situații legate de parteneriate, asocieri, colaborări care s-au desfășurat luna trecută și se prea poate ca unele dintre acestea, neprofitabile, să se termine acum. Se cere multă diplomație în relațiile profesionale și de afaceri.

Bani

Mercur retrogradează întocmai în sectorul financiar, deci este nevoie de multă prudență în acțiuni și negocieri. Ceea ce se poate amâna, ar fi bine să se amâne. Nativii(ele) ar trebui să se focalizeze pe datoriile, taxele, impozitele, ratele la credit pe care le au de plătit, pentru că pot avea surprize din această direcție.

Sănătate

Este o perioadă în care Balanțele pot fi mai introspecte, mai întoarse către trecut, însă toate aceste stări și trăiri psihice se pot rezolva favorabil acum, ba chiar nativii(ele) pot depăși amintiri și își pot îmbunătăți starea de sănătate.






Horoscop octombrie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion octombrie 2020
Dragoste

Viața socială a Scorpionilor se animează și au șanse de a cunoaște persoane noi în octombrie, de a lega noi prietenii și chiar Internetul poate fi o astfel de sursă. Totuși, odată cu retrogradarea lui Mercur prin zodia lor, s-ar putea ca lucrurile să nu mai funcționeze la fel și chiar dacă vor fi atrași de cineva, totul se poate reduce la o simplă aventură pasională. A doua jumătate a lunii poate fi importantă pentru acei(le) nativi(e) care vor să se împace cu un/o fost(ă) partener(ă).

Carieră

Scorpionii au parte de tensiuni la serviciu, nemulțumiri, însă și de ocazia de a relua niște dialoguri, negocieri profesionale care în luna anterioară nu au funcționat sau nu s-au finalizat așa cum nativii(ele) și-ar fi dorit. Spre finalul lui octombrie se poate îmbunătăți situația profesională și se poate ivi o ocazie de avansare sau schimbare a direcției profesionale.

Bani

Din a doua jumătate a lui octombrie, atunci când Mercur va retrograda prin zodia lor, persoanele născute în zodia Scorpion sunt sfătuite să evite pe cât posibili investițiile, tranzacțiile, negocierile legate de bani la comun, moșteniri, dar și modul în care-și administrează bugetul, mai ales banii comuni cu ceilalți(lelalte), cu partenerul(a) de viață, pentru că pot apărea surprize însoțite de pierderi financiare.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, Scorpionii ar trebui să fie mai atenți și mai conștienți de nevoia unui echilibru în viața lor pentru că suprasolicitarea îi poate îmbolnăvi. Începutul de lună poate fi resimțit mai tensionat ca urmare a fenomenului de Lună Plină, iar retrogradarea lui Mercur în semnul lor le poate stimula o serie de gânduri deloc constructive care să-i tensioneze suplimentar.






Horoscop octombrie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător octombrie 2020
Dragoste

Săgetătorii ar fi recomandat să se folosească de retrogradarea lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, pentru a reevalua niște acțiuni, decizii din trecut. Poate fi vorba de o mai mare interiorizare sentimentală în această perioadă. Totodată, situații, decizii și acțiuni, luate în luna anterioară în sectorul sentimental se pot reedita acum pentru a fi reanalizate la alt nivel și se pot consolida relații, dacă dorințele partenerilor(elor) sunt comune.

Carieră

Venus tranzitează casa carierei, iar prima jumătate a lui octombrie este extrem de prielnică celor născuți(te) în zodia Săgetător. Nativii(ele) se pot afirma, pot avea parte de beneficii profesionale și recunoașterea meritelor, însă odată cu retrogradarea lui Mercur li se cere o reanaliză a unei acțiuni din trecut, a unei decizii luate vizavi de carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, Săgetătorii au parte de o reală detensionare, odată cu revenirea în mers direct a planetelor aflate aici, Jupiter, Saturn și Pluto. Mulți(te) nativi(e) vor avea ocazia să reevalueze niște decizii și acțiuni și să scoată bani din pasiunile lor pe care le au.

Sănătate

Persoanele născute în zodia Săgetător ar putea fi mai agitate, mai tensionate și mai frământate de tot felul de temeri în a doua jumătate a lui octombrie, de aceea este important să se odihnească mai mult și să lupte pentru recuperarea optimismului.






Horoscop octombrie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn octombrie 2020
Dragoste

Cu Venus, guvernatoarea iubirii, prin sectorul studiilor înalte și al spiritualității, Capricornii vor fi atrași de persoane înțelepte, evoluate de la care să aibă ce învăța și cu care să poate comunica pe orice teme și la alt nivel. Unii(ele) nativi(e) pot fi atrași(se) de persoane de altă naționalitate. Relațiile la distanță au parte de îmbunătățiri remarcabile acum. Mercur retrogradează în sectorul prietenilor(elor), deci aici este nevoie de o revizuire și reanaliză. Totodată, unii(ele) nativi(e) pot oscila între iubiri și prietenie în ceea ce privește o relație. Se arată surprize sentimentale, însă nu este o perioadă favorabilă pentru început noi relații pentru că dificultățile ulterioare pot fi mult prea mari.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Capricorn vor intra într-o amplă perioadă de reevaluare a planurilor de viitor și de revizuire a proiectelor în care sunt implicați(te), din a doua jumătate a lunii. Raportarea la unele sarcini și responsabilități zilnice poate fi schimbată. Totodată, unele decizii luate la început de octombrie se pot schimba ulterior. Vor fi nativi(e) determinați(te) să învețe lucruri noi astfel încât să evolueze profesional. Progresul în carieră poate veni și din zona străinătății sau în urma contactului cu persoane străine.

Bani

În plan financiar pot apărea fel și fel de surprize și este de preferat să evite să dea bani cu împrumut prietenilor(elor) sau să investească sume prea mari de bani în proiectele pe care le au.

Sănătate

Mercur, guvernatorul casei sănătății, va retrograda, deci Capricornii sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă atenție la acest capitol și să încerce să trateze orice neplăcere apare. Nu va fi nimic grav, însă pentru liniștea lor ar fi ideal să o facă.






Horoscop octombrie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător octombrie 2020
Dragoste

Se pot relua discuții din trecut și Vărsătorii pot reaprinde niște conflicte mai vechi. Dacă s-au luat decizii în luna anterioară, acestea se pot revizui acum și este nevoie de multă răbdare și înțelepciune în găsirea unei căi de mijloc. Retrogradarea lui Mercur și tranzitul lui Venus prin sectorul intimității pot aduce în prezent o fostă pasiune, cel mai probabil referitoare la un/o coleg(ă) de muncă sau cunoscut(ă) prin intermediul profesiei. Poate fi vorba de o relație ascunsă.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Vărsător vor simți, odată cu revenirea în mers direct a lui Pluto, guvernatorul carierei, o detensionare a situației profesionale și o mai mare forță interioară de a-și atinge obiectivele. Nativii(ele) pot reedita situații din trecut într-o nouă perspectivă, însă după jumătatea lui octombrie ar fi bine să evite noile decizii.

Bani

Din punct de vedere financiar, Vărsătorii sunt sfătuiți să fie mai chibzuiți în cheltuieli și acolo unde există nemulțumiri să încerce renegocierea contractelor. E posibil să apară cheltuieli neprevăzute care vizează familia sau locuința.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Vărsător se bucură de revenirea în mers direct a celor trei planete Jupiter, Saturn și Pluto în sectorul sănătății, deci se va mai detensiona situația, iar optimismul se va reactiva, însă responsabilitatea rămâne primordială.






Horoscop octombrie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti octombrie 2020
Dragoste

Venus tranzitează sectorul relațiilor, iar acest aspect le va aduce Peștilor ocazia revitalizării relații sentimentale, mai ales dacă au existat tensiuni și nemulțumiri în ultima vreme. Romantismul se reaprinde și odată cu el și pasiunea în cuplu, iar nativii(ele) singuri(e) vor flirta mai mult și vor fi deschiși(se) aventurilor. Mercur, planeta care guvernează relațiile nativilor(elor), va retrograda și va pune piedici în relațiile aflate la distanță sau cu persoane care sunt de altă naționalitate. Jumătatea lunii octombrie va cere o revizuire serioasă a principiilor sentimentale, a credințelor după care nativii(ele) se ghidează în plan sentimental și chiar o reanaliză a modului în care se raportează la căsătorie și la viața de cuplu. Luna Nouă le poate aduce multă pasiune și trăiri intense.

Carieră

O serie de proiecte în care sunt implicați Peștii se vor detensiona, însă s-ar putea ca anumite acțiuni, decizii și atitudini din luna trecută să fie acum reluate pentru a fi clarificate. Atenție la colaborările cu persoane din străinătate sau care sunt de altă naționalitate pentru că pot veni cu impedimente și nemulțumiri.

Bani

Peștii au parte în continuare de retrogradarea lui Marte în sectorul financiar, iar luna aceasta se pot reîntoarce la niște decizii și acțiuni pe care le-au punctat în august pentru a le aborda dintr-o altă perspectivă. Este nevoie, în continuare, de prudență în investiții, mai ales legate de străinătate, fie că este vorba de instituții, fie de persoane. În plus, prudență în preajma fenomenului de Lună Plină care poate încheia un capitol financiar, poate chiar legat de salarizare.

Sănătate

Este momentul persoanele născute în zodia Pești să conștientizeze frici și temeri, atașamente prea puternice din trecut și astfel să le dizolve și să-și vindece atitudinea față de ceea ce este în jurul lor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS