14 octombrie: Mercur devine retrograd în Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
14 octombrie: Mercur devine retrograd în Scorpion


În data de 14 octombrie 2020, la 4:05 ora României, Mercur își începe mișcarea retrogradă în zodia Scorpion și termină acest proces în zodia Balanță, în ziua de 4 noiembrie 2020, aducând cu el o perioadă plină de provocări, încercări, confuzii și schimbări.


Berbec:

Pentru Berbeci, retrogradarea lui Mercur va influenţa banii partenerilor(elor), relațiile cu instituțiile financiare, problemele legate de moșteniri, relațiile personale.


Taur:

Pentru Tauri, retrogradarea lui Mercur va influenţa parteneriatele personale sau de afaceri, căsătoriile, colaborările, în general relațiile în doi.


Gemeni:

Pentru Gemeni, retrogradarea lui Mercur va influenţa relațiile de muncă și de serviciu (în special cele legate de comunicare, comerț, schimburi, drumuri), problemele legate de sănătate care implică activitatea mintală, circulația fluidelor, schimburile de orice fel, starea psihică.






Rac:

Pentru Raci, retrogradarea lui Mercur va influenţa educația, creativitatea, ideile, schimburile de experiență, activitatea mintală, relațiile cu copiii și relațiile romantice, activitățile sportive.


Leu:

Pentru Lei, retrogradarea lui Mercur va influenţa problemele legate de casă, cămin, proprietățile familiei, contractele de vânzare-cumpărare sau de închiriere, comunicarea în familie, cu părinții.


Fecioară:

Pentru Fecioare, retrogradarea lui Mercur va influenţa relațiile sociale, publice, drumurile curente, călătoriile scurte, comunicarea în general, relațiile cu anturajul sau rudele apropiate.






Balanţă:

Pentru Balanţe, retrogradarea lui Mercur va influenţa contractele financiare, schimbul valutar, banii, bunurile de valoare, în general câștigurile obținute prin muncă proprie.


Scorpion:

Pentru Scorpioni, retrogradarea lui Mercur va influenţa personalitatea, modul în care suntem văzuți(te) de către ceilalți(lelalte), imaginea pe care o proiectăm, încrederea pe care o transmitem, energia mintală.


Săgetător:

Pentru Săgetători, retrogradarea lui Mercur va influenţa modul în care privim sănătatea, relațiile cu instituțiile de sănătate sau instituțiile de autoritate publică, sociabilitatea, spiritualitatea.






Capricorn:

Pentru Capricorni, retrogradarea lui Mercur va influenţa relațiile cu cercul de prieteni(e), sociabilitatea, capacitatea de comunicare, optimismul.


Vărsător:

Pentru Vărsători, retrogradarea lui Mercur va influenţa prestigiul și imaginea publică, modul în care ne punem în valoare și comunicăm în societate și în carieră, ideile, planurile de dezvoltare.


Peşti:

Pentru Peşti, retrogradarea lui Mercur va influenţa educația superioară, relațiile și comunicarea cu străinătatea, activitățile legate de justiție, drumurile pe distanțe lungi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS