Horoscopul zilei de joi, 22 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 22 octombrie 2020


Horoscop 22 octombrie 2020, Berbec:

Berbecii traversează o perioadă benefică, în care energia este la cote maxime, la fel ca și entuziasmul. Pare a fi momentul ideal pentru a lua în piept anumite probleme din trecut, astfel încât să pășești cu încredere în următoarea etapă a vieții. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, însă asta pentru că unii(ele) nativi(e) din zodia Berbec au decis să se izoleze de bunăvoie. Poate că ar fi timpul să profiți de clipă și să ieși din nou în lume. Ai numai de câștigat.


Horoscop 22 octombrie 2020, Taur:

Taurii care resimt stresul mai intens decât de obicei ar putea fi salvați de propria imaginație. Este uimitor câte lucruri se pot schimba la 180 de grade atunci când îndrăznești să visezi cu ochii deschiși și să faci pași mici, zi de zi. Nu te lăsa prins(ă) în agitație de zi cu zi, ci setează scopuri înalte și nobile, care să-ți dea un sentiment de împlinire.


Horoscop 22 octombrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea avea tendința de a plănui fiecare moment al zilei de joi, însă această strategie nu va da roade. O soluție mai simplă este să lași lucrurile să evolueze de la sine, fără a încerca să deții controlul, mai ales dacă nu se ivesc situații complicate. Vei reuși astfel să ai parte de momente liniștite, în care să îți pui ordine în gânduri. Seara ar putea aduce vești bune de la o persoană dragă!


Horoscop 22 octombrie 2020, Rac:

Racii sunt pe punctul de a cunoaște o persoană care să le fure complet și iremediabil inima. De ce nu, chiar și în mediul online, acolo unde câteva mesaje se pot transforma rapid într-o poveste de dragoste la distanță. Îndrăznește să faci acel pas în plus, destinul ți s-ar putea schimba în moduri imposibil de imaginat acum. Și, în orice caz, nu în rău. Singurul regret este regretul de a nu fi făcut nimic, atunci când aveai ocazia și te îndemna instinctul.


Horoscop 22 octombrie 2020, Leu:

Pentru Leu este o zi minunată pentru întâlniri sentimentale. O simplă întâlnire cu prietenii(ele) îți poate trezi interes față de o persoană de s*x opus, la care te gândești ca la o potențială jumătate. Trăiești într-o semi-singurătate de ceva vreme și poate a venit timpul să te lași purtat(ă) de sentimente, în brațele unei persoane frumoase atât la minte, cât și la trup. S-ar putea să ai parte de surprize uriașe!


Horoscop 22 octombrie 2020, Fecioară:

La Fecioară s-ar putea să existe una sau două persoane care să provoace unele obstacole minore într-un proiect. Dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți baza pe farmecul și empatia dumneavoastră pentru a anula efectele negative. Va fi posibil să dezamorsați problemele și să-i luați pe acești oameni de partea dumneavoastră dacă vedeți ceva din perspectiva lor. Este o zi pentru a asculta argumentele cuiva și apoi pentru a-i educa despre ceea ce știi că este o modalitate mai bună. Comunicarea verbală este arma ta secretă.


Horoscop 22 octombrie 2020, Balanţă:

Pentru Balanță flirtul nu este întotdeauna modalitatea de a obține ceea ce vrei în viață, dar astăzi ar putea fi cel mai eficient! Atât timp cât nu faceți promisiuni cuiva pe care nu intenționați să le țineți, nu este absolut nimic în neregulă de a pune un zâmbet pe față pentru a cuceri pe cineva. Știți cum să apăsați butoanele cuiva. Nu este nimic în neregulă cu acest aranjament.


Horoscop 22 octombrie 2020, Scorpion:

Scorpionul devine o persoană evazivă azi, mai ales într-o conversație foarte serioasă cu partenerul(a) de cuplu, însă nu este o idee bună. Persoana respectivă deja s-a plictisit de răspunsurile tale în doi peri, din care nu se înțelege nimic concret. Astăzi s-ar putea să fii nevoit(ă) să dai cărțile pe față, pentru că purtarea ta este foarte posibil să declanșeze un comportament neașteptat. Persoana de lângă tine este una imprevizibilă, așa că nu risca.


Horoscop 22 octombrie 2020, Săgetător:

Joi, Săgetătorii sunt foarte atenți la propria imagine. Dacă te uiți în oglindă și ai dubii, e bine să ceri părerea unor persoane cât mai apropiate. Poți fi subtil(ă), ai putea să faci în aşa fel încât să afli dacă ţinuta ta de astăzi este adecvată sau ce părere au despre tine. Astfel de asigurări îți pot oferi energia unei zile întregi. Nu uita, însă, un lucru foarte important. Nimeni nu te cunoaște mai bine ca tine, iar o soluție ar fi să încerci să te iubeşti mai mult.


Horoscop 22 octombrie 2020, Capricorn:

Ca de obicei, Capricornii sunt cu picioarele adânc înfipte în pământ. Nu mai contenești în a-ți pune tot felul de întrebări, dar te linişteşti imediat dându-ţi singur(ă) răspunsuri extrem de argumentate. Astăzi, ai parte de victorii și în dragoste, și în afaceri. Depinde de tine cum vei ști să îți maximizezi acest succes. Nu te lăsa pe tânjală și vei avea parte numai de reuşite!


Horoscop 22 octombrie 2020, Vărsător:

Astăzi, mai mult ca oricând, Vărsătorii sunt puși pe fapte mari. Vrei să faci bani și nimic nu pare să te oprească. Te gândești la ce să vinzi sau să cumperi şi totul merge ca pe roate. Chiar dacă nu vei obține beneficiile materiale pe care ți le dorești, vei obține sigur admirație din partea prietenilor(elor), dar, mai ales, din partea partenerului(ei) de viaţă. Seara, vei primi o veste din partea unei rude îndepărtate.


Horoscop 22 octombrie 2020, Peşti:

Joi, Peştii sunt sfătuiți să-şi asculte intuiţia. Dacă simţi că o zi departe de lume ți-ar face bine, ia-ţi liber de la serviciu şi relaxează-te în mijlocul naturii. La mijlocul zilei, un/o prieten(ă) foarte apropiat(ă) va avea nevoie de tine. Nu îl/o refuza, chiar dacă asta îți va încurca puțin planurile. Sfatul aștrilor este să dai o mână de ajutor, da să încerci să stai departe de problemele lui. Seara, persoana iubită îţi va face o surpriză neaşteptată.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS