Horoscopul lunii septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: septembrie 2020


Horoscop septembrie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec septembrie 2020
Dragoste

Luna septembrie 2020 este foarte activă în plan sentimental pentru nativii(ele) zodiei Berbec. Atât sectorul iubirii, cât și cel al relațiilor de lungă durată, sunt puternic aspectate de planete, iar acest context va aduce Berbecilor o mare activitate și un mai mare interes în zona sentimentală. Nevoia de iubire și afecțiune crește, Berbecii devin cuceritori, atrag fără probleme pe cine-și doresc, iar șansele de a începe noi relații sunt foarte mari. Singura atenționare este că Marte, guvernatorul lor, va retrograda întocmai prin zodia lor și lucrurile s-ar putea să fie încetinite, iar nativii(ele) să fie forțați(te) să învețe să aibă răbdare. Totodată, pot fi mai conflictuali(e) și va fi nevoie să învețe să-și tempereze ieșirile și pornirile pentru a nu da naștere unor tensiuni care pot altera tabloul sentimental al acestei luni.

Carieră

Cariera este un alt punct forte al lunii septembrie 2020. Mulți Berbeci își vor culege roadele muncii depuse, vor avea ocazia să fie apreciați, lăudați, să li se recunoască meritele, să-și schimbe direcția profesională în zona dorită, într-un cuvânt, să avanseze în carieră. Totuși - din nou - și la acest capitol este nevoie de răbdare, de perseverență și responsabilitate. Bine ar fi ca deciziile finale să fie luate după ce Saturn, aflat pe casa carierei, își revine în mers direct.

Bani

S-ar putea ca Berbecii să devină mai cheltuitori în luna septembrie 2020, mai ales pe distracții, activități de relaxare, pasiuni. Cumpătarea și chibzuința trebuie să devină cuvinte de ordine ale acestei luni dacă nu vor ca mai târziu să regrete. Ar trebui evitate speculațiile financiare!

Sănătate

Retrogradarea lui Marte poate bulversa mulți(te) nativi(e) Berbec pentru că vor avea salturi de energie și va fi nevoie să învețe să o gestioneze corespunzător. Suprasolicitările profesionale nu le aduc avantaje și, de asemenea, trebuie să aibă grijă și să nu apese pedala de accelerație, nici la propriu, nici la figurat. Au mare susținere din partea Soarelui în această lună, deci pot profita pentru a face acele schimbări dorite în stilul de viață.






Horoscop septembrie 2020, Taur:

Horoscop Taur septembrie 2020
Dragoste

Retrogradarea lui Marte îi/le va afecta și pe cei(le) născuți(te) în zodia Taur, dat fiind că Marte este guvernator al relațiilor nativilor(elor), de aceea este bine ca în această perioadă să dea dovadă de mai multă diplomație și înțelegere în cuplu. Prima parte a lunii este prielnică comunicării, însă ulterior se pot naște conflicte și este momentul reevaluărilor sentimentale, în special reevaluarea unei relații din trecut. Se prea poate ca o fostă iubire să revină în viața Taurilor. Nativii(ele) singuri(e) trebuie să aibă răbdare dacă vor să construiască o relație de lungă durată.

Carieră

Cei(le) născuți(te) în zodia Taur muncesc cu spor, sunt eficienți(te) și dau dovadă de un randament care le va aduce nu numai beneficii de imagine, ci și financiare. Cei(le) care-și caută un nou loc de muncă, au mari șanse de angajare. Totuși, este și o lună a surprizelor, așa că prudența este bine venită. Unii(ele) nativi(e) devin mai liberi(e) în profesia lor, în timp ce alții(tele) demarează proiecte și afaceri personale.

Bani

Din punct de vedere financiar, veștile sunt foarte bune, iar Taurii au șanse mari de a-și îmbunătăți veniturile, de a-și achita o datorie sau chiar de a închide un credit. Este momentul să culeagă roadele financiare ale muncii depuse.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru ca cei(le) născuți(te) în zodia Taur să lase în spate, odată pentru totdeauna trecutul, iar retrogradarea lui Marte, prin frământările, grijile, gândurile induse, va reuși să-i/le desprindă de amintirile nefolositoare și toxice. Posibil ca unii(le) nativi(e) să se închidă în ei(le), să-și facă gânduri și să se teamă pentru sănătatea lor sau a unei persoane dragi.






Horoscop septembrie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni septembrie 2020
Dragoste

Sectorul iubirii este activat în luna septembrie întocmai de Mercur, guvernatorul celor născuți(te) în zodia Gemeni, iar acest aspect va aduce multă poftă de flirt, de distracție, dar și dorință de a iubi, de a-și exprima sentimentele. Mulți Gemeni vor face declarații de dragoste și vor cuceri prin cuvinte acum, iar cei(le) care-și doresc noi relații au toate șansele să le înceapă. Din a doua jumătate a lunii este posibil ca unele secrete și infidelități să iasă la suprafață.

Carieră

Retrogradarea lui Marte va încetini multe planuri profesionale, iar cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni sunt sfătuiți(te) să-și reevalueze obiectivele și aspirațiile, dar mai ales proiectele personale sau de grup și să nu se grăbească să avanseze, ci să o facă pas cu pas.

Bani

Sectorul financiar nu este foarte bine aspectat, iar cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni sunt sfătuiți(te) să fie cumpătați(te), să evite cheltuielile inutile și investițiile riscante sau care promit prea mult cu prea puțin. Este o perioadă în care se pot clarifica situații ce țin de banii la comun cu partenerul(a) de viață, prin urmare o revizuire a modului de administrare a finanțelor este bine venită acum.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni sunt optimiști(ste), puși(se) pe distracție și s-ar putea să facă excese care să-i obosească peste măsură. Către sfârşitul lunii nu ar strica o programare la medic pentru niște analize de rutină.






Horoscop septembrie 2020, Rac:

Horoscop Rac septembrie 2020
Dragoste

În prima parte a lunii, cei(le) născuți(te) în zodia Rac au mari șanse să se pună în valoare în cuplu și ei(le), la rândul lor, să fie valorificați(te) și prețuiți(te) mai mult de partener(ă), aspect care va aduce și ocazia consolidării relației. Persoanele singure trebuie să dea dovadă de multă răbdare și maturitate, responsabilitate, dacă vor să cucerească pe cineva și să înceapă o nouă relație. Oricum, către sfârşitul lunii, situația în cuplurile de lungă durată începe să se mai detensioneze.

Carieră

Persoanele născute în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Marte întocmai în sectorul carierei, așa că nativii(ele) trebuie să aibă mare grijă la conflictele cu superiorii(arele) care pot fi destul de agresivi(e). Totodată, se poate ca frustrările profesionale, acolo unde există, să devină un butoi cu pulbere, de aceea este de preferat ca acest tranzit să fie folosit în mod constructiv, adică nativii(ele) să-și reevalueze cu responsabilitate, maturitate și răbdare aspirațiile profesionale, obiectivele avute, și abia de la sfârşitul lunii să înceapă să le pună în aplicare.

Bani

Cei(le) născuți(te) în zodia Rac au parte de sprijinul și ajutorul familiei în această perioadă. Totodată, este de preferat ca nativii(ele) să evite să dea bani cu împrumut.

Sănătate

Racii se vor bucura de o revenire spectaculoasă a stării generale, odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter, planeta care le guvernează și sănătatea. Mulți(te) nativi(e) vor vedea cu alți ochi, cu mai mult optimism o situație cu care s-au confruntat până acum.






Horoscop septembrie 2020, Leu:

Horoscop Leu septembrie 2020
Dragoste

Leii au parte de ingresul lui Venus, planeta iubirii, întocmai în semnul lor, așa că nativii(ele) vor da frâu liber cuceririlor, dacă sunt singuri(e), iar dacă sunt parte a unui cuplu, vor reaprinde pasiunea. Nativii(ele) trebuie să fie atenți(te) pentru că pot deveni mai posesivi(e) și mai teatrali(e) decât de obicei și pot stimula inclusiv gelozia partenerului(ei).

Carieră

Leii se pot afirma luna aceasta, pot ieși în evidență prin creativitate, simț artistic, iar cei(le) care au resimțit serviciul ca pe o apăsare, acum pot să-și schimbe atitudinea radical și să fie mai entuziaști(ste), să vadă cu mai mult pozitivism situația în care se află. Cei(le) care-și caută un loc de muncă, se pot angaja către sfârşitul lunii.

Bani

Sectorul financiar este foarte bine aspectat, iar Leii pot negocia în favoarea lor contracte foarte avantajoase care să le aducă o creștere a veniturilor. Sunt posibile creșteri salariale.

Sănătate

Ușor, ușor începi să-ți recapeți energia și optimismul, iar acest aspect va contribui major la îmbunătățirea stării de sănătate.






Horoscop septembrie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară septembrie 2020
Dragoste

Odată ce Jupiter și Saturn revin în mers direct, Fecioarele se vor mai anima la capitolul sentimental, însă nu trebuie să se relaxeze complet pentru că Marte retrograd poate veni cu niște lecții legate de raportarea lor la intimitate, pasiune și se prea poate să scoată la suprafață unele secrete. Privit constructiv, acest aspect poate aduce reevaluarea unei relații trecute, reîntoarcerea la un/o fost(ă) partener(ă) sau renunțarea la o relație toxică și manipulatoare.

Carieră

Luna Nouă din zodia Fecioară poate fi momentul unui nou început, atât în plan personal, relațional, cât și profesional. Mulți(te) nativi(e) vor reuși să-și pună în practică un talent, să transforme o pasiune în meserie.

Bani

În prima parte a lunii, Fecioarele au ocazia să scoată bani din munca depusă dintr-o pasiune. Ulterior, s-ar putea să apară tendința de exces, de a-i cheltui pe distracții, aspect care trebuie moderat și tratat cu responsabilitate. Totodată, se impune o reevaluare a modului în care sunt administrate finanțele comune, creditele. Sunt de evitat împrumuturile, speculațiile financiare și investițiile riscante.

Sănătate

Este o perioadă prielnică pentru sănătate, iar Fecioarele au ocazia de a se relaxa mai mult, de a se distra mai mult și chiar de a petrece timp cu cei mici, aspect care pentru cei(le) ce sunt părinți este de-a dreptul o binecuvântare.






Horoscop septembrie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă septembrie 2020
Dragoste

Retrogradarea lui Marte, planeta care le guvernează relațiile și care retrogradează întocmai în acest sector, va fi puternic resimțită de Balanțe. Nativii(ele) se pot aștepta la conflicte și tensiuni serioase în cuplu care pot aduce inclusiv rupturi și despărțiri bruște. Va fi nevoie de multă diplomație și maturitate pentru a se trece testul lui Marte. Cei(le) singuri(e), pe cât de dornici(e) de pasiune sunt, pe atât de departe ar trebui să stea de noi relații. În schimb, este o lună bună pentru lărgirea cercului de prieteni(e). Nativii(ele) trebuie să țină cont că ispita sentimentală poate veni din acest segment.

Carieră

Este o perioadă favorabilă pentru comunicare, învățare, studiu, iar cei(le) născuți(te) în zodia Balanță ar trebui să se folosească de acest context dacă vor să avanseze în carieră. Proiectele de grup sunt susținute, deci nativii(ele) se pot afirma în această direcție, cu atât mai mult cu cât au legătură cu mediul publicistic sau tehnic. Atenție la conflictele cu partenerii(ele) de afaceri sau colaboratorii(arele), asociații(tele).

Bani

Balanțele ar trebui să profite de retrogradarea lui Marte pentru a-și revizui atitudinea față de finanțe, nu numai de modul în care fac bani și-i cheltuie, ci să fie atente ce anume merită să rămână în viața lor și ce nu. Acele colaborări care consumă prea multe resurse pentru prea puțin câștig pot fi eliminate acum.

Sănătate

Balanțele care trebuie să se recupereze după o afecțiune vor avea tot sprijinul Universului și al contextului astrolog să o facă. Este o perioadă prielnică pentru renunțarea la vicii, temeri nefondate și frici.






Horoscop septembrie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion septembrie 2020
Dragoste

Scorpionii au șanse să se îndrăgostească în prima parte a lunii pentru că vor flirta mai mult și vor simți nevoia de a socializa mai mult, de a ieși în oraș și a cunoaște oameni. În cuplu pot apărea discuții care pleacă de la nevoia de independență și libertate a partenerului(ei) de viață, pe care nativii(ele) o pot percepe eronat sau nu o pot înțelege cu ușurință.

Carieră

Odată cu retrogradarea lui Marte, guvernator al celor născuți(te) în zodia Scorpion, dar și stăpânul casei muncii, începe o perioadă de reevaluare și reanaliză, iar acțiunile profesionale se pot desfășura mai greu, fără avânt din partea nativilor(elor). Posibil ca unii Scorpioni să se reorienteze în carieră. Atenție la conflictele cu colegii(ele) de muncă!

Bani

Din a doua jumătate a lunii septembrie, Scorpionii au ocazia să-și îmbunătățească veniturile, fiind susținuți de Jupiter în mers direct, însă mare atenție pentru că există și riscul unor jonglerii financiare care pot aduce pierderi. Sunt de evitat speculațiile!

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, Scorpionii vor traversa o perioadă delicată odată cu retrogradarea lui Marte și de preferat ar fi să nu se agite și suprasolicite mai mult decât este nevoie, în special la locul de muncă. Orele peste program pot conduce la epuizare. De asemenea, sunt de evitat acțiunile și activitățile periculoase sau impulsive.






Horoscop septembrie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător septembrie 2020
Dragoste

Săgetătorii au parte de retrogradarea lui Marte în sectorul iubirii, deci aici vor începe un amplu și intens proces de reevaluare a situației sentimentale, a propriilor lor sentimente și a raportării pe care o au vizavi de o relație. În cuplu pot să apară conflicte, iar cei(le) singuri(e) pot fi foarte dornici(e) de flirt și aventură. Totuși, faptul că Jupiter, întocmai guvernatorul lor, își revine în mers direct va aduce un plus de optimism și entuziasm nativilor(elor), care se vor pune mult mai mult în valoare. Viața socială se amplifică și unii(ele) nativi(e) pot avea relații cu persoane cunoscute pe Internet sau prin intermediul grupului de prieteni(e).

Carieră

Cu Soarele pe casa carierei, Săgetătorii au șanse să se pună în lumină, să-și evidențieze talentele și abilitățile și să se facă remarcați, apreciați. Sunt posibile întâlniri cu persoane importante care să contribuie la demararea unui plan de viitor, unui proiect personal sau de grup.

Bani

Din punct de vedere financiar, Săgetătorii se bucură de revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn întocmai în sectorul financiar, deci și limitările se mai disipă și șansele de a crește câștigurile sunt mai mari, însă și munca va fi pe măsură.

Sănătate

Săgetătorii au ocazia să se simtă mai bine, mai optimiști și mai încrezători, grație lui Jupiter în mers direct, dar și să înceapă un amplu proces de dezvoltare personală, să-și armonizeze credințele, principiile și filozofiile de viață. Totodată, este o perioadă prielnică pentru călătorii de relaxare, pentru a pleca într-o vacanță.






Horoscop septembrie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn septembrie 2020
Dragoste

Capricornii au șansa de a reaprinde pasiunea în cuplu, de a trăi intens momentele intime, însă nu se prea poate să existe și momente tensionate născute din gelozie. Nativii(ele) singuri(e) sunt mult mai dornici(e) de aventură, flirt, de a trăi momentul și cam atât. Acest aspect poate aduce tendință către infidelitate celor căsătoriți(te). În perioada de retrogradarea a lui Marte este foarte probabil ca în familie să apară tensiuni și conflicte mai greu de gestionat, mai ales din cauza impunerii autorității.

Carieră

Capricornii au mari șanse să atingă succesul în această lună, să avanseze în funcție, să-și îmbunătățească imaginea profesională, să obțină un contract mult așteptat. Unii(ele) nativi(e) pot fi ajutați(te) într-un proiect personal, afacere personală, de o persoană cu influență. Cei(le) care-și caută un loc de muncă au toate șansele să se angajeze în această perioadă.

Bani

Financiar încă nu se așază lucrurile în favoarea nativilor(elor) și este nevoie de o mai mare responsabilizare vizavi de gestionarea finanțelor, vizavi de cheltuieli.

Sănătate

Deși mulți nativi(e) vor da dovadă de o lipsă mare de încredere în propria persoană, revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn, guvernatorul lor, în zodia lor, le va aduce un plus de entuziasm celor născuți(te) în zodia Capricorn. Este nevoie de o reevaluare a trecutului, a copilăriei, a modului în care se raportează la familie pentru că undeva în adâncul lor încă se resimte o amprentă a unor situații neplăcute sau dureroase.






Horoscop septembrie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător septembrie 2020
Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul relațiilor, persoanele născute în zodia Vărsător au toate șansele să-și îmbunătățească și consolideze relația cu cel(a) drag(ă), chiar să treacă la următorul nivel, iar cei(le) singuri(e) pot cunoaște noi persoane și pot da curs unor noi povești de iubire. Descoperirea unor pasiuni comune poate fi liant de legătură pentru acești(ste) nativi(e).

Carieră

Vărsătorii sunt sfătuiți să depună eforturi pentru a fi calmi în luna septembrie, pentru că retrogradarea lui Marte îi va face foarte acizi în comunicare, foarte direcți și conflictuali, aspect care le poate deteriora relațiile cu cei(le) din jur, mai ales cu șefii(ele). Este o perioadă favorabilă pentru reevaluarea unor obiective profesionale, unor scopuri de atins și se prea poate ca unii(ele) nativi(e) să se gândească la o schimbare de direcție în carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar, Vărsătorii sunt sfătuiți să-și mențină cumpătul și să facă doar cheltuielile care sunt într-adevăr necesare. Sunt de evitat speculațiile și câștigurile rapide, ilegale sau imorale.

Sănătate

Vărsătorii vor răsufla ușurați odată cu revenirea în mers direct a lui Jupiter și Saturn, guvernatorul lor secundar. Nativii(ele) vor mai scăpa de frământările psihice și dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, acestea se vor ameliora.






Horoscop septembrie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti septembrie 2020
Dragoste

Viața socială a Peștilor se animează foarte mult în luna septembrie și nativii(ele) au șanse mari să cunoască persoane noi, chiar să înceapă noi relații, posibil inclusiv prin intermediul locului de muncă sau cu un/o coleg(ă). În cuplu situația se îmbunătățește radical și pasiunea devine liant, progresând către ceva mult mai profund și transformator, chiar către o nouă etapă. Atenție la gelozie!

Carieră

Revenirea în mers direct a lui Saturn, dar și Jupiter, întocmai guvernatorul lor secundar, le poate aduce Peștilor ocazia de a avansa cu un proiect personal sau de grup. În plus pot primi sprijin de la persoane importante pentru a demara un plan de viitor. Colaborările sunt bine aspectate acum, iar cei(le) care-și caută un loc de muncă pot fi ajutați(te) de un/o prieten(ă) să-l găsească.

Bani

Peștii au parte de retrogradarea lui Marte întocmai în sectorul financiar, prin urmare pot apărea blocaje în primirea unor sume de bani, chiar scăderi salariale. Sunt de evitat împrumuturile! Mulți(te) nativi(e) vor renunța la acele activități care le consumă prea multe resurse, iar câștigul nu este pe măsură. Este momentul reevaluărilor financiare.

Sănătate

Unii(ele) nativi(e) se pot simți mai puțin valorificați(te) și apreciați(te), pot avea probleme cu stima de sine și, implicit, pot să-și piardă încrederea în propria lor persoană sau în propriile lor abilități. Conflictele din cauza banilor pot fi cauză majoră de stres în această perioadă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS