Horoscop indian, 19-25 octombrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 19-25 octombrie 2020


BERBEC, Mesha:

E musai să găseşti alte modalităţi de a lupta împotriva oricăror sentimente de disperare pe care care le poţi resimţi. Totodată, pot apărea dispute în viaţa sentimentală. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, fii precaut(ă) la ambiţiile din carieră care pot umbri viaţa conjugală. Schimbă-ţi strategia, organizează-ţi altfel programul şi poţi avea şi succes în afaceri, şi noroc în dragoste.


TAUR, Vrishabha:

Mobilizează-te să tragi din greu în această săptămână. Vor veni şi rezultatele. Atenţie la câteva probleme de sănătate ale cuiva din familia ta, poate mama sau altcineva de s*x feminin! Te vei bucura de sprijinul şi loialitatea prietenilor(elor) şi rudelor apropiate. Ia în calcul să-ţi schimbi serviciul şi să optezi pentru ceva mai apropiat stilului tău de lucru.


GEMENI, Mithun:

Săptămâna aceasta s-ar putea dovedi cam grea pentru tine şi pentru partenerul(a) de cuplu. Dar nu e ceva care să te sperie. Toate cuplurile pot trece prin aşa ceva. Trebuie doar să depui eforturi pentru ca lucrurile să funcţioneze aşa cum îţi doreşti. Ai răbdare cu partenerul(a) de viaţă şi dedică-i mai mult timp, chiar dacă eşti tentat(ă) să îţi petreci mai mult timp la locul de muncă decât acasă.






RAC, Kataka:

Săptămâna începe calm, cu mintea clară. Iei decizii care garantează succesul, chiar dacă acesta va apărea mai târziu. Eforturile tale vor fi răsplătite pe diverse planuri. Şi în plan sentimental, cel(a) drag(ă) ţie, va aprecia gesturile tale romantice şi pasionale. Bucură-te de tot ce-ţi va aduce această săptămână.


LEU, Simha:

Atenţie la deciziile in grabă, care ar putea să te ducă în direcţii greşite! Nu te lasa influenţat(ă) de prieteni(e). Fii tu cel(a) care este la cârma vieţii tale. Chiar dacă greşeşti, măcar vor fi greşelile tale, nu ale celorlalţi(te). Ai nevoie de mai mult echilibru. Nu dedica prea mult timp vieţii profesionale, în detrimentul timpului dedicate ţie, ca om.


FECIOARĂ, Kanya:

Fericirea şi satisfacţia ajung prin mai multe zone ale vieţii tale. Cineva îţi poate pregăti o surpriză. Este o săptămână de bun augur pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să aducă bucurie şi armonie în întreaga familie. Intuiţia ta este în acţiune şi te poate conduce într-o direcţie pozitivă, dacă o urmezi. La locul de muncă, eforturile tale susţinute sunt apreciate de către superiori(are).






BALANŢĂ, Tula:

Punctul de concentraţie maximă al săptămânii este viaţa de familie. Dezvolţi un ataşament profund faţă de partenerul(a) tău(a) şi îţi arăţi sentimentele. La locul de muncă depui eforturi care vor aduce performanţe mari. Bucură-te de această săptămână fascinantă şi captivantă şi profită de fiecare oportunitate pe care o aduce.


SCORPION, Vrishchika:

Se arată o călătorie, dar parcă nu eşti foarte încântat(ă) de ea. Dacă lucrezi în domeniul artelor sau în industria media, sunt şanse mari de oportunităţi profesionale foarte productive. Rămâi calm(ă) şi concentrat(ă) pe ceea ce faci. Dă tot ce e mai bun din tine şi vor veni şi rezultatele în această sferă.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Îndrumarea parentală îţi va fi de mare ajutor în această săptămână. Ai câteva idei care îţi vor îmbunătăţi semnificativ câştigurile financiare. Baţi palma pentru demararea unui proiect care va deschide un nou capitol în viaţa ta. Nu sunt excluse călătorii în alte ţări. Atenţie mare, însă, cum cheltui banii pe care îi faci!






CAPRICORN, Makara:

Proiectele începute de multă vreme încep să capete contur şi să arate primele semne de reuşită. Bucură-te de fiecare succes, indiferent cât ar fi de mic. Se anunţă schimbări profesionale. Acceptă aceste provocări căci sunt menite să-ţi aducă profituri noi.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Încearcă să fii mai răbdător(are) şi mai puţin critic(ă) cu cei(le) din jur. Şi ei(le) trăiesc aceleaşi patimi ca şi tine. Fii mai relaxat(ă) şi mai puţin anxios(asă). În plan financiar se anunţă mici schimbări. Nu e chiar ce-ţi închipuiai, dar tot e mai bine decât nimic.


PEŞTI, Meena:

Este posibil să primeşti o sarcină în plus la locul de muncă. Atenţie la cum îţi organizezi programul pentru a nu limita timpul petrecut cu cei(le) dragi care au nevoie şi ei(le) de tine. Veşti bune în plan financiar! Succes!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS